Wie drijft Ford Motor’s Management Team? V

De Ford Motor Company (NYSE: F) heeft de uitdagingen die voortvloeien uit het begin van de eeuw te overwinnen, en is een dominante automerk opnieuw. Een groot deel van het herstel en het succes van het bedrijf sinds was toegeschreven aan Alan Mulally, die als chief executive officer (CEO) van Ford uit september 2006 diende tot juli 2014 toen nam de huidige CEO Mark Fields voorbij. Voor Velden en zijn team van leidinggevenden, de druk om Ford momentum te behouden is geweldig. Dit team leidt Ford met als doel het handhaven van erfenis van de prestaties en innovatie van het bedrijf.

Mark Fields

Na zijn afstuderen aan Harvard met een MBA, is lid geworden van Mark Fields Ford in 1989 en begon het verplaatsen van de corporate ladder. In 1998 was hij de leiding van de activiteiten van Ford in Argentinië. In datzelfde jaar werd hij de jongste persoon om een ​​grote Japanse firma uitgevoerd wanneer Ford hem als CEO van Mazda Motor Corp. geïnstalleerd (OTC: MZDAY) naar aanleiding van de overname van het bedrijf.

In 2002 werd Fields de voorzitter van het bedrijf de luxe groep, die op dat moment werd gevestigd in Londen en omvatte Aston Martin, Jaguar, Lincoln en Land Rover. Fields naar Amerika terug in 2005, toen hij de leiding van de Amerikaanse activiteiten van de onderneming werd geplaatst. Hij bleef in soortgelijke rollen tot 1 juli 2014, toen hij overnam van Mulally als CEO van Ford. Sinds benoeming Field’s als CEO, heeft het bedrijf initiatieven met self-rijden en volledig elektrische auto’s, onder andere innovaties begonnen.

John Casesa

John Casesa, Ford’s vice-president van de wereldwijde strategie, komt uit een rijke achtergrond in investment banking, waar hij vroeger een van de top analisten die de auto-industrie. Van 1991 tot 2006 Casesa werkte voor Merrill Lynch, waar hij creëerde de benchmark rapport Car Wars voor het analyseren van het concurrentievermogen in de auto-industrie en ontwikkelde kaders voor het begrijpen van de industrie supply chain, die begon in 2000 met zijn Wie maakt het rapport Car.

Na Merrill Lynch, liep hij zijn eigen beleggingsadviesbureau 2006-2010 vóór de overname van Guggenheim Partners ‘automotive investment banking divisie. Daar werkte hij op fusies en overnames (M & A) en het aantrekken van kapitaal voor bedrijven in de industrie voordat ze aangeworven door Ford aan de mondiale strategie van de onderneming te beheren.

William Clay Ford Jr.

William Clay Ford Jr., het bedrijf uitvoerend voorzitter, is er in geslaagd de uitoefening van de familie traditie van het succesvol managen van het bedrijf de algemene leiding en het selecteren van de kwaliteit leidinggevenden om de organisatie uit te voeren. Hij is de achterkleinzoon van Henry Ford, en een volleerd executive in zijn eigen recht.

Hij werd lid van het bedrijf in 1979 als een product planning analist en aangehouden posities in de verkoop, financiën, marketing en productontwikkeling voor de doorstroming naar hogere functies. In de jaren 1990, hielp hij nieuwe fabricagemethoden voor de ontwikkeling van markten te ontwikkelen en begon met inbegrip van recycling programma’s en eisen milieuveiligheid in de activiteiten van de onderneming. Hij werd lid van de raad van bestuur in 1988 en is voorzitter sinds 1999 geweest. Samen, Ford en Velden duwen ontwikkeling van de volgende generatie voertuigen en productie mogelijkheden in de gehele activiteiten van het bedrijf.

Paul Ballew

Een van de mensen achter de sprong van Ford in de toekomst van autonome, volledig elektrische auto’s is Paul Ballew. Als global chief data en analyse officer van Ford, is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategieën die connectiviteit Ford-auto’s ‘en slimme mobiliteit te vergroten. Dit zou initiatieven die manieren om Ford-auto’s te verbinden met het internet van de dingen (ivd) en maak bepaalde functies die beschikbaar zijn vanaf een smartphone te vinden bevatten. Daarnaast Ballew’s verzamelen en analyseren van gegevens zoals helpen andere Ford managers betere beslissingen te nemen data-gedreven.

Voordat hij bij Ford in 2014, Ballew was chief data, inzichten en analyses officer bij Dun & Bradstreet Inc. (NYSE: DNB), waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde data en analytische activiteiten van de onderneming voor het adviesbureau was. Gedurende zijn carrière werkte hij in data-analyse functies bij General Motors Company (NYSE: GM), de Federal Reserve en de JD Power & Associates Inc. voor het bereiken van het hoger management en zich te concentreren op de ontwikkeling van innovatieve strategieën voor een technologie-gedreven wereld.

Samenvatting

Ford is een groot conglomeraat dat een aantal wereldwijde merken in de auto-industrie bezit. Het management team in Michigan is nogal gegeneraliseerd, met de meeste van de spannende werk gebeurt in de dochterondernemingen van het bedrijf. Echter, deze leidinggevenden toezicht push van het bedrijf in de toekomst.