Wat als Obamacare wordt ingetrokken?

De meesten van ons of kent iemand die ziek is of een reeds bestaande medische conditie, of zijn we in één van deze posities onszelf. Dat is de reden waarom zo veel mensen zijn bang dat president-elect Donald Trump’s beloften aan de bescherming van de patiënt in te trekken en betaalbare zorg Act (ACA of Obamacare) betekenen dat de ziektekostenverzekering terug zal gaan naar hoe het was voor de ACA, als zieke mensen couldn ‘t kopen verzekering tegen betaalbare prijzen of kon alleen dekking die de aandoening uitgesloten waarvoor ze het meest nodig behandeling. Destijds, 29,5% van de Amerikanen waren ofwel onverzekerd of onderverzekerd, volgens een studie van het Commonwealth Fund.

Gelukkig, op basis van wat we nu weten, lijkt het onwaarschijnlijk dat uitkomst.

Een volledige intrekking van de ACA zou razend populair met veel kiezers, van wie velen een beroep doen op de ziektekostenverzekering markt dekking of uitgebreid Medicaid-programma’s van chronische of levensbedreigende aandoeningen te behandelen zijn. Volledig tot intrekking van Obamacare, zonder meteen het verstrekken van een levensvatbaar alternatief voor degenen die het meest van het verliezen van dekking zou een wijdverspreide terugslag te maken zou lijden.

Verder is de Wall Street Journal meldt dat Trump zijn aanpak kan zacht zijn sinds hij verkozen. “Of Obamacare zal worden gewijzigd of ingetrokken en vervangen,” vertelde hij de Journal. Deze schijnbare verschuiving kwam na een ontmoeting met president Barack Obama. Trump vertelde de WSJ dat hij de bepalingen van de ACA die voorkomen dat verzekeraars van het ontkennen van die aan patiënten met reeds bestaande voorwaarden en waarmee ouders hun kinderen te houden op hun ziektekostenverzekering beleid tot de leeftijd van 26 houdt. Wat meer is, een verzoening wetsvoorstel (de enige filibuster-proof manier om een ​​wetsvoorstel in de Senaat) kunnen deze twee componenten van de wet niet in te trekken. SeeHow Obamacare kan worden opgeheven voor meer informatie over welke delen van het ACA kunnen worden opgenomen in een verzoening factuur en andere scenario’s die kunnen worden gebruikt.

Wat lijkt waarschijnlijker is een hervorming van Obamacare en misschien een nieuwe naam voor: Trumpcare. Maar dat betekent niet dat er geen problemen langs de weg zijn. Laten we eens kijken naar verschillende scenario’s, met inbegrip van hoeveel mensen de dekking zou kunnen verliezen, wat er kan gebeuren om mensen met reeds bestaande voorwaarden en wat een nieuw plan eruit zou kunnen zien.

Mogelijke Clues van Campaign Trump

hervorming van de gezondheidszorg was een van Trump’s grote campagne punten. Hij heeft hervormingen beloofd dat “volgen beginselen van de vrije markt en dat zal de economische vrijheid en zekerheid voor iedereen in dit land te herstellen” om “uit te breiden toegang tot gezondheidszorg, zorg gezondheidszorg meer betaalbaar en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor alle Amerikanen.” Zijn campagne website zegt Trump administratie zal de eis te elimineren voor individuen om ziektekostenverzekering af te sluiten, zodat de verkoop van de ziektekostenverzekering in staat lijnen, zolang het plan gekocht in overeenstemming is met de staat eisen en individuen toestaan ​​om volledig af te trekken gezondheid verzekeringspremies voor hun belastingaangifte , omdat mensen die ziektekostenverzekering krijgen via hun werkgevers betalen hun premies met pre-tax dollars. De site verder belooft laat niemand glippen door de mazen, omdat ze geen verzekering kunnen veroorloven.

Daarnaast is de site zegt Trump wil de gezondheid spaarrekeningen (HSAs) te bevorderen (zie voor meer informatie: voors en tegens van een Health Savings Account) en maak de gezondheidszorg prijsstelling duidelijk, zodat mensen kunnen shoppen voor goedkopere opties. Hij wil ook blok subsidies te gebruiken voor de financiering van Medicaid en laat de Amerikanen om een ​​veilige en reliableimported drugs te kopen drug prijzen omlaag te brengen.

Sinds de verkiezing werd besloten, heeft een Trump overgang website bleek dat vertelt over de intrekking van de ACA, terugkerende ziektekostenverzekering regelgeving aan de staten, zodat consumenten kopen ziektekostenverzekering in staat lijnen, met behulp van HSAs en het creëren van “een patiënt-centered gezondheidszorg systeem dat de keuze bevordert , kwaliteit en betaalbaarheid. ” Er wordt ook gesproken over de oprichting van een hoog risico pools “voor personen die hebben aanzienlijke medische kosten en die niet hebben gehandhaafd continue dekking.” Het idee is hier lijkt te zijn om te voorkomen dat mensen niet te kopen verzekering totdat ze ziek worden.

De overgang website belooft verder aan “onschuldig menselijk leven te beschermen vanaf de conceptie tot de natuurlijke dood, met inbegrip van de meest weerloze en die Amerikanen met een handicap” (een uitspraak die niet lijkt te veel goeds voor de reproductieve rechten van vrouwen), “vooraf onderzoek en ontwikkeling in gezondheidszorg “en” de hervorming van de Food and Drug Administration, een grotere nadruk gelegd op de noodzaak van de patiënten naar nieuwe en innovatieve medische producten. ”

Problemen met Transition

Een sleutel tot intrekking van Obamacare is het te vervangen door iets dat mensen ervan weerhoudt het verliezen van hun verzekering en zorgt voor een soepele overgang, en dat geeft individuen en zorgverleners tijd voor te bereiden en aan te passen aan de veranderingen, zonder nadelige gevolgen voor hun financiën of hun gezondheid. Een verzekering consultant vertelde Kaiser Health News (KHN), die een potentieel probleem is dat gezonde mensen niet zullen aanmelden voor de plannen van vandaag terwijl ze wachten om te zien wat Trump doet met de gezondheidszorg. Het resultaat zou kunnen zijn meer verzekeraars uit de markt te trekken. Zorgverzekeraars kunnen zich niet veroorloven om alleen premies te verzamelen van zieke mensen, die meer uitkeringen ontvangen dan ze betalen van de premies.

Hoe Veel Amerikanen kon verliezen dekking?

Vanwege Obamacare, 25 miljoen Amerikanen opgedaan ziektekostenverzekering via Medicaid expansie en gesubsidieerde dekking. Maar ondanks de ACA, 28,5 miljoen mensen nog steeds geen ziektekostenverzekering in 2015, volgens de Kaiser Family Foundation.

Het Congressional Budget Office schat dat als het herstellen van de Gezondheidszorg Freedom Reconciliation Act Amerikanen, zoals goedgekeurd door het Congres in januari, werd de wet, zou ongeveer 22 miljoen meer mensen zich bevinden zonder ziektekostenverzekering in 2018 en daarna. Deze wet zou de financiering inkomen op basis van subsidies voor de gezondheid marketplace verzekering plannen zijn gestopt en snijd de federale financiering tot 31 staten voor de toegenomen Medicaid ten goede aan de ACA heeft hen geboden.

de mensen die op dit moment geen verzekering hebben toe te voegen aan degenen die het zou kunnen verliezen brengt het totaal op 50,5 miljoen onverzekerden, die vergelijkbaar is met de 53 miljoen onverzekerde Amerikanen geprojecteerd door de Robert Wood Johnson Foundation en het Stedelijk Instituut als de ACA werden ingetrokken.

Ongeveer 10 miljoen mensen die dekking zou verliezen zou werkgever op basis van dekking te krijgen, volgens schattingen van het Congressional Budget Office, maar 14 miljoen mensen zou verliezen Medicaid en Children’s Health Insurance Program dekking en 18 miljoen mensen zouden hun individuele (nonemployer) verliezen dekking, voor een nettoverlies van 22 miljoen verzekerden.

KHN zegt verzekeraars zou willen uit de ziektekostenverzekering markt terug te trekken in 2018 omdat veel van hen zijn al geld te verliezen op een veemarkt beleid en er zou nog minder reden om te blijven als de markt weg zouden gaan in 2019.

Maar KHN zei ook dat we niet hoeven te maken over eventuele significante wijzigingen in onze ziektekostenverzekering plannen voor 2017. De organisatie citeert een schatting dat de vroegste we konden worden beïnvloed door een totale revisie misschien januari 2019.

Als de nieuwe regering defunded de beurzen, het effect op de Amerikanen met een uitwisseling van de plannen zou afhangen van de vraag of de landen die hun eigen uitwisselingen in het kader van de ACA hebben vastgesteld werden gedwongen om ze te sluiten, zegt Daniel C. Ehlke, assistent-professor van het beleid en het beheer van de gezondheid bij SUNY-Downstate medisch Centrum School of Public Health in Brooklyn.

“Ik vermoed dat deze landen zou kunnen proberen door te gaan met de uitwisseling van een soort draaien, in ieder geval tot het geld op is,” zegt Ehlke. Consumenten in staten aan de federale uitwisseling kon gewoon vinden zichzelf gedaald, gedwongen worden om dekking te zoeken op een onbetaalbaar individuele markt op hun eigen of moeten helemaal gaan zonder dekking.

Echter, kon onverzekerde mensen nog steeds het verkrijgen van een spoedbehandeling in ziekenhuizen.

“Ziekenhuizen zijn wettelijk verplicht voor de behandeling van iedereen die door hun deuren die spoedeisende hulp komt”, zegt Ehlke. “Zodra deze patiënten zijn gestabiliseerd, maar die verplichting grotendeels beëindigd. Degenen die met een chronische ziekte, terwijl het onwaarschijnlijk weg ronduit te worden gedraaid, zal waarschijnlijk langer geconfronteerd wacht met mogelijke toestroom van patiënten. Ziekenhuizen ook waarschijnlijk geworden ijverig tracht te verzamelen over medische kosten, wat leidt tot een nog grotere toename van het aantal medische faillissementen. ”

Veranderen van Medicaid financiering van Rechten Block Grants

Wijzigingen in Obamacare kon Medicaid financiering minder ter beschikking te stellen, het kwetsen van lagere inkomens Amerikanen die een beroep doen op het programma voor hun gezondheidszorg. Medicaid wordt momenteel gefinancierd door middel van het recht uitgaven van de federale overheid, wat betekent dat iedereen die in aanmerking komt voor de dekking, zoals vrouwen en kinderen met een laag inkomen, krijgt het.

Als de nieuwe regering besloten om Medicaid financieren door middel van globale subsidies in plaats van rechten met het oog op de federale uitgaven te verminderen, zou elke staat een toewijzing van het geld te ontvangen van de federale overheid. Dit betekent dat staten zou kunnen hebben op een uitkering verminderen of minder mensen te dekken als ze niet genoeg geld om het niveau van de uitkeringen die zij leveren in het kader van het huidige systeem te financieren had. In een soortgelijke aanpak, zouden staten in plaats daarvan ontvangt een vast bedrag per Medicaid inschrijver, met mogelijk dezelfde gevolgen.

Of een dergelijke regeling zou overgaan is twijfelachtig, omdat het budget staat (en de staat van de belastingbetaler), degenen die de zorg voor Medicaid begunstigden en de ontvangers zelf, KHN staten kunnen schaden.

Trump zou ook kunnen zijn uitvoerende bevoegdheid gebruikt om verzoeken Republikeinse gouverneurs ‘goed te keuren voor veranderingen in hun staat Medicaid-programma’s, zoals de eis ingeschreven om te werken en een deel van hun eigen gezondheid verzekeringspremies te betalen. Dergelijke veranderingen kunnen ook een vermindering van het aantal verzekerde Amerikanen of hun financiële lasten te verhogen.

Als voorbeeld van wat op het niveau als Obamacare wordt ingetrokken zou kunnen gebeuren, overweeg het geval van Californië: Ongeveer 1,4 miljoen mensen hebben zich aangemeld voor de ziektekostenverzekering via de uitwisseling van de staat, Overdekte Californië. De staat heeft ook een betere toegang tot de gezondheidszorg voor de armen door uitbreiding van de Medicaid-programma, Medi-Cal, ter dekking van 3,5 miljoen extra inwoners staat.

Een Robert Wood Johnson Foundation en Urban Institute onderzoek geschat dat meer dan 7.500.000 Californiërs zich zou vinden zonder ziektekostenverzekering onder een ACA intrekking, een verdubbeling van het aantal onverzekerde mensen in de staat.

En zonder federale subsidies, zou Californië niet in staat zijn om zijn uitgebreide Medicaid-programma veroorloven. De staat kon kiezers vragen om een ​​belastingverhoging om het programma te financieren goedkeuren of proberen om zijn eigen single-betaler gezondheidszorg systeem te creëren, die beide moeilijk zou zijn en de tijd nemen om uit te voeren indien goedgekeurd.

Plan Paul Ryan als een vervanging Blueprint

House Speaker Paul Ryan’s plan voor de vaststelling van de gezondheidszorg geeft ons een idee van hoe de Republikeinen Amerikaanse gezondheidszorg zou kunnen veranderen. Het belooft meer verzekeringen opties; dekking ongeacht leeftijd, inkomen of medische aandoening; versnelde ontwikkeling van levensreddende apparaten en therapieën; en een sterkere Medicare-programma.

Specifieke plannen voor het bereiken van deze doelen zijn zodat de consument om verzekeringen te kopen van andere landen, waardoor kleine bedrijven en particulieren om hun koopkracht te verzekeringskosten lager gelegen zwembad en het bevorderen van wellness-programma’s om geld te besparen door het verminderen van de behoefte aan gezondheidszorg. Andere punten zijn onder de bescherming van patiënten met reeds bestaande aandoeningen en patiënten die ziek zijn geworden; verder te laten volwassen kinderen blijven onder plan van een ouder gedekt tot de leeftijd van 26; en het versnellen van drug discovery en ontwikkeling. Patiënten zouden moeten continue dekking standaard tarieven te betalen, zelfs als hun gezondheidstoestand veranderingen te behouden.

Intrekking en vervang de Republikeinse tint geweest en roepen om deze verkiezing cyclus en daarbuiten “, zegt Irving L. Stackpole van Stackpole & Associates, een adviesbureau in de gezondheidszorg in Newport, RI De uitdaging is dat er geen Republikein consensus over wat de ACA zou moeten vervangen en er geen alomvattend plan is nog naar voren door een van beide Trump of Republikeinse wetgevers te zetten. Stackpole zegt Ryan voorstellen om de gezondheidszorg te hervormen zijn vele maanden – zelfs jaren – vanaf het zijn klaar voor de uitvoering.

Het komt neer op

Omdat we weten nog niet wat de vervanging plannen eruit ziet, en omdat de politici beloven vaak één ding en leveren van een ander, is het moeilijk om meer dan raden over de mogelijke uitkomsten van een Obamacare intrekking doen. Critici, zoals “Forbes” mening editor Avik Roy, hebben gezegd dat de voorstellen van Trump’s “prijscontroles, belastingverhogingen of een enorme toename van het tekort”, die geen van zijn waarschijnlijk populair te zijn of Garner snelle goedkeuring zou vereisen.

Maar wat de administratie Trump vervangt Obamacare met zal moeten omgaan met dezelfde problemen de ACA bedoeld om het adres: het beheersen van steeds toenemende kosten van de gezondheidszorg en de gezondheid van verzekeringspremies; het verbeteren van de preventieve geneeskunde; en de zorg voor de zieken, gehandicapten en armen.

Bent u ook geïnteresseerd in het lezen van De Rijke Breng de meeste on Healthcare zijn.