Wat zijn de verschillende Integrale Job Beschrijvingen van een fondsbeheerder?

De taak van een fondsbeheerder houdt de behandeling van financiële investeringen van individuen, organisaties en grote bedrijven. De investeringen kunnen worden in een breed scala aan opties, variërend van beleggingsfondsen, aandelen, obligaties, vastgoed, enz.
Het beheren van de investeringen is geen gemakkelijke klus. Fondsbeheerders nodig om de pols van de markt kennen en ervoor te zorgen dat klanten krijgen een goed rendement op hun investeringen. Het aangaan van een uitgebreid marktonderzoek is een integraal onderdeel van de baan. Sommige individuen of bedrijven zijn gespecialiseerd in bepaalde vorm van investeringen, zoals aandelen, obligaties, enz. Grote particuliere beleggers ook het huren van fondsbeheerders en verwijzen naar hen als vermogensbeheerders. De basisdoelstelling van deze professionals is om geld te investeren voor de klanten en maken ze een winst.

Financiële maatregelen Goederencode

Fondsbeheerders zijn meestal in dienst van vermogensbeheerders, financiële instellingen, en gespecialiseerde voorraad te investeren bedrijven. In aanmerking komende kandidaten met een educatieve achtergrond in business schools en hebben de certificering van de Amerikaanse Academie voor Financieel Management zal de voorkeur. Fondsbeheerders zijn in de vraag, vooral in deze tijden van economische onrust. De functiebeschrijving kan een beetje variëren voor de verschillende specialiteiten. Hier zijn een paar.

Hedge Fund Manager
Hedge funds zijn niet-gereglementeerde en daarom hebben grote sommen geld geïnvesteerd in een laag risico en een hoog risico op terugkeer opties. Keen markt inzicht, het vermogen om trends in de markt te voorspellen, en het doen van veel onderzoek is de belangrijkste taak van de hedge fund manager.

Het salaris, volgens de statistieken, varieert ongeveer vier miljard dollar. Een persoon die werkt als een hedge fund manager moet ook aan de mondiale rente en de veranderende economische beleid van de verschillende landen te volgen. Je moet op zijn minst een diploma van een business school met een grote in de financiering in aanmerking te komen voor de baan.

Mutual Fund Manager
Ze zijn meestal ingehuurd door vermogensbeheerders om te zorgen voor investeringen die zijn gedaan namens de cliënten in beleggingsfondsen. Beleggingsfondsen zijn professioneel beheerde collectieve fondsen, zullen managers moeten deze fondsen zorgvuldig te beleggen in aandelen, obligaties, grondstoffen, enz. Zij zullen ook te houden van de internationale markt en de heersende politieke omstandigheden die de financiële markten van invloed kunnen houden.

Investment Fund Manager
Organisaties en individuen inhuren beleggingsfondsen voor financieel advies en om hun geld verstandig investeren om winst te maken. Beleggingsfondsen zal moeten onderzoek doen naar de beurs om kansen om te profiteren vinden, door te investeren in aandelen van de vennootschap. Zij zullen ook identificeren vastgoed, die kunnen worden gekocht en later verkocht aan een winst te maken. Deze managers moeten ook de contacten met klanten en managers van verschillende bedrijven om investeringsmogelijkheden te onderzoeken.

Equity Fund Manager
Dit functieprofiel vereist individuen om de middelen binnen één of meerdere aandelenfondsen beheren. Zij zullen ook moeten samenwerken met investeerders en contacten met klanten voor de financiële planning. Zij zullen ook moeten strategieën die zal helpen bij het beheren de beleggingsportefeuille van de organisatie te implementeren. Het toezicht op de markten en het opstellen van rapporten over de prestaties van aandelenfondsen op kwartaalbasis of zoals door de onderneming bepaald, is één van hun taken. Zij zullen ook moeten toezien op de internationale aandelenfondsen en een oogje houden op buitenlands beleid en internationale politieke omgeving.

In principe houdt in de baan van een fondsbeheerder verstandig investeren fondsen voor organisaties en grote particuliere beleggers om hen winst te maken. Zij zullen moeten onderzoeken en vinden kansen in de beurs, beleggingsfondsen, startup ventures, onroerend goed, enz.