Verbeteren van uw kansen te krijgen goedgekeurd voor een Credit Card (BAC, DFS)

Creditcards zijn een handig alternatief voor contant geld en zijn behulpzaam tijdens een noodsituatie te hebben. Toch kunnen deze voordelen moeilijk zijn om te ervaren als je weinig of geen krediet hebben bij het aanvragen van een kaart.

Lenders de voorkeur aan een gevestigde en positief, financieel verslag te zien voor het nemen van een risico en verstrekken van kredieten. Betalen per factuur, zoals rekeningen van nutsbedrijven, huur, belastingen, studenten leningen en zelfs bibliotheek vergoedingen, op tijd, kan u helpen een geloofwaardige track record te vestigen. Er zijn ook kredietmogelijkheden voor mensen zonder een gevestigde geschiedenis. Hedge uw kansen op het krijgen goedgekeurd door te gaan voor het juiste type kaart.

Onderzoek van de juiste kaart

Kwaliteit is te verkiezen boven kwantiteit als het gaat om het aanvragen van creditcards. Uw credit score kan worden verlaagd als u een aanvraag voor een aantal credit cards op hetzelfde moment. Tal van harde vragen in een keer kan eruit zien als onverantwoordelijke risico’s op uw credit verslag en ervoor zorgen dat kredietverstrekkers om achterdochtig te worden. Onderzoek uw opties en vind de kaart die voldoende past bij uw behoeften. De juiste kaart is afhankelijk van uw specifieke leeftijd, inkomen en krediet geschiedenis, maar over het algemeen gunstige aspecten te kijken voor onder andere geen of lage jaarlijkse kosten, een lage jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en beloningen of loyaliteitsprogramma’s.

Enkel voor studenten

Studenten met weinig of geen krediet kan beter vergaan door het aanvragen van een student credit card in plaats van een gewone kaart. Aangeboden door tal van financiële instellingen, zoals Bank of America Corporation (NYSE: BAC) en Discover Financial Services (NYSE: DFS), zijn student kaarten ontworpen om verantwoordelijkheid te leren. De kaarten hebben meestal lage kredietlimieten, rond de $ 200 tot $ 500, om uw eventuele schuld bevatten, terwijl je onder de knie van het beheren van uw financiën te krijgen. Lagere rente ook de neiging om student-kaarten, en vele bieden beloningen en bonussen, zoals cash back, punten en mijlen te begeleiden. De jaarlijkse kosten van student kaarten gewoonlijk worden verlaagd of geheel kwijtgescholden. Gereedschappen, zoals automatische factuur te betalen en de tekst en e-mail alerts, helpen om u op de hoogte van uw saldo en wissel als gevolg date te houden.

De Beveiligde Option

Een beveiligde credit card is een manier om een ​​credit card zonder poseren enig risico aan een bank of creditcardmaatschappij. Met een beveiligde credit card, zet je in een storting van contant geld, zoals $ 500; het bedrag van de waarborg wordt uw kredietlimiet. Technisch gezien is er geen geldschieter met een beveiligde kaart. De borg wordt gebruikt om uw rekening te betalen als je standaard. Het maken op tijd betalingen voor zes maanden of een jaar, afhankelijk van de kaart, kunt u in aanmerking komen voor een traditionele credit card. Op dat moment wordt de eerste storting vrijgegeven.

Zodra u bent goedgekeurd en de aanbetaling is gemaakt, de beveiligde kaart functies precies zoals een gewone creditcard. Rekeningen worden behandeld op dezelfde manier als gewone credit cards en worden maandelijks betaald. Rente wordt gemaakt indien het saldo binnen de cyclus niet volledig wordt betaald. Jaarlijkse kosten en rentevoeten variëren per provider; onderzoek verschillende opties om de beste deal te vinden voor het aanbrengen. Dezelfde banken en emittenten die onbeveiligde kaarten bieden ook meestal beveiligde kaarten.

Hulp van een mede-ondertekenaar

Beroep doet de hulp van een mede-ondertekenaar kan het verbeteren van uw kansen op het krijgen goedgekeurd voor een creditcard. Een mede-ondertekenaar is meestal een familielid of iemand dicht bij u die ermee instemt om af te betalen uw schuld als je standaard op de kaart. Kies een mede-ondertekenaar, die heeft vast inkomen en een beter-dan-gemiddelde credit geschiedenis sinds de goedkeuring is afhankelijk van die persoon de financiën, credit score en krediet geschiedenis. Rente, de jaarlijkse vergoedingen en beloningen programma’s zijn meestal hetzelfde als elke andere credit card. Veel banken en kredietinstellingen niet toestaan ​​dat een mede-ondertekenaar, maar die dat wel doen zijn onder andere Bank of America, Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) en US Bancorp (NYSE: USB).

Zodra u een Credit Card

De sleutel tot het opbouwen van een positieve krediet geschiedenis is om je nieuwe kaart op verantwoorde wijze te beheren. Vermijd het wonen boven uw middelen en op basis van uw krediet om uw rekeningen te betalen elke maand. Houd kaartgebruik minder dan 50% van de limiet, maar nog minder is beter zo ver als je credit score betreft. Het verrichten van betalingen op tijd elke maand is een eenvoudige manier om een ​​positieve krediet opnemen. Kijk voor kaarten met een gunstiger april als je eenmaal een gevestigde krediet geschiedenis. De lengte van uw krediet factoren in uw credit score, dus houd oudere accounts geopend wanneer u nieuwe kaarten ontvangen.

Controleer uw krediet ten minste eenmaal per jaar, zo niet meer, om op de hoogte te blijven van je score en uw record te controleren op eventuele fouten. Volgens de wet mag je een gratis krediet verslag per jaar te ontvangen. De drie belangrijkste credit-rapportage agentschappen zijn Experian plc (OTC: EXPGY), TransUnion (NYSE: TRU) en Equifax Inc (NYSE: EFX).