Voors en tegens van Travel Rewards Credit Cards Explained Hier

Je moet kiezen voor reizen beloning kaarten alleen als ze voordelig voor u zijn. Dit tytfrn artikel worden de voor- en nadelen van reizen beloningen creditcards.
Snelle tip
Terwijl het kopen van reizen beloningen credit cards, vergelijken de beste opties om de juiste beslissing te nemen. Raadpleeg de website nextadvisor voor reizen beloningen credit card-analyse om een ​​weloverwogen keuze te maken.Met behulp van reizen beloningen credit cards is een gemakkelijke manier te verzamelen extra flier mijl en bonuspunten worden. Veel credit card bedrijven bieden reizen beloningen aan hun klanten als een uiting van dankbaarheid. Het is ook een strategie om de credit card gebruiker aan te moedigen om meer uit te geven om een ​​maximale punten te verdienen. Dit zorgt er ook voor klantenbinding. Het is belangrijk dat je als gebruiker, bent u volledig op de hoogte van de voor- en nadelen van reizen beloningen credit cards voordat je ze koopt. Met bepaalde kaarten, kunt u worden toegestaan ​​om deze punten te gebruiken, niet alleen voor uw reiskosten, maar ook voor de aankoop van gas, merchandise, etc.

Echter, veel mensen verliezen bijhouden van hun uitgaven en houdt de uitgaven om punten te verzamelen. Echter, pas op, dit kan leiden tot enorme rekeningen of schulden, en dit kan een negatieve invloed hebben op uw credit score. Ook het gebruik van uw beloningen is prima als je alleen reist, maar als je een metgezel, kunt u niet in staat zijn om hem tegemoet te komen / haar op dezelfde vlucht of in hetzelfde hotel aan de prijzen. Dus, laten we proberen om wat meer voors en tegens van reizen beloningen creditcards te begrijpen.

Voordelen

Krijg punten voor elke mijl van reizen

Reizen beloningen kan u helpen om loyaliteitspunten voor het aantal mijlen u reist. Als u een frequente reiziger als gevolg van uw baan of bedrijf, kunt u het aantal punten dat je kunt rack up die kunnen worden ingewisseld voor tickets voorstellen. Dit betekent dat de vakantie je van plan was met uw echtgenoot, kan worden begroot zonder te betalen voor de extra vliegticket.

Verdien extra punten tegen dezelfde kosten

Mensen die hun reis beloningen creditcards gebruiken om aankopen te doen op hotels en luchtvaartmaatschappijen te maken krijgen vaak gratis vlucht en preferentiële kamer upgrades. Niet alleen dit, maar als je hun partner luchtvaartmaatschappij of een hotel van hun keuze te kiezen, je kan zelfs winnen dubbele punten. In feite, sommige kaarten kunt u ook de opgebouwde beloning punten over te dragen voor het kopen van merchandise, en bieden zelfs een cash-back optie.

Geniet van andere voordelen

Afgezien van de beloningen in termen van de punten, kunt u ook genieten van speciale toegang tot luchthavenlounges. Sommige kaarten bieden ook assistentie tijdens de vlucht of bagage vertragingen. Als u een vlucht hebt gemist, kunt u zelfs geholpen worden met een aansluitende vlucht of hotelaccommodatie. U kunt zelfs speciale kortingen op uw hotelovernachtingen, luxe cruises en vluchten. Anders dan dit, sommige kaarten bieden ook reserveren van kaartjes reserveren voor sportevenementen, films, concerten, enz.

Beloningen opwegen tegen de kosten

U kan worden opgeladen met een jaarlijkse vergoeding die kan variëren tussen de USD 50 en USD 75 op basis van uw kaart. Echter, als je de bonus punten en beloningen te berekenen, in de meeste gevallen, zijn zij goed voor veel meer winst dan de jaarlijkse kosten die u moet een deel met. Daarom moet je toevlucht nemen tot het gebruik van reizen beloningen creditcards. Het is vermeldenswaard dat veel reizen beloningen kaarten zelfs afzien van hun vergoedingen.

Nadelen

Niet geschikt als je een verkwister

Sommige mensen hebben een gewoonte om één kaart verschillende dagelijkse uitgaven. Als u een verkwister en van plan bent om uw creditcard beloningen te gebruiken om zeker te betalen voor uw andere uitgaven, dan zal je eindigen in de schulden.

Verlossende kan lang duren

Vergeet niet dat de aankopen die u niet gaat gelijk aan het aantal punten dat op uw creditcard zal worden toegevoegd aan zijn. Daarom zal je moet wachten voor een heel lange tijd voordat je die vliegende mijl kunt inwisselen voor een internationaal vliegticket kopen. Niet onder de indruk dat je veel punten te krijgen door het kopen van een paar vliegtickets en hotelovernachtingen.

Aanbiedingen kunnen beperkingen

Lees de voorwaarden die door de creditcard voorzichtig. Soms kan er een geldigheidsperiode voor het inwisselen van de verzamelde punten, en ze kunnen vervallen als u zich niet om hen te verlossen. Het kan dus gebeuren dat de kaart die u kan beloven een bepaald percentage van de korting voor elke dollar die u besteedt. In werkelijkheid, kan worden beperkt tot een totaal bedrag, bijvoorbeeld: USD 1500. Op deze manier zul je niet in staat zijn om te veel punten te maken.

Er zijn een aantal reizen kaarten die u in staat om punten in te wisselen bij aankopen op enig hotels of luchtvaartmaatschappijen worden gemaakt. Bovendien, vele malen, moet u bepaalde aankopen te doen, zoals het kopen van een aangewezen hotel of luchtvaartmaatschappij, om punten in te wisselen of krijgen bonuspunten. Ook mag u niet worden toegestaan ​​om deze beloningen te verlossen tijdens drukke perioden van reizen of vakanties. Deze beperkingen werken mogelijk niet in uw voordeel.

Vergeet niets komt voor gratis

Exclusieve reizen beloningen credit cards zal u een uitstekende uitbetalingen en minder beperkingen te bieden. Maar, zult u versteld staan ​​hoe minder aantal punten dat je op de koop toe zal krijgen. Hoewel er kaarten die frequent bonuspunten zullen aanbieden, wat ook het aantrekken van zware jaarlijkse vergoedingen. Sommigen komen zelfs met een variabele rente, die in eerste instantie liggen op de kant, maar stijgen na enige tijd.

Grotere beloningen kunnen hogere april betekenen

Naar alle waarschijnlijkheid, als u het dragen van een saldo op uw credit card, moet u interesse om uw credit card provider te betalen. In het algemeen, credit card bedrijven die meer beloningen te bieden hebben ook een hogere april Dus, zou je niet liever de voorkeur aan een creditcard met minder beloningen dan gaan voor iets dat je een hogere rente zal in rekening te brengen.
Vergeet niet, altijd gaan voor een kaart die wordt geleverd met een minimale of geen jaarlijkse kosten. Ten eerste zal niet alle credit card bedrijven zich houden aan hun belofte van het geven je belonen punten. Ten tweede, als gevolg van black-out data, aflossing van bestaande punten kan moeilijk worden. Als je rijdt een stuk, dan kiezen voor een beloning programma dat u zal toestaan ​​om punten in te wisselen bij benzinestations. Echter, als je vaak vliegen, een beloningsprogramma met een luchtvaartmaatschappij zal veel meer nuttig zijn. Ook, vergelijk de beloningen punten en kosten om ervoor te zorgen dat je gaat profiteren. Nu dat je weet over de voors en tegens van reizen beloningen credit cards, hopen dat u een weloverwogen beslissing te maken.

Ons oordeel: Als u niet een frequent flier, maar een frequente koper, heb je geen creditcard die reizen beloning punten biedt nodig. Reizen kaarten te krijgen minder beloningen, dus als je een optie hebt, ga dan voor een creditcard die beloning punten zal bieden voor het maken van aankopen.