Wat is het Faillissement Middelen Test?

De Faillissement Middelen Test is een set van regels die het in aanmerking komen van een persoon vast te stellen in te dienen op grond van hoofdstuk 7 van de US Bankruptcy Code. Dit artikel duikt in de werking van de middelen test voor het faillissement en de motivering van het zelfde.
In het jaar 2005 werd de US Bankruptcy Code hervormd als gevolg van de Bankruptcy Abuse Prevention en de Consumer Protection Act. Deze wet werd aangenomen door het Congres op 14 april, en bekrachtigd door president George W. Bush op 20 april 2005. De wet was bedoeld om de rechten van de consument te beschermen en misbruik van het recht om faillissement te voorkomen. Het resulteerde in aanzienlijke wijzigingen in hoofdstuk 7 van de US Bankruptcy Code door de integratie van het Faillissement Middelen Test als een van de voorwaarden voor het faillissement op grond van hoofdstuk 7. Faillissement hervormingen maakte het ook verplicht voor een persoon om credit counseling sessies bij te wonen voordat het faillissement.

Wat is het middel Test?

De middelen test is een manier om te bepalen of de consument over de nodige financiële middelen om ongedekte leningen te ontladen. Een consument die er niet in slaagt de middelen Test kan niet voor het faillissement op grond van hoofdstuk 7. In plaats daarvan zou hij worden gedwongen om op grond van hoofdstuk 13. Hoofdstuk 13 vereist dat de schuldenaar aan zijn ongedekte schuldverplichtingen binnen een periode van 5 jaar te ontladen, terwijl hoofdstuk 7 ontslaat hem van elke verantwoordelijkheid ten aanzien van de uitvoering van zijn niet-gewaarborgde schulden. Natuurlijk, hij is nog steeds onderworpen aan belasting betalen over aangiften ingediend, en betalen uit leningen voor studenten, indien van toepassing. De Middelen Test filtert mensen die niet in aanmerking komen om te dienen op grond van hoofdstuk 7 met behulp van de volgende criteria:

Mediane inkomen Vergelijking Test
Mediaan is een maat voor de centrale tendens die in tegenstelling tot de gemiddelde, niet beïnvloed door extreme waarden. Voordat een persoon bestanden voor het faillissement, is zijn inkomen voor de afgelopen 6 maanden ten opzichte van het mediane inkomen van vergelijkbare gezinnen in de staat waarin hij verblijft. In het geval dat de persoon is getrouwd en gezamenlijk indienen, het inkomen van het huishouden wordt vergeleken met het mediane inkomen. Als het inkomen van het individu of het huishouden minder dan de mediaan inkomen is, kan hij het faillissement op grond van hoofdstuk 7. Anders moet hij om verder te gaan naar de volgende fase.

Besteedbaar inkomen Test
In de tweede fase wordt het beschikbare inkomen van een huishouden of een individuele berekend voor een periode van 5 jaar met aftrek van kosten voor voedsel, kleding, gezondheidszorg, vervoer, huisvesting en andere nutsbedrijven. Baten die niet op een regelmatige basis wordt ontvangen kan ook aftrekbaar. Hypotheek betalingen en de betaling voor auto leningen kan ook worden afgetrokken om te komen tot het beschikbare inkomen. Afhankelijk van het niveau van zijn besteedbaar inkomen, heeft de consument de volgende opties: Als de maandelijkse besteedbaar inkomen 60 keer minder dan USD 6.000 is, kan de consument het faillissement op grond van hoofdstuk 7.
Als de maandelijkse besteedbaar inkomen tijden 60 is een bedrag dat ligt tussen USD 6.000 en USD 10.000, dan is de volgende gevallen zich voordoen: Als maandelijks besteedbaar inkomen voor de komende 60 maanden is voldoende om ten minste 25% van het bedrag van de niet-gewaarborgde schulden te dekken, de consument tot het dossier op grond van hoofdstuk 13.
Als maandelijks besteedbaar inkomen voor de daaropvolgende 60 maanden is minder dan 25% van het bedrag van niet-gewaarborgde schulden dan kan de consument te dienen op grond van hoofdstuk 7.

Als de maandelijkse besteedbaar inkomen 60 keer groter is dan USD 10.000, de schuldenaar het faillissement op grond van hoofdstuk 13.
Het is duidelijk dat een consument die de middelen Test mislukt voor het faillissement zal worden gedwongen om op grond van hoofdstuk 13 van de US Bankruptcy Code.

Wie heeft de middelen Test Affect en waarom werd voorgesteld?

De Faillissement Middelen Test invloed op de consument, omdat grote bedrijven en partnerships liever indienen op grond van hoofdstuk 11, terwijl een eenmanszaak geeft de voorkeur aan het indienen op grond van hoofdstuk 13 van de US Bankruptcy Code. Hoewel consumenten zijn toegestaan ​​om te dienen op grond van hoofdstuk 7 of hoofdstuk 13, zij de voorkeur geven aan de voormalige sinds het indienen op grond van hoofdstuk 13 is een langdurig proces. De laatste dwingt ook de consument om zijn schulden te ontladen binnen 5 jaar, met behulp van zijn besteedbaar loon. Hoofdstuk 7, aan de andere kant, resulteert in een trustee verkoop van goederen van de schuldenaar om de schulden af ​​te voeren. Bovendien, het indienen op grond van hoofdstuk 7 is minder duur dan een faillissement op grond van hoofdstuk 13.

De middelen test was om misbruik van hoofdstuk 7 van de consument te voorkomen, die ondanks het feit dat de mogelijkheid om ten minste een deel van zijn schulden te ontladen voorgesteld, volhardde in het indienen op grond van hoofdstuk 7. Echter, heeft de test geresulteerd in het verhogen van de kosten van het faillissement, vooral als men wenst te maken van de diensten van een advocaat. Het is een gemeenschappelijke overtuiging dat credit card bedrijven, na 8 moeizame jaren van onderhandelingen, resulteerde in een voorstel voor een hervorming, die, in hun ogen, zou voorkomen dat de schuldenaar van het nemen van de gemakkelijke uitweg.

Faillissement was nooit een plezierige ervaring. De meeste mensen faillissement alleen omwille van hun onvermogen om groeiende schulden aan te pakken. De Middelen Test heeft de consument gedwongen om andere alternatieven voor het faillissement te verkennen, omdat het proces van het faillissement saai is geworden. Echter, men kan niet voorbijgaan aan het feit dat de test is gebaseerd op een wiskundige formule, en dus vrij is van vooringenomenheid. Er zijn veel online rekenmachines die helpen een consument zijn geschiktheid te bepalen tot het dossier op grond van hoofdstuk 7. De mediane inkomen cijfers van het inkomensonderzoek hebben bijna 6 keer veranderd sinds 2005, waardoor een groot aantal echt failliet mensen om de test te slagen. We kunnen zeker hopen op een verdere versoepeling van de in de komende dagen.