Venture capitalists Vs. Angel Investors: The IMP Verschillen

Als u een start-up en willen kapitaal aan te trekken, moet u weten of venture capitalists en business angel investeerders zal blijken te zijn betere beleggers zijn voor uw bedrijf. Voor een goed begrip ongeveer hetzelfde, laten we het verschil ontdekken tussen de twee.
Kies verstandig

Terwijl angel investeerders uw beslissingen kan domineren, is de venture capitalists die weg kan nemen een deel van uw bedrijf.

Als u op zoek bent voor de financiering van uw bedrijf en worden verward tussen venture capitalists en business angel investeerders, is het raadzaam dat u zowel de opties te vergelijken en te vinden die past bij uw behoefte. Terwijl venture capitalists zal u toelaten om een ​​hoger bedrag aan kapitaal te krijgen, zullen ze niet geïnteresseerd zijn in een lage investeringskosten zijn. Aan de andere kant, als engel investeerders te vinden uw idee overtuigend genoeg, ze zullen je de nodige financiële middelen te geven, zelfs als het een klein bedrag. Ook, terwijl durfkapitalisten zullen investeren in een bedrijf dat winst potentieel heeft, zullen de meeste angel beleggers de voorkeur om te investeren in sectoren waarin zij kennis over. Toch zal een durfkapitalist u alleen ondersteunen als u een winstgevende onderneming hebben, ongeacht de industrie. Dit tytfrn artikel zal u meer vertellen over dit populaire financiële debat.

Verschil tussen Angel Investors en Venture capitalists

Ove

Venture capitalists zijn individuen of bedrijven die helpen bij een start-up te ontwikkelen en uit te breiden door het verstrekken van de benodigde kapitaal.

Angel investeerders zijn individuen of groepen die een start-up onderneming te financieren.

Geschiktheid

De financiering van een venture capitalist moet worden gemaakt wanneer uw business idee heeft gehaald, en u wilt uw onderneming verder te ontwikkelen.

Je moet de financiering van angel investeerders te zoeken wanneer je startkapitaal nodig om een ​​werkbare innovatief idee uit te voeren.

industrie Understanding

Venture capitalists niet hun investering te beperken tot een gebied waar ze het begrijpen van de industrie.

Angel investeerders meestal willen om te investeren in sectoren waar ze kennis, ervaring en interesse.

Nadering

Venture capitalists uit te gaan en vinden ondernemers voor investeringen. Daarom is er een niveau van professionaliteit betrokken.

Angel investeerders zijn meestal op zoek naar een goed idee om hun spaargeld te investeren. Vele malen, de angel investeerders weet dat de ondernemer persoonlijk en zijn niet zo professioneel met hen als venture capitalists zijn.

bijdrage

Een venture capitalist draagt ​​de hoofdstad en belangrijke contacten die helpen het bedrijf om te groeien. Ze voorzien niet in enige vorm van begeleiding van de ondernemer.

Een engel investeerder is meestal een succesvolle ondernemer die niet alleen het kapitaal en contacten, maar verleent ook waardevol zakelijk advies aan de ondernemer van tijd tot tijd.

winst Motivatie

De voornaamste motivatie van venture capitalists is ‘ROISAP’ (return on investment snel mogelijk) zoals ze zullen graag de bonus op hun investering te krijgen op zijn vroegst.

Angel investeerders investeren in het idee en de ondernemer, in plaats van het bedrijf. Ze zijn niet zo gedreven door winst venture capitalists zijn.

kapitaal Sourcing

Venture capitalists niet hun eigen geld te gebruiken. Ze investeren het geld dat ze de bron van individuen, gezinnen, pensioenfondsen, bedrijven, trusts, college schenkingen, enz.

Angel investeerders meestal hun eigen spaargeld te investeren in de start-up onderneming.

Raising Finance

Venture capitalists bundelen vaak hun fondsen voor investeringen, en dit leidt hen om meer geld in te zamelen.

Als engel investeerders zijn individuen of een groep mensen, ze zijn niet in staat om geld boven een bepaalde limiet te verhogen.

Moeilijk to Impress

Zoals venture capitalists investeren in een bedrijf alleen als het belooft een hoog rendement, is het zeer moeilijk om hen te overtuigen om te investeren.

Angel investeerders zijn relatief eenvoudig om indruk te maken als je een sterke business pitch.

Makkelijk te vinden

Relatief, is het gemakkelijk om een ​​venture capitalist vinden door onderzoek offline en op het internet.

Het kan maanden duren om het juiste type van angel investor die bereid zijn om te investeren in uw idee zal zijn te vinden.

Raad van bestuur

De meeste van de tijd, venture capitalists willen een positie in de Raad van Bestuur van uw onderneming te verwerven en hun vetorecht op te leggen tegen de financiering die zij bieden.

Angel investeerders kan een grote interesse in het runnen van uw bedrijf hun weg te laten zien, maar in de meeste gevallen, zullen ze je niet onder druk te zetten te zetten op de Raad van Bestuur van de vennootschap.

risico Goedkeuring

Venture capitalists hebben een lang en ingewikkeld proces om het risico van een onderneming te evalueren. Dit kan veel tijd in beslag nemen.

Als een engel belegger vindt dat de rauwe business idee levensvatbaar is, zal hij het risico onmiddellijk te evalueren en geeft een knipoog voor de investering.

Niveau van Risico

Venture capitalists zijn meestal grote bedrijven of kapitaalkrachtige individuen, zodat ze kunnen een hoger risico te nemen ten opzichte van angel investeerders.

Angel investeerders kan een risico als groot als venture capitalists niet nemen zoals ze zijn meestal individuen of een groep mensen.

Investment Bedrag

Een venture capitalist, die een grote speler, geeft je niet financieren als u nodig heeft $ 50.000 of minder. Er wordt gezegd dat de minimale hoeveelheid middelen de voorkeur moet worden geïnvesteerd door venture capitalists variëren tussen de $ 1 tot $ 2 miljoen.

Aan de andere kant, angel investeerders niet erg om in een minimum zaaien kapitaal per uw eis.

Nu je weet het verschil tussen de twee, kies de juiste optie op basis van uw eis en een die zal blijken winstgevend te zijn voor u in de lange termijn.