Vacatures Met Een Economie Degree

Welke job opties heb economie afgestudeerden? Dit tytfrn artikel beschrijft een aantal van de beste.
Snel Feit
Als gevolg van de economie wordt betrokken bij vrijwel elk gebied in de moderne wereld, economie majors zijn in grote vraag. Volgens CareerBuilder economie majors hebben een van de hoogste starten gemiddelde salaris van alle majors – ca. 55$Een economie graad kan uw sleutel tot een variatie van high-betaalde banen verspreid over een aantal specialisaties zijn. Er zijn vele carrières die direct na het invullen van uw economie diploma voor u beschikbaar zijn, terwijl nog meer opties open te stellen als je je master af te ronden. Een Ph.D. in de economie is de hoogste graad in economie, en opent de deur naar de zeer elite – en de meest lucratieve – banen.

Economie is een belangrijk onderwerp in de moderne wereld. Het verbindt verschillende facties in de wereldhandel en, indien goed gebruikt, kan een belangrijk instrument voor wereldvrede.

Een houder van een diploma economie is niet alleen bedreven in zijn onderwerp, maar is waarschijnlijk bedreven in andere aspecten, zoals communicatie en presentatie vaardigheden, en probleemoplossend vermogen te zijn. Dit maakt de economie graad houders te solliciteren niet strikt verband houden met de handel.

Hier zijn de beste mogelijkheden beschikbaar zijn voor een economische opleiding houder.

LET OP: De banen in deze lijst worden beschreven, zijn geen entry-level benamingen, en vereisen veel ervaring. De salarissen worden verwezen vanuit Glassdoor en US News, en worden afgerond op het dichtstbijzijnde duizendtal.

Best Jobs For Economics Majors

Bankmanager

Gemiddeld Salaris: ong. 55$

Verantwoordelijk voor het algemene onderhoud en een optimale werking van een bijkantoor van een bank, een bank manager heeft bedreven in het human resource management te zijn, het omgaan met klanten, de technologie die gebruikt wordt door de bank en op de algemene boekhouding. Een bankdirecteur is ook verantwoordelijk voor de personeelsbezetting en de opleiding van nieuwe medewerkers.

Econoom

Gemiddeld Salaris: $ 105.000

Economen stellen het financiële beleid van een onderneming. Ze bestuderen de trends in de globale economische beleid om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen, en passen hun eigen beleid aan te passen aan de mondiale trend.

Financial Research Analyst

Gemiddeld Salaris: $ 75.000

Financiële analisten – zoals blijkt uit de naam – analyseren ontvangen van een cliënt financiële gegevens, en hun conclusies voor te leggen over de financiële gezondheid van het bedrijf van de klant. Hun rapporten worden gebruikt door de top brass van de onderneming om beslissingen te nemen over de toekomst van het bedrijf te maken.

management Consultant

Gemiddeld Salaris: $ 122.000

Management consultants herziening en, indien nodig, herstructurering van een klant bedrijf beloningssysteem, de structuur en de personeelsbezetting strategie in overeenstemming met een bepaalde set van corporate doelstellingen.

Market Research Analyst

Gemiddeld Salaris: $ 60.000
Onderzoek analisten analyseren van de markt onderzoek naar een gespecialiseerd gebied en presenteren een conclusie over de plaats van hun cliënt in dat specifieke gebied.

Financieel planner

Gemiddeld Salaris: $ 66.000

Financiële planners worden beschreven als verkopers van een verscheidenheid aan financiële diensten.

beleid Analyst

Gemiddeld Salaris: $ 60.000 (zeer variabel)

Beleid analisten zijn verantwoordelijk voor de oprichting of herstructurering van het beleid, de overheid of prive.

Chartered Accountant

Gemiddeld Salaris: $ 85.000

Registeraccountants bezit zijn van een hoge rang als het gaat om arbeidsplaatsen in verband met handel en economie. CA’s moeten veel van wat iedereen op deze lijst te doen. Om een ​​registeraccountant (Certified Public Accountant in de VS) te worden, moet u de CPA-examen.

revisor

Gemiddeld Salaris: $ 55.000

Auditors, zoals blijkt uit de titel, het uitvoeren van audits van de financiële verslagen van een bedrijf.
Er zijn diverse andere banen die de economie majors kunnen doen. Veel van deze benamingen onder de financieel adviseur overkoepelende term.

Financieel adviseur en andere Jobs

Stock Broker
Gemiddeld Salaris: $ 70.000

Verzekeringsagent
Gemiddeld Salaris: $ 47.000 (afhankelijk van het soort verzekering)

Claims Adjustor
Gemiddeld Salaris: $ 45.000

Statisticus
Gemiddeld Salaris: $ 69.000

Actuaris
Gemiddeld Salaris: $ 88.000

Insurance Underwriter
Gemiddeld Salaris: $ 50.000

Real Estate Agent
Gemiddeld Salaris: $ 50.000 $ 70.000 (sterk afhankelijk van de commissie)

Compensation Analyst
Gemiddeld Salaris: $ 60.000

Health Policy Analyst
Gemiddeld Salaris: $ 70.000

Professor?
Gemiddeld Salaris: $ 98.000

Economie graad houders kunnen een breed scala van banen te krijgen als gevolg van de diverse opleidingen die zij ontvangen. Economie majors kan de wet of de sociale wetenschappen te studeren. Ze kunnen ook goed in horeca en catering zijn. Meer dan de beloning, is het belangrijk om je eigen niche te vinden, en te genieten van wat je doet.