Top 7 snelst groeiende Startups in Austin

Austin, Texas, is een van de natie heetste hubs voor startups. Als de thuisbasis van de befaamde SXSW Interactive Festival, Austin heeft alles ondernemers nodig hebben om hun visie tot leven komen, waaronder tal van investeerders met diepe zakken, tal van top-ranked startup versnellers en een bruisende gemeenschap van peers. Hier zijn enkele van de snelst groeiende Austin-gebaseerde startups in 2016.

Skills Fund LLC

Skills Fund, een hoger onderwijs leningen opstarten, heeft een manifest ontworpen om de aandacht van iedereen die worstelt met schuld van de studentenlening te grijpen. Het bedrijf gelooft dat studieleningen zowel studenten als kredietverstrekkers ten goede moet komen. De startup voorziet in de financiering aan studenten en IT-programma’s die baan vaardigheden, met inbegrip van codering boot camps onderwijzen. Onderwijs bedrijven en studenten de risico’s daarvan in Skills Fund-bemiddelde leningen. Het bedrijf ontving $ 11.500.000 in startkapitaal in oktober 2015.

Silvercar

De traditionele huurauto-industrie zit vast in een sleur en heeft dringend behoefte aan innovatie. Dit is wat mede-oprichters Todd belveal en Bill Diffenderffer geloofden toen ze besloten om Silvercar lanceren. Deze reis-sector startup heeft als doel om de industrie te veranderen door het verstrekken van klanten met een no-gedoe, papierloze beleid – klanten te voltooien alle huurovereenkomsten via app Silvercar’s – transparantie in kosten en top-notch customer service. Silvercar vervult haar missie door het huren van model één voertuig in één kleur – de zilveren Audi 4A. Beleggers houden van dit idee, dat hielp de startup verhogen $ 50 miljoen financiering met ingang van augustus 2016.

Datical Inc.

IT opstarten Datical heeft een enthousiaste klantenbasis en ongeveer $ 15 miljoen financiering sinds haar oprichting in 2012 vergaard. De opstart van de meest winstgevende product is Datical DB, een zakelijke versie van Liquibase, een open source tool gemaakt door Nathan Voxland in 2006 gebruikt om veranderingen Database tijdens applicatie-updates te beheren. De aanpasbare database-oplossing helpt programmeurs werken systemen naadloos, terwijl nog steeds met een unieke regelgeving en het beleid van een bedrijf.

Humanify Inc.

Humanify’s leiderschap bestaat uit ervaren Fortune-500 zwaargewichten en technologie geeks bedreven in het inzetten van IT-oplossingen. Het opstarten van het product, met dezelfde naam, biedt flexibele digitale betrokkenheid software waarmee bedrijven te personaliseren – of humaniseren – snel en intelligent interacties met individuele consumenten, waarvan het doel is om een ​​business ‘bottom line te stimuleren. Humanify grootste pluspunten zijn dat het gemakkelijk te integreren in systemen die bedrijven al gebruiken en dat het kan worden aangepast aan de groei van een bedrijf tegemoet. financiering Deze startup is niet openbaar te maken.

Werkwoord

Verb brengt bedrijven, stichtingen en sociale ondernemers over de hele wereld, met behulp van een wedstrijd en de prijs model op een eigen platform, maatschappelijke verandering tot stand te brengen. De opstart van de innovatieve benadering van de wereld te veranderen slaat aan; Verb sloot een $ 2,3 miljoen financieringsronde in 2015, een van de grootste ooit voor een Austin-based, sociale verandering opstarten. Het bedrijf, waarvan de toonaangevende investeerders zijn de Tingari-Silverton Foundation en Graham Family Foundation.

Dropoff Inc.

Traditionele leveringsdiensten kunnen pakketten naar hun bestemming snel, maar weinig bieden diensten zo snel als Dropoff doet. Deze startup is gespecialiseerd in de levering dezelfde dag en is het afleveren van pakketten aan bedrijven en individuele klanten in Austin, Houston, San Antonio en Dallas met succes sinds 2014. Dropoff diensten zijn nu beschikbaar in Los Angeles, Californië, en de Zuid-Florida gebied, met inbegrip van Fort Lauderdale en Miami. Dropoff heeft geleid tot meer dan $ 8.000.000 van investeerders zoals Silverton Partners, Austin Ventures en Mucker Capital.

NeighborFavor Inc.

Bekend als Favor voor de korte, heeft dit bedrijf bank aardappelen omgezet in shoppers door het leveren van wat dan ook – in redelijkheid – tot op de stoep van de klant. Deze snelgroeiende, Austin-based startup die alles van voedsel aan consumptiegoederen levert, passeerde de één miljoen leveringen mijlpaal in november 2015. Gunst was beschikbaar in zes staten en een Canadese provincie met ingang van augustus 2016. De startup meer dan $ 15 miljoen minder dan vier jaar.