Weet u hoe de Hybrid Method of Accounting Works?

Met de gestage toename van het volume en de grootte van de bedrijven, de conventionele accounting geëvolueerd tot dubbel boekhouden systemen, daarna kost accounting en management accounting werden geïntroduceerd. Vandaag de dag, de financiële wereld, is nog maar eens aan de vooravond van de voltooiing van de volgende stap van evolueert van huidige systeem van financiële boekhouding om hybride boekhouding.
Binnen het gebied van boekhouding, zijn er verschillende systemen en sub-methoden. Deze verschillende methoden ontwikkeld overwerk en werden gebruikt volgens noodzaak. Simpel gezegd, hoe groter de omvang van het bedrijf des te groter is de omvang en het aantal transacties. Een groot aantal transacties, betekent dat de behoefte aan een geavanceerde methode van de boekhouding. In ieder geval kan het principe noodzaak en de betekenis van de boekhouding worden samengevat op 3 woorden, het bijhouden van geld.

Hybride boekhouding, zoals de naam zelf al aangeeft is een moderne off-shoot van de boekhouding, waar meer dan één methode accounting wordt toegepast. Het gebruik van verschillende methoden en soorten samen goed geïntegreerde wijze wordt aangeduid als hybride accounting. De hybride verwerkingswijze werkt meestal met de hulp van zowel de opbouw methode (giraal vóór de transactie) en de cash-methode (in girale tijdens / na de transactie) van de transactionele inzendingen. Als de kasbasis methode wordt gebruikt voor het opnemen van transacties, dan is de boekhoudkundige gegevens worden doorgegeven in de boeken van de rekeningen pas na een transactie fysiek is voltooid of wordt afgerond. Met andere woorden, wordt de ingang gepasseerd toen het geld in andere handen overgaat, die hetzij als je daadwerkelijk betalen of u geld ontvangen.
In contrast, wanneer men gebruik maakt van de transactiebasis methode, de ingang wordt doorgegeven nadat het contract voor de aankoop of verkoop is afgerond. Dat wil zeggen, heb je vandaag verkochte goederen en de koper is van plan om morgen te betalen, hoef je niet te wachten tot morgen om de boekhoudkundige afschrijving passeren. Doe dat meteen. Geld hoeft niet per se om de handen onmiddellijk veranderen, maar je nog steeds de ingang passeren.
De publicatie 538 van de Internal Revenue Service (IRS) schrijft een aantal voorwaarden en bepalingen die van toepassing zijn op hybride methode of combinatie boekhoudmethode. Deze regels moeten worden gevolgd voor de beoordeling inkomen.

Nu moet men rekening mee dat de hybride accounting wordt toegepast per behoefte. Dat wil zeggen, er is geen exacte gevestigde systeem voor de boekhouding. Het impliceert duidelijk dat in plaats van een enkele discipline, het is een geïntegreerde vorm van verschillende methoden en systemen van de boekhouding. Meestal in hybride boekhouding, een mengsel van cost accounting (vaak ook wel bekend als costing), gemeenschappelijke financiële boekhouding (op basis van de dubbele entry systeem) en management accounting wordt toegepast.

Hoe werkt de Hybrid Method of Accounting werken?

Zoals hierboven vermeld, de hybride methode is een integratie van verschillende andere methoden. Bij het ontbreken van een gevestigde hybride methode, bedrijven en bedrijven in principe te formuleren en te improviseren hun eigen hybride systemen van accountancy. Het bestaan ​​van financiële accounting software maakt de formulering, ontwikkeling, improvisatie en exploitatie van een hybride systeem heel eenvoudig. Het volgende is de gebruikelijke manier waarop de hybride methode werkt.Anticipatie en Costing: Dit is de eerste stap. Elk bedrijf organisatie nodig heeft om geld uit te geven om goederen te produceren of diensten te verlenen. Het bedrijf vervolgens zijn toevlucht neemt tot de kosten van het product, dat wil zeggen, de uitgaven wordt beoordeeld, rekening houdend met de kosten per eenheid die het bedrijf oploopt.
Daadwerkelijke transactie, Journal, Ledger: In het geval als de transactie wordt gesanctioneerd door de rekeningen en financiële afdeling, het is ingevoerd en opgenomen op een contante transactionele basis. Alle inzendingen het hele jaar door te gaan door middel van het journaal en grootboek. In gevallen waarin de directe geld wordt gebruikt, wordt een contant geld giraal gedaan.
Belastingen en Taken: Dit is een opvallend kenmerk van de hybride methode. Elke transactie wordt belast of iets moet worden besteed aan de overheid. In plaats van te vergewissen belasting tegen het einde van het jaar, wordt deze berekend recht tijdens de transactie. Vaak een monetaire voorziening voor de belasting wordt zodra de transactie heeft gemaakt.
Voorspelbare Uitgaven: Deze is vergelijkbaar met de fiscale bepaling. Er zijn bepaalde uitgaven die kunnen worden voorspeld. In dergelijke gevallen, kosten analyse van de uitgaven, zoals de aankoop van grondstoffen, onderhoudskosten, stroomverbruik, aansprakelijkheid uitbetalingen gedaan en voorziening voor hetzelfde wordt gemaakt. Dit helpt ook in de kosten en winst vaststelling.
Inventarisatie Analyse: De inventaris en zijn waarde wordt vaak geanalyseerd als het is een cruciaal onderdeel van de actiefzijde van de balans.
Consolidatie van de rekeningen: de consolidatie van de rekeningen wordt gedaan door bedrijven die eigenaar en exploitant van een aantal bedrijven en instellingen. Verschillende accounts, inkomsten, uitgaven, activa en passiva en andere belangrijke accounts worden geconsolideerd op een dagelijkse basis, zodat het beheer van het personeel van de hele zaak kunt bekijken als statements een enkel individu bedrijf.
Kosten Analyse Statements: Voorbereiding van de kostenanalyse uitspraken is een opvallende eigenschap waar de financiële boekhouding en kost briljant mengen. In een genoemde bedrijf, zijn er verschillende processen werken tegelijkertijd. Een verklaring waarin de uitgaven van elk proces, per eenheid en per minuut / uur wordt berekend. De totale omzet en winstcijfers van elk proces worden ook berekend en aangegeven op de verklaring. Dit gebeurt op een dagelijkse basis.
Final Accounts: De definitieve rekeningen worden vaak opgesteld op een dagelijkse basis, deze zijn doorgaans voorzien van een inkomen en uitgaven, een balans en een kasstroomoverzicht (die de opkomst en ondergang van de kasstroom hints). Nu, deze verklaringen zijn strikt opbouw van aard en bevatten marktprijzen van alle activa en passiva. De verklaring vermeldt de financiële status van het bedrijf op een dagelijkse basis.
Indexen: Wegens het zeer dynamische karakter van moderne bedrijven, grafieken aangeeft, drie belangrijkste componenten, namelijk, activa, passiva, inkomsten en uitgaven, worden elke dag bijgewerkt.
Dit gehele proces kan alleen door de aanwezigheid van superieure kwaliteit financiële software. De meeste items zijn geautomatiseerd, waardoor uitspraken kunnen worden bereid op elke dag.

Voordelen van het gebruik van hybride Accounting

Er zijn een groot aantal voordelen van deze boekhouding. Een van de beste verdienste is echter dat je het kunt aanpassen als je wilt, want er zijn geen harde en snelle regels. Hybrid boekhouding is een perfecte tool die ons een macro- en micro-beeld van de financiële toestand van het bedrijf geeft.
Dit soort systeem maakt gebruik van pre-transactionele evenals post-transactionele analyse, die helpt bij het niet alleen het bijhouden van geld, maar ook rationaliseert alle beslissingen financieel gerelateerde.
De derde factor is dat de hybride goed combineert met succes meerdere boekhoudmethoden, die indirect combineert alle verdiensten.
Hybrid accounting biedt ook dagelijks updates, die beide op kasbasis en op transactiebasis, en dus ook tijdens het nemen van beslissingen, het beheer geen zorgen te maken over dingen als: ‘hoeveel gaan we besteden aan het onderhoud van dit jaar’ of ‘hoe veel belasting gaan we dit jaar te danken ‘, of’ hoeveel is de waarde van onze voorraad of activa ‘. Bekijk deze Eagle Eye’s zorgt voor de precisie in de besluitvorming door het management. Alle cruciale gegevens nauwkeurig geanalyseerd en aanwezig direct onder de neus.
Last but not least, een dergelijk systeem is in staat om het verstrekken van informatie en vindingrijk en nauwkeurige gegevens met betrekking tot elke mogelijke cent en dollar die het bedrijf zich bezighoudt met, elke dag opnieuw. Het is een prefect systeem, en maakt het bedrijf financieel te worden voorbereid, voor elk probleem als het systeem op zich is een early warning system.
Deze voordelen kunnen worden gebruikt om goed geïnformeerde en succesvolle beslissingen te nemen. Omdat de gepresenteerde gegevens juist is, kan de beslissing met vertrouwen worden genomen met een goed doordacht logica, om een ​​nauwkeurige resultaat te leiden.

De hybride methode kan mogelijk worden gebruikt door bijna iedereen, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Echter, de betekenis en de noodzaak meer gevoeld in grotere bedrijven, omdat het aantal transacties en het volume van de financiën is reus. Een andere belangrijke manier waarop de bedrijven maken gebruik van deze methode is, de openbaarmaking van de financiële status en alle relevante cijfers voor de aandeelhouders, investeerders en crediteuren, op een dagelijkse basis. Samenvattend de hybride boekhoudmethode in één zin kan men zeggen: inkomsten, uitgaven, activa en passiva, per eenheid, per minuut, per uur, per dag, per maand, per kwartaal en per jaar. U kunt deze cijfers hebben recht onder je neus.