Voors en tegens van Modular Homes

Heb je ooit verbeeldde het kopen van een modulair huis, zo niet voor iets anders, maar het gemak factor? Nou, dan is dit tytfrn artikel is een must-read, omdat het werft de voors en tegens van de keuze voor een modulair huis.
Wist je dat ?
Modulaire huizen zijn verschillend van vervaardigde huizen (ook bekend als stacaravans), zoals de laatste heeft een verrijdbaar onderstel permanent bevestigd aan het. Dit betekent dat mobile homes komen met het voordeel van permanente transporteerbaarheid, wat niet het geval modulaire huizen.Modulaire huizen worden geconstrueerd door het monteren van de stukjes gebouwd in een fabriek. Een modulair huis is vergelijkbaar met een traditioneel huis, want het is gebouwd op het terrein, in tegenstelling tot mobiel of vervaardigde huizen. Het verschil tussen de traditionele en modulaire huizen is dat delen of stukken laatstgenoemde worden geproduceerd op de lopende band van een fabriek en worden vervolgens naar de plaats getransporteerd door een vrachtwagen.

Nu, velen van ons misschien wel nadenken over de vraag of een modulair huis zo goed als een traditioneel huis zou zijn, en hoe zou het voelen als in een huis dat wordt gemaakt door het samenvoegen van individuele geprefabriceerde stukken te leven. Echter, het feit is dat de moderne modulaire huizen bieden u veel meer dan alleen een box-achtige structuur om in te wonen. In feite, zult u modulaire woningen die twee of meer verhalen, compleet met veranda’s, luxe interieur, state-of-the-art keuken, en nog veel meer zijn te vinden.

Terwijl een modulair huis handig voor meer dan een reden kan zijn, deze relatief nieuwe concept van het bouwen van huizen is niet zonder zijn eigen kleine aandeel van de nadelen. Dus, is het de moeite waard te investeren in een modulair huis? Gewoon eens een kijkje op de voors en tegens te weten of een prefab huis is echt voor jou.

voordelen

Modulaire woningen zijn een trend die snel aan het inlopen is. Afvragen waarom? Nou, het is vanwege de verschillende voordelen, en wij zullen hieronder richten op hen.

Bespaart op Kosten van de bouw

Aangezien een groot deel van de constructie van een modulair huis plaatsvindt in een fabriek omgeving, je uiteindelijk ergens tussen 10-20% besparing op de kosten van de bouw, in vergelijking met een traditioneel huis van vergelijkbare afmetingen. Dit is de voornaamste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor modulaire huizen deze dagen, zoals het uitgespaarde geld kan worden ingezet bij het verkrijgen van items van home decor, meubels en andere accessoires die kunnen helpen bij het verbeteren van de levende ervaring.

De lagere productiekosten is te wijten aan het feit dat modulaire huizen massa worden vervaardigd in een fabriek die bezuinigingen op verspilling van grondstoffen. Ook, in tegenstelling tot een traditioneel huis, een modulair thuis geen grote hoeveelheden geld in de richting van de arbeidskosten eisen. Een andere factor die verantwoordelijk is voor het grote verschil in de kosten is het feit dat delen van het huis worden gebouwd binnen de gecontroleerde omgeving van een fabriek zonder onderbrekingen als gevolg van ongunstige weersomstandigheden.

Bespaart tijd

Een modulair huis is binnen een aanzienlijk minder tijd dan een traditionele plakken gebouwde huis, die kan oplopen tot 65% minder zijn. De reden is dat een groot deel is gebouwd op de lopende band van een fabriek, en wordt binnen een vastgestelde tijdsbestek voltooid. In feite, zult u verbaasd om te leren dat het duurt maar een dag om de delen aan elkaar te monteren, en een paar weken voor het toevoegen van de finishing touch aan het eindproduct.

Dus, terwijl het enkele maanden kan duren tot een jaar aan een traditioneel huis te voltooien, een gemiddelde modulaire huis is klaar binnen een paar weken. De kortere bouwtijd bezuinigingen op vandalisme. Merk op dat de bouwtijd, evenals de kwaliteit hangt af van het bedrijf, en je moet wat onderzoek doen voordat je er een te kiezen. Als u op zoek bent naar een huis waar u zo snel als je kunt kunt verplaatsen in, dan is een modulair huis is wat je moet gaan voor.

Ideaal voor afgelegen gebieden

Bij het bouwen van een structuur in een afgelegen gebied, is het gemakkelijker en goedkoper efficiënter om de geprefabriceerde stukken modulair opgebouwd in een keer te transporteren, dan dragen grondstoffen voor traditionele constructie als dat nodig is. Dit is de reden modulaire structuren zijn sterk aanbevolen voor afgelegen gebieden.

Ideaal voor regio’s die slecht weer Ervaar

Het bouwen van een traditioneel huis kan echt moeilijk in gebieden met frequente aanvallen van ongunstige weersomstandigheden te ervaren, omdat het onnodige vertraging in de bouw kan veroorzaken, in aanvulling op het veroorzaken van schade aan bouwmaterialen. In een dergelijk scenario kan een modulaire structuur zaken een stuk eenvoudiger, omdat het kost veel minder tijd in beslag, en een groot deel van het bouwproces al veranderen met geschreven.

Voorkomt verspilling van grondstoffen

Aangezien de onderdelen van een modulair huis zijn uitgevoerd in een fabriek, is er geen gevaar voor beschadiging door weersinvloeden veroorzaakte. Daardoor is er minder verspilling van grondstoffen. Ook de fabrikant is zich terdege bewust van de hoeveelheid grondstoffen die nodig zijn om vorm te geven aan een bepaald ontwerp van modulaire huisvesting, die bezuinigingen op de kans op verspilling. En aangezien generatie minder afval is goed voor het milieu, modulaire huisvesting is milieuvriendelijk ook!

Zeer energie-efficiënte

De framing gebruikt voor de bouw van modulaire huizen heeft een laag isolerend materiaal in geplaatst, die de kosten van verwarming of koeling minimaliseert en vermindert elektriciteitsrekeningen. Aangezien de brokken worden vervaardigd in een fabriek, worden ze getest voor energiebesparing alvorens naar de bouwplaats getransporteerd. Onnodig te zeggen, een huis dat is energiezuinig vermindert uw ecologische voetafdruk en rendabel tegelijkertijd.

Sterk Veelzijdig

De vooruitgang in de technologie heeft het mogelijk gemaakt om verschillende ontwerpen van modulaire huizen te creëren. Dus, als je denkt dat je concept van een droomhuis niet beschikbaar zou zijn als een modulaire structuur, dan weer denken! Vandaag, moderne modulaire huizen komen in een brede waaier van vormen, kleuren en designs. Een ander groot ding over modulaire huizen is dat je gemakkelijk meer elementen, zoals een extra kamer of een veranda, wanneer je maar wilt kunt opnemen. Hierdoor modulaire behuizing veelzijdiger vergeleken met traditionele behuizing. Een ander element dat bijdraagt ​​aan de veelzijdigheid van deze woningen is het feit dat ze kunnen worden gebruikt om alles van huizen kantoren bouwen en scholen gezondheidscentra!

Gemakkelijker te demonteren

Dus, heb je je eigen droomhuis in Los Angeles gebouwd, en zijn blij dat je deed. Echter, op een mooie dag, ontvangt u een geweldige job aanbod dat u nodig heeft om te verhuizen naar een andere stad. Je bent opgetogen, maar de gedachte van het verplaatsen van uw droomhuis maakt je een heeeeel klein beetje triest. Maar met een modulair huis, zou je geen zorgen te maken, want deze structuren veilig kunnen worden gedemonteerd en vervoerd naar elke plaats die u wilt. Dus, zou u uw droomhuis herbouwd opnieuw, deze keer in een nieuwe locatie! Klinkt goed, nietwaar?

Meets Kwaliteitsnormen

Terwijl je ongerust over het investeren in een modulair huis zou kunnen zijn, omdat het niet van dezelfde kwaliteit als een eigen gebouwde huis zou kunnen zijn, maar het feit is dat, een modulair huis doet geen concessies aan de kwaliteit factor. In feite is het zo goed als een traditioneel huis als het gaat om de mogelijkheid om het weer en natuurrampen, zoals stormen en tornado’s te weerstaan. Indien goed onderhouden, kunnen modulaire huizen in goede vorm te blijven voor de komende jaren aan een stuk.

nadelen

Na de schijnbaar eindeloze lijst van voordelen, laten we een snelle blik op de weinige nadelen van modulaire huizen.

Financiering kan moeilijk zijn

Het zou moeilijk zijn om de financiering van modulaire huizen te kopen, zoals helaas, veel verzekeringsmaatschappijen nog steeds niet te beschouwen op gelijke voet met de traditionele huizen. U moet de modulaire huis dealer betaalt het volledige bedrag voor de voltooiing van het gebouw werk. Sinds de voltooiing tijd voor een modulair huis is minder, zou men vind het een beetje moeilijk te regelen voor het geld in zo’n korte tijd.

low Equity

Modulaire huizen niet te bouwen eigen vermogen als de traditionele huizen te doen. Dit kan een probleem zijn als je van plan bent om het huis te verkopen in de toekomst.

Niet overal toegestaan

Zoning beperkingen verbieden de installatie van modulaire huizen in bepaalde gebieden. Echter, modulaire huizen langzaam aan populariteit wint, en worden beschouwd als op gelijke voet met de traditionele huizen op vele gebieden.

Gevaar voor beschadiging

Zoals we weten, is een modulair huis gebouwd door het samenvoegen van onderdelen gemaakt in een fabriek. Dit vormt een gevaar voor de relatief grote onderdelen beschadigd raakt tijdens het transport. Dit kan echter worden voorkomen door het nemen van extra zorg tijdens het inpakken van de stukken en het transport naar de site.

Zo zie je dat een modulair huis van de ideale huisvesting oplossing in meer dan een manier kan zijn. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor een fabrikant die u kunnen voorzien van het plan van de vloer of ontwerp dat u zoekt, tegen een betaalbare prijs.