Wat Advisors moet weten over Gen X en Generatie Y

De financiële adviesdiensten industrie is een transformatie als Baby Boomers (geboren tussen 1946 en 1964) met pensioen gaan en die van Generatie X (geboren tussen 1965 en 1980) en Generatie Y (geboren tussen 1981 en 1997) tot hun recht komen ondergaan. Volgens een recente Harris Poll in opdracht van Jefferson National, in de komende twee decennia, zal 10.000 Boomers bewegen met pensioen per dag. En zij een in afwachting van rijkdom transfer naar hun nakomelingen.

Deze demografische factoren zorgen voor een enorme kans voor financiële adviseurs. Om hun klantenbestand groeien, moeten adviseurs begrijpen en te winnen van het vertrouwen van de volgende generaties als ze willen profiteren. (Voor meer informatie, zie: Zijn wij in een Baby Boomer Pensioen Crisis?)

Adviseur Perceptie versus Wat Jongere klanten willen

Bij alle soorten klantenacquisitieprogramma, is de eerste stap het begrijpen van de wensen en behoeften van de potentiële klanten. Financieel adviseurs moeten begrijpen hoe de volgende generaties na te streven, om levensvatbaar te blijven in de komende decennia. Hier is wat er op het spel: de rijkdom Gen X is om meer dan verdrievoudigen van 11000000000000 $ in 2015 tot $ 37000000000000 verwacht in 2030, volgens een rapport van Deloitte, De toekomst van de rijkdom in de Verenigde Staten. Momenteel is 42% van deze groep wordt een financieel adviseur.
Millennials (Gen Y) wordt verwacht dat zij hun netto waarde exponentieel groeien van $ 4000000000000 in 2015 tot $ 20 biljoen 2030, onder leiding van de toegenomen arbeidsparticipatie en robuuste spaarquote. Enkel 52% van de Millennials gebruik van een financieel adviseur.

Zesendertig procent van de financiële adviseurs geloven dat Gen Xers zijn op zoek naar adviseurs die kunnen werken met familie en kinderen van een klant. Een andere 36% van mening dat de volgende generatie is op zoek naar sociale media te gebruiken, terwijl 26% van mening dat deze groep wil het verhogen van mobiele toegang. Maar financieel adviseurs ‘inzicht in de verwachtingen van de volgende generatie zijn niet afgestemd op de werkelijke wensen van de cliënten.

De Jefferson National studie wees uit dat, in tegenstelling tot financieel adviseurs, de topprioriteiten van de next-gen worden ervaren adviseurs en persoonlijk advies met een holistische financiële uitzicht. Hun No. 3 prioriteit was een verlangen naar fee-based adviseurs in plaats van-commissie op basis.

grootste zorgen Millennials ‘verschillen van de oudere Gen X-groep. Tweeëndertig procent van de Millennials willen lagere kosten en slechts 31% prioriteit jarenlange ervaring, in tegenstelling tot 43% van de volgende generatie. Bijna een kwart van de Millennials zijn op zoek naar maatschappelijk verantwoord beleggen. Tot slot, slechts 20% en 17% van de Millennials voelde persoonlijk en holistische advies en diensten tegen betaling waren prioriteiten respectievelijk.

Adviseurs moeten leren van de uiteenlopende standpunten tussen wat Gen X en Millennial beleggers op zoek zijn naar, in contrast met de ideeën van financiële adviseurs te helpen rijden met hun toekomstige klant acquisitie strategieën. (Voor gerelateerde lezen, zie: Waarom Advisors moet zich richten op Recruitment.)

Hoe Advisors kunt verdienen de Next Gen’s Trust

Door het begrijpen van de doelstellingen, prioriteiten en wensen van potentiële klanten, kunnen adviseurs beter van dienst zijn en de groei van hun klantenbestand behoren tot de volgende generaties. Op dit moment, adviseurs hebben een hoop werk te doen in het grijpen van de jongere generaties. Zoals te verwachten, alle generaties waarderen sparen voor het pensioen, maar waar dat voorrang valt op de lijst van doelen is belangrijk. Ongeveer 31% van Millennials in de Harris Poll verklaard dat hun nummer 1 financiële zorgen betaalde voor een grote uitgave, met 30 bezorgd over het helpen om te betalen voor de opvoeding van hun toekomstige kinderen%. Slechts 26% van de Millennials zei een topprioriteit was genoeg sparen voor hun pensioen.

De Gen X doelen geven hun gevorderde leeftijd met 47% beweert dat het redden genoeg voor het pensioen was van top belang. Volgende voor Gen X kwam hun belastingdruk (30%) en de financiering van het onderwijs van hun kinderen (22%).

In contrast met de reacties van de volgende generatie en Gen Y-groepen, zouden adviseurs prioriteren hun klanten top drie bezorgdheid: sparen voor het pensioen: 40%
Het beschermen van activa: 34%
Beheersing van de volatiliteit: 31%

Uiteindelijk, met het oog voor de financiële adviseurs van het vertrouwen van de volgende generaties krijgen, zij moeten hun standpunten aan te passen en af ​​te stemmen hun denken met hun potentiële klanten. Dit omvat het toevoegen van meer technologie om hun aanbod en dompelen in de robo-adviseur markt, zowel door jongere beleggers genoemd als dingen items ze willen. Tot slot, hoewel beide generaties te zoeken tech verbeteringen, ze willen nog steeds een niveau van één-op-één contact ook.

Het komt neer op

Om relevant te blijven en in dienst, financieel adviseurs moeten wat de volgende generaties eigenlijk willen als het gaat om financieel advies. Het leren van de doelstellingen van deze klanten, zullen hun prioriteiten en voorkeuren helpen adviseurs beter hun vertrouwen te winnen breng ze op als de lange termijn klanten. Adviseurs moeten kijken naar het onderzoek met betrekking tot de jongere generaties en niet alleen vertrouwen op hun eigen interpretaties van Gen X en Generatie Y consumenten wensen. (Voor gerelateerde lezen, zie: Millennial Banking: Een blik op Chime en Simple.)