Waarom Millennials Zijn nadruk over sparen voor het pensioen

Millennials worden geconfronteerd met een financiële druk op meerdere fronten, en sparen voor het pensioen behoort tot hun grootste zorgen. Volgens een recent onderzoek van Schwab 1000 401 (k) deelnemers, 38% van de Millennial de respondenten zei dat de bezorgdheid over de mogelijkheid genoeg om met pensioen te redden hield ze ‘s nachts wakker. Dat is ondanks het feit dat Millennials hebben een langere tijd op te slaan dan de babyboomers of gen Xers. Dus wat is het besturen van hun vrees over het beveiligen van een comfortabel pensioen? Hier is een blik op wat kan worden achter het. (Voor meer informatie, zie The Complete Guide to Retirement Planning voor 20 -iets.)

Sparen voor het pensioen Met Student Schuld

Student schuld blijft groeien, meer dan $ 1200000000000, aldus de Federal Reserve. Het Instituut voor College Access en Succes (Ticas) schat dat 69% van de studenten die afstuderen in 2014 de school verlaten vanwege studieleningen. De gemiddelde saldo kwam tot $ 28.950.

Voor Millennials die jongleren student-lening betalingen met de huur te betalen en die andere rekeningen, sparen voor het pensioen glijdt vaak een laag pitje. Volgens PwC 2016 Employee Financial Wellness Survey, 79% van de Millennial werknemers aangehaald leningen voor studenten als een belangrijk obstakel voor het bereiken van hun financiële doelen. (Voor meer informatie, zie Are Student Loans Het zetten van uw pensioen at Risk?)

Student leningen zijn niet het enige probleem; credit cards factor ook in de vergelijking. In het PwC enquête, 53% van de Millennials ondervraagden zei dat ze consequent een saldo op hun creditcard uitgevoerd. En 40% van de respondenten zei dat ze problemen met het maken van hun minimale betalingen op tijd gehad.

Ondanks de lagere inkomens

In vergelijking met vorige generaties, Millennials zijn vaak in het nadeel waar hun salaris betreft. De lonen zijn in een periode van stagnatie in de afgelopen drie decennia of zo, en het resultaat is dat de typische mannelijke Duizendjarige verdient een salaris van rond de $ 35.000. Onder vrouwelijke Millennials, het gemiddelde salaris daalt tot $ 30.000, volgens een rapport van het Instituut voor Women’s Policy Research. (Voor meer informatie, zie Overwin de Retirement Gender Gap.)

Als je de wiskunde wordt het gemakkelijk om te zien waarom Millennials gestresst over hun pensioen vooruitzichten. Een jaarsalaris van $ 35.000 breekt tot ongeveer $ 2.917 per maand. Appartement List schat de nationale mediane huurprijs bij $ 1120 voor een een-slaapkamer. De maandelijkse betaling voor een $ 28.950 student lening balans, uitgaande van een rente van 4,25%, gaat naar rechts rond de $ 300. Zodra je die twee dingen af ​​te trekken, je bent vertrokken met $ 1497 per maand. En dat is vóór aftrek van de kosten van dergelijke zaken als belastingen en verzekeringen. (Voor meer informatie, zie de beste 5 geldbesparende tips om uit de schulden.)

Als u de uitgaven bent $ 200 per maand op nutsbedrijven, $ 150 voor credit card minima, $ 350 voor boodschappen en $ 200 voor het transport, betekent dat je niet verlaten met veel speelruimte om in te slaan. In een recent Wells Fargo enquête, 43% van de Millennial de mannen en 54% van de Millennial vrouwen meldden leeft van salaris tot salaris. In datzelfde onderzoek, 64% van de Millennials zei dat ze niet denken dat ze ooit zou kunnen stash weg $ 1.000.000 voor hun pensioen. (Voor meer informatie, zie aftredende: Is $ 1 Miljoen genoeg?)

Toch is nog steeds in slaagt om geld te besparen

Hoewel vrees over sparen voor het pensioen zijn hoog onder Millennials, is er een zilveren randje. Uit onderzoek blijkt dat ze meer savvy dan zij krediet te krijgen voor als het gaat om het beheren van hun geld. TD Ameritrade’s Millennials en geld enquête is gebleken dat 62% van de jonge volwassenen te identificeren als spaarders. Een massale 72% van Millennials in het onderzoek zeiden dat ze waren al sparen voor het pensioen, met $ 150 gerapporteerd als de gemiddelde maandelijkse bijdrage. Overweldigend, 80% van de Millennials zei dat ze had een budget, en 73% zei dat ze liever sparen dan uitgaven.

Tegelijkertijd zijn ze realistisch over hun pensioen vooruitzichten. In de enquête slechts 36% van de Millennials zei dat ze van plan met pensioen te gaan op 65. De meerderheid had geen een vast tijdschema in gedachten voor wanneer ze van plan om te stoppen met werken. Dat toont aan dat Millennials niet opgeven op het idee van het pensioen, maar ze zijn het nemen van een andere aanpak in termen van hoe zij denken over en plannen te maken voor het.

The Bottom Line

Sparen voor het pensioen moet worden op uw prioriteitenlijst op elke leeftijd, maar jongere werknemers hebben een duidelijk voordeel in die tijd aan hun kant staat. Voor Millennials die gebukt gaan onder schuld of het verdienen van een lager loon dan ze willen, de sleutels tot het opslaan van het succes zijn flexibiliteit en creativiteit. Uithakken van besparingen kan wat werk op het gebied van het verminderen van de kosten of het betalen van schulden nodig. Als je klein beginnen bent, kunt u kijken naar een langere horizon voor hun pensioen. Het belangrijkste om te onthouden, echter, is dat simpelweg door het maken van de inspanning om iets op een regelmatige basis op te slaan, dan bent u op het juiste spoor in de richting van een betere financiële toekomst.