Wat is dat Home’s Insurance Risk?

Als u overweegt de aankoop van een bijzonder huis, het is standaard procedure de woning te hebben geïnspecteerd voorafgaand aan het sluiten van de toestand van de structuur en de systemen te beoordelen – items zoals de fundering, het dak en verwarming / airco – alsook eventuele reparaties te identificeren die nodig zijn. Terwijl inspecties vormen een essentieel onderdeel van de home-koopproces, zullen ze niet uitwijzen of het huis is in een gebied gevoelig voor extreme weersomstandigheden, of als het heeft een geschiedenis van verzekeringsclaims. Om die informatie te vinden – en ofwel neem een ​​pas op het onroerend goed of voldoende te verzekeren het op basis van wat je kunt vinden – je moet een beetje huiswerk eerst doen. Hier is hoe de industrie insiders ervoor zorgen dat ze kiezen van een goede investering.

Zoeken in de FEMA Flood Insurance Map

Schade door overstromingen moet een van de grootste problemen voor elke huiseigenaar, en de standaard huiseigenaren verzekeringen meestal niet deze verliezen te dekken. Gelukkig is het mogelijk om te controleren of het goed binnen een overstromingsgebied ligt: ​​De website Federal Emergency Management Agency (FEMA) kunt u zoeken overstromingskaarten op adres, plaats of coördinaten. Zodra u uw zoekcriteria in te voeren, klikt u op het icoontje “Bekijk kaart” naar een kijkje op de kaart van de overstroming te nemen. Wees gewaarschuwd: Dit is niet een snel en eenvoudig proces, en je moet van plan om enige tijd herzien en analyseren van de kaart. Als u hulp bij het ontcijferen van het nodig hebben, check out leerprogramma FEMA over hoe om te lezen Flood Insurance Rate Maps (bedrijven).

In sommige overstromingsgevoelige gebieden, zal uw geldschieter vereisen dat u overstroming verzekering te kopen. Zelfs als de kredietverstrekker niet doet, is het een goed idee om op zijn minst overwegen om dit type van de dekking bij u thuis beleid om ervoor zorgen dat u beschermd bent. Terwijl de FEMA kaarten zijn een goed uitgangspunt om de potentiële van een woning voor overstromingen gerelateerde schade te beoordelen, zijn ze gebaseerd op historische activiteit en kan niet goed zijn voor onverwachte rampen en steeds veranderende weerpatronen (waaronder die met betrekking tot klimaatverandering). Houd in gedachten dat overstroming niet beperkt is tot kustgebieden of regio direct grenzend aan grote rivieren. Overstromingen kan gebeuren waar overstromingen nooit Happe. (Zie ook: Flood Insurance: mythen en misvattingen.)

Neem contact op met stadsambtenaren

Het is ook een goed idee om te voet te raken met ambtenaren van de plaatselijke gemeente of het stadsbestuur. Ze kunnen gaan over alle voorschriften u moet weten over – met inbegrip van wat je moet doen om het goed tot de code te brengen moet je ooit besluit om te renoveren. Het is niet ongehoord voor een tamelijk onbeduidende home-project om te zetten in een enorme (en dure) één keer lokale huizenmarkt-code vraagstukken een rol gaan spelen.

Onderzoek Voorbije Evenementen

Terwijl de meeste mensen zijn bekend met kredietrapporten – gedetailleerde rapporten van krediet geschiedenis van een individu – de meeste zijn zich niet bewust dat er zijn berichten dat de geschiedenis van een huis te houden, althans wanneer schadeclaims betreft. Er zijn twee veel gebruikte rapporten die deze gegevens bijhouden: Een daarvan is de CLUE verslag (voor het Comprehensive verlies Underwriting Exchange), die een zeven-jarige geschiedenis van de verliezen voorziet op het terrein, met inbegrip van (voor elk verlies) de datum van het verlies, verlies soort en het betaalde bedrag (een soortgelijk rapport is ook beschikbaar voor auto’s). Het andere rapport heet A-PLUS (voor Automated Property Loss Underwriting System). Beide worden gebruikt door verzekeringsmaatschappijen om hun risico in de verkoop van een beleid te beoordelen.

Huiseigenaren kunnen ook het rapport gebruiken om te zien of er vorderingen zijn gemaakt in het verleden, en helpen bij het bepalen verzekeringsrisico een bepaald huis’s. Beide rapporten zijn beschikbaar voor consumenten gratis van de respectieve bureaus (met dank aan de Fair en Accurate Credit Transactions Act). Echter, het is nog niet je huis, kan het nodig zijn om de huidige huiseigenaar of een verzekeringsagent te vragen om een ​​exemplaar te bestellen voor u. Als ze terughoudend om dit te doen, dat is informatie voor verder onderzoek.

Nog een website om te controleren is homedisclosure.com, die gratis rapporten over het weer en milieurisico’s (met inbegrip van blootstelling aan radon en sinkhole, aardverschuivingen en wildvuur risico), plus informatie over demografie en criminaliteit in de omgeving biedt. Voer het adres van het pand – en log in met Facebook of uw naam en e-mailadres – om het rapport te bekijken.

Het komt neer op

Omdat Moeder Natuur niet altijd mooi te spelen, is het een goed idee om het risico van een potentieel huis te evalueren – niet alleen in termen van verzekering en uw kosten, maar ook voor uw persoonlijke veiligheid en welzijn.

Adequate verzekering kan natuurlijk helpen verzachten sommige van deze risico’s, maar er zijn andere stappen huiseigenaren kunnen nemen om zich te beschermen tegen verliezen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van de orkaan riemen die het dak aan de muren en fundering veilig te stellen, het installeren van storm luiken, het houden van kostbaarheden uit de kelder, verhogen van de hoofdschakelaar of de zekeringkast boven de verwachte waterstanden en clearing dode borstel en gras uit uw woning (dus het voorziet niet in brandstof voor een verspreiding van vuur).

Aangezien een huis is waarschijnlijk de grootste investering die u ooit zult maken, het loont om je huiswerk te doen alvorens te kopen – en te doen wat je kunt om uw risico’s te beperken als je eenmaal in zijn verhuisd.

Bent u ook geïnteresseerd in het lezen van wat wel en niet onder huiseigenaren verzekering zijn.