Verbeter uw kansen om goedgekeurd voor een hypotheek

Er zijn weinig dingen meer teleurstellend dan eerst een droomhuis te vinden, dan is het aanvragen van hypotheken en wordt afgewezen. Potentiële huizenkopers, vooral degenen die hun hypotheek aanvragen afgewezen in het verleden hebben gehad, en mensen met weinig tot geen krediet, kan profiteren van denken als kredietverstrekkers en zetten hun eigen financiële profielen onder de microscoop. Deze tips kunnen het verbeteren van uw kansen op het krijgen van een hypotheek goedgekeurd.

Weet wat uw credit verslag Zegt

Sommige hypotheek aanvragers eerst leren hun credit scores en de inhoud van hun krediet rapporten als ze zitten met een lening officier een aanvraag voor een hypotheek voor de eerste keer. Het te weten komen over de lage credit scores en tal van negatieve items op krediet verslagen, zoals te laat en gemiste betalingen en oordelen, ten overstaan ​​van een potentiële geldschieter, kan pijnlijk zijn en zet lening aanvragers op het snelle spoor om afstoting. Equifax, TransUnion en Experian 3 – – Bij de eerste gedachte van het kopen van een huis, moet de consument een kopie van hun krediet rapporten van de drie kredietbureaus bestellen en noteer hun credit scores. Geldschieters vereisen doorgaans credit scores hoger dan 680 voor conventionele hypotheek goedkeuring – tussen de 620 en 640 aan de overheid verzekerde hypotheken zoals FHA, VA en USDA leningen goed te keuren – zodat mensen met scores credit lager dan dit bereik moeten contact opnemen met de kredietbureaus om fouten te corrigeren en zorg er dan voor om hun rekeningen op tijd te betalen.

Betalen van schulden

Lenders wil hypotheek aanvragers niet meer dan tussen de 36 en 43% van hun bruto maandinkomen tot het betalen van schulden te wijden – zoals auto betalingen, leningen op afbetaling en credit card rekeningen; het lagere percentage geldt voor conventionele hypotheken en het hogere percentage toepassing overheid verzekerde hypotheken. Individuen denken over het kopen van huizen moet eerst betalen van zo veel schuld als mogelijk, zodat hun totale schuld binnen deze richtlijnen valt. Consumenten hoeven niet hun schulden volledig af te betalen – in feite, met een aantal schulden en het betalen van het regelmatig toont financiële verantwoordelijkheid – maar de consument moet streven naar zo weinig schulden mogelijk te hebben.

Hebben de aanbetaling in Hand

De dagen van nul-down hypotheken zijn voorbij. Potentiële huizenkopers moeten hun aanbetalingen in hun bankrekeningen hebben goed voordat ze gaan zitten met kredietverstrekkers serieus genomen te worden. Aanbetalingen voor de meeste woningkrediet types kan afkomstig zijn van persoonlijke besparingen; vele soorten leningen ook mogelijk leners om geld gaven te gebruiken voor aanbetalingen, met inbegrip van FHA, VA, USDA en conventionele leningen, zo lang als de geschenken zijn uit goedgekeurde bronnen per richtlijnen van het type van de lening. Leners moeten daarom bevestigen hun gift bronnen ruim van tevoren aanvragen van hypotheken. Huizenkopers van plan om fondsen te gebruiken van hun pensioen rekeningen, zoals een 401 (k), Roth IRA of traditionele IRA, moet de procedure voor het lenen van geld van de rekeningen, alsmede het beschikbaar om te gebruiken voor een behuizing aankoopbedrag te bevestigen.

Blijf Werkzaam Gedurende de lening proces

Een lening aanvrager baan en het salaris verdiende een cruciale rol spelen in het wordt goedgekeurd voor een hypotheek. Zelfs als de aanvrager niet graag hun werk, zou hij het te houden totdat de lening is goedgekeurd. Dit komt omdat de kredietverstrekker controles en controles de gegevens lening aanvragers, en indien de aanvrager werkzaam is op het moment van de eerste lening aanvraag en werklozen – of die werkzaam zijn in een baan minder betaalt dan de vorige baan – op herwaardering van de lening aanvraag, de geldschieter zal de hypotheek niet goed te keuren.

Know How Much Home U kunt veroorloven

Het gloednieuwe vijf slaapkamers, drie badkamers huis in de duurste onderverdeling in de stad zou de ideale huis voor velen, maar kredietverstrekkers goedkeuren alleen woningkredieten voor aanvragers daadwerkelijk kan veroorloven. Voordat thuiswinkelen, moeten potentiële kopers gaan zitten met hun lening officier keuze en krijgen vooraf goedgekeurde. Preapproval garandeert geen definitieve lening goedkeuring, maar het geeft huizenkopers een prijsklasse waarin om te winkelen. Weten dit nummer zorgt voor een minder frustrerende ervaring voor huizenkopers en de makelaars hen te helpen huizen te vinden. De meeste makelaars in onroerend goed zal niet werken met huizenkopers, tenzij ze zijn vooraf goedgekeurd voor een hypotheek.