Uw pensioen Nest Egg: Hoe verstandig uitgeven

Airconditioning is een moeilijk ding om te veranderen, vooral als het gaat om gewoonten rondom geld. Veel mensen besteden veel van hun werk het leven zorgen te maken over sparen voor het pensioen. Ze geven op bepaalde aflaten en proberen om het bedrag dat zij gestoken in een pensioenfonds, zodat tegen de tijd dat ze stoppen met werken, ze hebben genoeg geld om comfortabel met pensioen te verhogen. Maar wanneer die dag komt eindelijk, het is niet zo gemakkelijk als men zou denken om van koers te veranderen.

De overgang van een spaarder naar een spender kan enige tijd duren. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen die koers te blijven. (Voor gerelateerde lezen, zie: Hoe Uw Pensioen Plan wijzigen.)

Een plan tijdens het pensioen

Veel mensen kijken naar financiële adviseurs om hen te helpen een plan voor het bereiken van de pensioengerechtigde bedenken. Maar het is net zo belangrijk om een ​​financieel plan te maken voor het leven door die pensionering jaar. Dit is de fase van het leven dat je hebt gespaard voor, dus het hebben van een plan voor hoe de begroting en uitspatting op dit moment in je leven is de sleutel. Je wilt niet te snel uit geld te lopen, maar je wilt ook niet te missen genieten van jezelf.

Planning voor het pensioen echt komt neer op de wiskunde, zegt Michael Conway, CEO van Conway Wealth Group bij Summit Financial Resources in Parsippany, NJ Te vaak, mensen die met pensioen te gaan maken veronderstellingen over hun toekomstige behoeften, zonder echt de tijd nemen om de nummers te controleren.

Om te beginnen, moet u overwegen wat uw jaarlijkse kosten van levensonderhoud zullen worden in heel pensioen. Je moet in staat zijn om eerst op alle basics. Dan beginnen te kijken hoeveel u kunt besteden aan optionele kosten, zoals donaties, vakanties en hobby’s. Het is ook belangrijk om wat geld opzij voor een grote, eenmalige kosten die zich kunnen voordoen, zoals nodig om een ​​nieuwe auto of onverwachte kosten van de gezondheidszorg te kopen te zetten.

Door budgettering voor al deze kosten, zul je in staat om een ​​betere controle van de zeurende zorgen dat uw geld kan opraken. Weten dat je financieel gedekt zijn kunnen veel doen om je gevoelens van geluk in pensioen te verhogen en in je leven te verminderen het niveau van stress. (Voor gerelateerde lezen, zie: 8 manieren Retirement veranderd in de laatste 20 jaar.)

Het is niet alleen over geld

Het hebben van genoeg geld om de levensstijl die u gewend zijn uitgegroeid tot met pensioen te houden is belangrijk. Maar alleen focussen op het geld zal niet noodzakelijkerwijs geven u een bevredigend pensioen. Vergaren van rijkdom is een groot deel van de foto, maar het is niet alles. Een deel van de vreugde van het hebben van geld is dat het geeft je de tijd en vrijheid om de activiteiten die u eigenlijk graag doet na te streven. Je wilt niet zozeer richten op het geld dat je vergeet om tijd te nemen voor de andere dingen in het leven die belangrijk zijn voor u en uw gezin.

Sommige mensen waarderen de zekerheid dat geld biedt en de mogelijkheid om voor hun uitgebreide familie, zelfs nadat ze zijn overleden. Anderen hebben altijd dromen van het reizen of het nastreven van een vorm van kunst, terwijl sommige kijken ernaar uit om steeds meer betrokken bij liefdadigheidswerk. Welke is meer belangrijk voor je is, hoef je niet wilt vergeten wat tijd of geld te doen in pensioen door te brengen. (Voor gerelateerde lezen, zie: Hoe te besparen meer voor uw pensioen.)

Hoe Ter bescherming van uw Legacy

Als u van plan bij het verlaten van geld om je nabestaanden, kunt u ervoor zorgen dat uw vermogen zal worden gebruikt op een manier die overeenkomt met uw kernwaarden. Je kan dit doen door het opzetten van een 529 college spaarrekening voor uw kleinkinderen, als je het onderwijs te waarderen, of door het opzetten van een jaarlijkse gift-giving account, zodat u kunt zien uw dierbaren genieten van de voordelen van uw spaargeld nu terwijl je nog rond te kijken. Dit zal er ook voor zorgen dat het geld dat u te verlaten om geliefden zullen niet alle worden besteed in een schot.

U kunt ook wat tijd doorbrengen het onderwijs van uw familieleden alles wat je hebt geleerd door de jaren heen over financieel management. Deel het goede tips, zodat ze worden doorgegeven.

Een nota van voorzichtigheid: Gepensioneerden moeten hun eigen financiële zekerheid om de doelstellingen van andere dierbaren na te streven niet in gevaar brengen, zegt Mark Hebner, oprichter en voorzitter van Index Fund Advisors, Inc., in Irvine, Californië Hoewel het de bedoeling is afkomstig van de zuiverste. plaatsen, is het mogelijk leidt tot een significante problemen in de toekomst.

Pay Yourself

Het is net zo belangrijk om een ​​budget te houden wanneer u met pensioen bent zoals het was toen u werkte. Een manier om dat te doen is het opzetten van een systeem van het betalen van jezelf een pensioen cheque elke maand. Achterhalen van de juiste hoeveelheid af te trekken uit uw pensioen portfolio gebaseerd op het aantal jaren dat u nodig hebt om te duren en hoeveel je hebt opgeslagen. Als je eenmaal hebt bedacht een maandelijks budget, probeer je best om vast te houden.

Sommige gepensioneerden vinden dat ze meer dan genoeg om van te leven, vooral als sociale zekerheid controles beginnen te rollen in. Als dit waar is, dan wilt u misschien een deel op te slaan elke maand in de richting van een leuke doel om jezelf te behandelen. Het opslaan naar een doel is motiverend en je iets om naar uit te kijken zal geven.

Het komt neer op

De overgang van het werken en sparen om met pensioen en uitgaven kan moeilijker zijn dan je had gedacht zijn. Het is een nieuwe fase in het leven, dus maak wat plannen voor doen het goed, zodat u kunt genieten van de tijd meer en stress minder. En geen korting de waarde van het krijgen van professioneel advies van een financieel adviseur of planner. (Voor gerelateerde lezen, zie: Kosten en uw pensioen Besparing: Hoe om minder te betalen.)