Verdediging van Your Love for Books. Jobs Dat vergen veel van Reading

Als u houdt van lezen, dan kun je deze passie te nemen tot het nemen van een carrière, die u de mogelijkheid om het bedrijf van je beste vriend geniet geeft – Books. Neem een ​​kijkje bij enkele van de banen die u kan helpen een carrière op deze lijnen op te bouwen.
Kies een baan die je liefde, en je zult nooit meer een dag te werken in je leven. – Confucius.

Het lezen van boeken is een van de grootste hobby’s ooit, en het verlicht stress, verveling doodt, en neemt u mee naar een andere wereld helemaal. Deze wereld houdt je vastgelijmd aan uw stoel, onafhankelijk van de honger, slaap, of vermoeidheid. Een wereld gecreëerd door de schrijver, die je fantasie prikkelt, verfrist, ontspant en verjongt je gemoedstoestand. De vreugde die je voelt na het voltooien van een boek kan het gewoon niet in woorden te beschrijven. Het is een reis of een ervaring die je kunt begrijpen, alleen nadat u eigenlijk door zijn geweest.

Wat als u kon veel op uw werkplek te lezen? Ja het is waar! Als u wilt een baan die veel lezen gaat doen, zijn er een flink aantal banen die er zijn die geschikt zijn voor boekenwurmen zijn. Ze geven je een kans om veel te lezen, naast die u helpen om betaald te krijgen voor het. Klinkt dat niet gewoon perfect?

Beste jobs voor mensen die graag lezen

Editor en Proofreader

Redacteuren en correctoren lees het werk van andere auteurs en journalisten. Ze corrigeren en de kwesties die verband houden met het werk dat grammaticale fouten, zinsbouw, spelling fouten, kwaliteit en juistheid van de inhoud op te nemen. Editors werken voor tijdschriften, kranten, uitgevers van boeken en websites, of kunnen zelfstandige te zijn. Samen met leesvaardigheid, moeten ze een uitstekende grammatica en schrijfvaardigheden hebben. Editors naar verschillende inhoud en lectuur te lezen, waarvoor zij verbeteringen voor te stellen en ideeën om de kwaliteit en de leesbaarheid van de inhoud beter.

Advocaat

Een advocaat ook nodig heeft om een ​​stuk te lezen. Hij is nodig om onderzoek en gaan door ton van lectuur, het opbouwen van een zaak en pleiten zijn stand in een rechtbank. Hij moet kijken naar kleine details de hele tijd, om zo te komen met argumenten of wetten en termen die hem zal helpen met een zaak. Als juridische contracten, wetgevers, patent depot, de registratie, de voorbereiding, en wetboeken goed voor je klinkt, dan is dit misschien een geschikte carrière voor jou.

Wetenschapper

Wetenschappers en onderzoekers moeten worden geïnformeerd over de huidige ontwikkelingen en doorbraken in hun vakgebied de hele tijd. Onderzoekers zijn nodig in verschillende domeinen, waaronder academici, marketing, life sciences, en de geneeskunde. Hoewel betrokken bij experimentele en wetenschappelijke studies, die ze nodig hebben om te gaan door middel van een veel materiaal en gegevens te verzamelen om hun eigen hypothese te vormen. Zij hebben behoefte om te verwijzen naar eerder onderzoek artikelen en rapporten, en dus een carrière op dit gebied brengt veel van het lezen.

docent

Leraren vereisen lezen om te worden voorbereid en geïnformeerd over de huidige scenario op het gebied van deskundigheid. Ze moeten met het oog op een bevredigende antwoorden op de vragen van studenten worden bijgewerkt. Hoogleraren in hogescholen en op onderzoek gebaseerde instellingen moeten tijdschriften en andere gepubliceerde artikelen lezen om nieuwe inzichten en theorieën, die ze delen met hun leerlingen te krijgen. Met het oog op de nieuwsgierigheid te druppelen en houden de studenten die geïnteresseerd zijn in de klas, leraren hebben om te komen met innovatieve methoden op een continue basis. Als je houdt van het delen en het meegeven van uw kennis, dan is dit de ideale baan voor jou.

Archivaris

De taak van een archivaris is het verzamelen, ordenen, evenals het behoud van belangrijke documenten, geschriften en documenten. Hij kan ook nodig zijn om foto’s, film- of geluidsopnamen, brieven, elektronische dossiers, manuscripten, en andere vormen van media te behouden. Als het lezen en het leren van nieuwe dingen, en organisatorische vaardigheden komen van nature voor u, dan zou dit een grote carrière kans in de maak zijn.

Bibliothecaris

Omdat het een bibliothecaris is niet alleen over het regelen, organiseren en stapelen van boeken, het gaat ook over bestuurlijke en administratieve taken die je nodig hebt om te behandelen. Het allerbelangrijkste is dat je wordt omringd door boeken, en al uw werk draait om hen. Een belezen bibliothecaris is geliefd bij alle, omdat deze persoon is in een ideale positie om verschillende boeken aan anderen die geïnteresseerd zijn in bepaalde onderwerpen zijn suggereren. Als je graag nieuwe dingen te leren en te lezen uiteenlopende soorten boeken, dan is steeds een bibliothecaris is een uitstekend idee.

Verslaggever

Reporters informeren ons over de verschillende nieuws, evenementen en actuele zaken die plaatsvinden in de hele wereld. Ze werken voor tijdschriften, kranten, websites, televisie en andere media centers. Een groot deel van het onderzoek is betrokken bij hun werk, dat ze nodig heeft om een ​​groot deel van de tijd aan het lezen en het verzamelen van accurate informatie door te brengen.

auteur

Als u houdt van te schrijven, dan uitdrukken wat je voelt en penning uw gedachten zullen voor u gemakkelijk zijn. U kunt een romanschrijver, journalist, kort verhaal of een script schrijver, auteur, enz. Indien gebruikt op de juiste manier, kunnen woorden heel expressief, en vastleggen van vele harten zijn. Het hangt allemaal af van wat je schrijft en hoe je die brengt, zal dat een akkoord met de lezers te slaan. Het schrijven op feiten en gebeurtenissen zou veel onderzoek en het lezen vereisen.

Andere banen die vereisen Reading Market Research Analyst
Uitgever
copywriter
Public Relation Specialist
boekrecensent
Human Resource Executive

Met zo veel opties om uit te kiezen, ik weet zeker dat er iets moet geïnteresseerd je hebt. Je passie dat je carrière, zal u helpen ontwikkelen als persoon, als u doorgaat met het leren van nieuwe dingen, het verkrijgen van meer kennis en meer inzicht. Zoals Oscar Wilde zei: Het is wat je leest als je niet hoeft te die bepaalt wat je zult zijn als je het niet kan helpen.