Top Tips voor het maken Retirement Savings Last Longer

Er zijn tal van pensioensparen tips zweven rond het internet, en sommige wegen zwaarder dan anderen. Of het kiezen van een fonds, de beslissing hoeveel een bijdrage te leveren of het berekenen van de kosten voor gezondheidszorg, de schat aan informatie en advies die er ontmoedigend kan zijn.

Maar als je probeert om erachter te komen hoe u uw zuurverdiende appeltje voor de dorst laatste te maken, is er een stuk van advies dat staat boven de rest: Toen het tijd om te beslissen of uw 401 (k) plan te rollen in een IRA komt, aandacht besteden aan vergoedingen.

Waarom? (Voor meer informatie, zie: 5 Voordelen van rollen over een 401 (k).)

Waarom Kosten Matter

Er zijn weinig dingen kunnen beleggers onder controle over het maken van pensioenfondsen laatste. Ze kunnen de markt of de nieuwste hete bouillon niet voorspellen. Maar ze kunnen besluiten om hun geld in een fonds met minder kosten te zetten.

De gemiddelde vergoeding voor een IRA is 1%. Dat lijkt misschien klein, maar denk hier eens: het kiezen van een IRA met 0,7% kosten in plaats van een met 1% kosten honderdduizenden dollars kan betekenen in je zak op de weg. Het kiezen van een account met een lage kosten is net zo belangrijk als het kiezen van een met een hoog rendement.

Hoe te vermijden hoge kosten

Fondsen zijn nodig om de lijst vergoeding kosten, zodat potentiële investeerders gedegen onderzoek kan doen. Samen met het vergelijken van de prestaties en aandelenposities, kunnen ze zien hoeveel kosten ze zal kosten.

Het is niet altijd de best presterende fondsen die de hoogste kosten hebben. Terwijl het werk kan duren om ze te vinden, zijn er IRAS die respectabele rendement zonder exorbitante vergoedingen aan te bieden.

Indexfondsen en exchange-traded funds (ETF’s) zijn bekend voor het hebben van een goed rendement, solide diversiteit en lage kosten. een veel betere deal dan 1% – sommigen kunnen zelfs zo laag als 0,20% bedragen. (Voor meer informatie, zie: Waarom zijn ETF kosten lager dan Mutual Funds?)

andere tips

Live op minder. De traditionele terugtrekking tarief voor pensioen rekeningen is 4%. Maar er is geen garantie dat als u alleen terug te trekken 4%, zal uw appeltje voor de dorst u door de hele weg. Gepensioneerden moeten nog hun portfolio te volgen om te zien of ze sneller dan hun investeringen verdienen uitgaven bent.

Vergeet niet uw vereiste minimum distributies. Naast betaling kunnen de boetes nog een brok van geld van een portefeuille. Een traditionele IRA vereist polishouders een distributie start nemen op de leeftijd van 70½ en vervolgens ieder jaar. Als ze dat niet doen, zal de IRS een boete te beoordelen. Vereiste minimum distributies zijn alleen nodig van de traditionele IRAS, Roth IRAS niet – een ander voordeel aan het gebruik van een. Lees Roth vs traditionele IRA: Welke is geschikt voor u? voor details. Er is meestal een venster van de tijd na de pensionering en voor 70½ als gepensioneerden kunnen profiteren van Roth conversies, zegt David S. Hunter, GVB, van Horizons Wealth Management in Asheville, NC. Dit zorgt voor een verschuiving van de uitgestelde belastingen om belastingvrij op optimale fiscale tijden.

Vertraging Sociale Zekerheid. Een gemakkelijke manier om pensioensparen te groeien is te vertragen het nemen van sociale uitkeringen tot de leeftijd van 70. Per jaar na de leeftijd van 66, zal de maandelijkse voordelen toenemen. Zoals de wet momenteel wordt geschreven … .postponing sociale zekerheid is de enige gegarandeerd 8% per jaar beleggingsrendement! zegt Hunter. Je zal moeilijk worden ingedrukt om elke adviseur die zou beweren te kunnen om beter te doen vinden. Tenzij er een gezondheid reden voor het maken van een andere keuze, senioren die zich niet kunnen veroorloven om te wachten zo lang moet minstens wachten met het nemen van voordelen vroeg. Zij komen in aanmerking voor de sociale zekerheid te nemen vanaf 62 jaar oud, maar dit zal de maandelijkse uitkeringen aanzienlijk dalen. In sommige gevallen kunnen senioren in staat zijn om hun voordeel te verdubbelen door te wachten tot 70.

Denk aan een lange levensduur verzekering. Net als alle andere vormen van verzekering, een lange levensduur verzekering banken op de gepensioneerde leven een lange levensduur. De verzekerde koopt een beleid op de leeftijd van 65 en vervolgens het beleid kicks in op de leeftijd van 80 of 85, het betalen van een maandelijkse toelage. Voor senioren die een lange levensduur te anticiperen, zou deze strategie ervoor te zorgen dat ze niet eten kattenvoer als ze 90 jaar oud.

Het komt neer op

Het kan stressvol krijgen proberen op de hoogte blijven van elk nieuw stuk van het advies van de experts zijn leuren. Houd het simpel: Vermijd hoge-fee plannen en weten wanneer het een goed of slecht idee om te rollen naar een IRA. Als u streven naar lage kosten en hoge rendementen – en zet genoeg in deze fondsen – je hebt het grootste deel van wat u kunt doen om een ​​comfortabel pensioen te verzekeren gedaan. (Voor gerelateerde lezen, zie: An Introduction to Roth IRAS.)