Wat betekent Parse CV Mean?

CV parsing is een werkwijze die door software wordt uitgevoerd dat recruiters ‘parse’ jouw ‘CV’ (letterlijk) helpt. Het pikt de gegevens van je CV en slaat deze op in de juiste velden in de sollicitatie-formaat. De tytfrn artikel zal onder dit begrip in detail uit te leggen.
Jack: Hey, heb je je sollicitatie ingediend?
Connie: Niet, ik heb nog mijn CV te uploaden.
Jack: Vergeet niet om de optie ‘parse hervatten’ te gebruiken.
Connie: Eh ???
Is uw uitdrukking op dit moment vergelijkbaar met die van Connie? Wat betekent het hebben van uw CV ontleed betekenen? Terwijl die over het woord ‘het ontleden “, velen van ons aannemen dat het om het programmeren van computers codes en dergelijke; Omdat het woord onderzoekt de betekenis in andere contexten ook. Zoals in dit geval, we hebben hervatten parsing. Technisch, het betekent alleen de overdracht van informatie van de ene vorm naar de andere. Het is een techniek waarbij recruiters in staat zijn om kostbare tijd te besparen. Veel recruiters huren in bulk; op zulke momenten, is het praktisch onmogelijk voor hen te gaan door elke CV. Deze optie, dus helpt hen het creëren van een goede record.

De betekenis van ‘parse CV’ is het proces van het verschuiven van essentiële gegevens van de bron naar de bestemming. In de volgende paragrafen vindt u meer informatie over dit te leren, samen met enkele voorbeelden van parse hervatten.

De procedure van het parseren

Sollicitatie
Er zijn een aantal manieren van presenteren van informatie op een CV-sommige beginnen met hun persoonlijke gegevens, sommige met hun doel, sommige met diploma’s, etc.
Laten we veronderstellen dat er een nieuwe vacature, waarvoor u van plan bent om toe te passen.
Deze taak zal trekken veel andere potentiële kandidaten anders dan u.
Wanneer u uw CV in te dienen op het bouwterrein, kan een optie genaamd ‘Parse hervatten’ zie je.
Wanneer u op deze link klikt, zal uw CV worden ontleed, en verzonden naar de recruiter, dat wil zeggen, elk detail op het CV zal worden opgesteld door de optie parse geplukt en afzonderlijk op de sollicitatie site voor verdere verwerking opgeslagen.
De recruiter in staat om een ​​zeer gedetailleerde bio-gegevens te bekijken in de standaard formaat zal zijn zoals vastgesteld door de computer, in plaats van via elk hervatten fysiek en het vinden van de juiste details.
Zo zal deze optie uw naam, geboortedatum, werkervaring, vaardigheden, opleiding, enz. Te verzamelen, en bewaar ze in gerelateerde gegevens velden op de sollicitatie site, waardoor een nieuw rapport. Dit wordt gedaan voor elke CV die wordt ontvangen.

Record houden
Veel recruiters verbinden massa werving en deze procedure blijkt zeer nuttig in dergelijke gevallen.
In dit geval moet het bedrijf je CV voor het bijhouden van doeleinden.
Wanneer u uw CV in te dienen op het gewenste e-mailadres of website worden uw gegevens automatisch uit uw e-mail of document en overgebracht naar het standaardformaat zoals ontworpen door het bedrijf.

Resume parseren Software
De snelheid van werving en parsing, hangt af van de nauwkeurigheid van de CV parser software.
Deze software is geschreven met behulp computertaal codes en scripts, op een manier die de computer kan analyseren en de gegevens zo snel mogelijk te begrijpen.
De manier waarop je cv wordt ook opgesteld speelt een belangrijke rol in de efficiënte werking van deze software. Als je cv onnodige grafieken en andere bestanddelen bevat, kan de parsing software een probleem bij de verwerking van het zelfde hebben.
Vermijd over-opmaak als goed als de recruiter parsing systeem heeft een bepaalde standaard formaat, alle opmaak die anders is dan een probleem. Nogmaals, dit is afhankelijk van de doeltreffendheid en reikwijdte van het systeem.
Besteed speciale aandacht aan de sleutelwoorden die in je cv, zal dit de gekwalificeerde en niet-gekwalificeerde kandidaten te scheiden.

Resume parseren via e-mail
In het bovenstaande geval, heb je eigenlijk moest de desbetreffende bouwterrein gaan en upload je CV.
Maar wat als de recruiter vraagt ​​u aanvragen via e-mail? In een dergelijk geval, als je een CV mailen, parsing wordt uitgevoerd door een CV parser software wordt uitgevoerd aan het einde van de recruiter.
Dit is nuttig om spam mails, dubbele cv’s, en meerdere e-mails te elimineren.

Kandidaat zendt CV voor sollicitatie

Recruiter ontvangt e-mail bericht in CV inbox

E-mailbijlagen worden geanalyseerd met behulp van software

Final kandidaat record wordt gegenereerd

Voordelen van CV Parsing
De tijd die nodig is voor de verwerking van cv is drastisch verminderd.
Een functionele auto-modus bestaat in plaats van handmatige data-entry.
De software zorgt voor vermindering van handmatige fouten.
Sommige software uittreksel gegevens van meerdere bijlagen, waardoor de taak nog eenvoudiger.
Een gedetailleerde, efficiënte kandidaat record wordt gegenereerd.
CV parsing is in actief gebruik al een tijdje nu, gezien de veelheid aan kansen op werk en de toename van de beroepsbevolking. Bedrijven komen met nieuwere en efficiëntere software om cv’s te ontleden om kostbare tijd te besparen.