Top 5 bedrijven die eigendom zijn van PayPal (PYPL)

De digitale betalingen ruimte is het centrum van de FinTech revolutie die ondervindt hevige concurrentie tussen startups en technologie reuzen, zoals Apple Inc (NASDAQ: APPL) en Alphabet Inc. (NASDAQ: GOOG). Opgericht in 1998, PayPal Holdings Inc. (NASDAQ: PYPL) is nog steeds de dominante speler in first-person betalingen via haar web en mobiele app betaling platforms. In 2015, meer dan $ 280.000.000.000 stroomde door betaling platforms van PayPal gebruikt door 188 miljoen mensen over de hele wereld; echter, zoals de strijd om in-store en peer-to-peer (P2P) betalingen opwarmt, PayPal heeft gehad om naar buiten te kijken voor FinTech bedrijven om concurrerend te blijven. Sinds 2013 heeft PayPal vijf bedrijven die te houden in de voorhoede van de innovatie digitale betalingen verworven.

Braintree Payments

In 2013, PayPal verworven in Chicago gevestigde Braintree Betalingen voor $ 800.000.000. Braintree ontwikkelde een betaling gateway die bevoegdheden en online betalingen voor handelaars en online bedrijven automatiseert. Onder zijn belangrijkste klanten zijn succesvolle online bedrijven zoals Uber Technologies Inc en Airbnb Inc Het bedrijf, dat werd opgericht in 2007, verwerkt meer dan $ 50 miljard in de totale betaling volume erkende in 2015, meer dan het dubbele van het volume in 2014. Braintree heeft geholpen PayPal uitgegroeid tot een wereldwijd one-stop-shop voor merchant account diensten en de verwerking van betalingen.

Venmo

PayPal’s overname van Venmo was eigenlijk een belangrijk onderdeel van haar Braintree deal. Venmo, die volledig in handen was van Braintree, is een mobiele betaaloplossing in de fel bevochten ruimte P2P betalingen. In het tweede kwartaal van 2016, Venmo verwerkt bijna $ 4000000000 in P2P-money transfers, een stijging van 141% ten opzichte van het voorgaande jaar. De Venmo betalingen app is populair bij restaurant de klanten, die het gebruiken om het tabblad tussen meerdere diners splitsen. Hoewel Venmo’s betalingsvolume een klein deel van het volume van PayPal mobiel betalen vertegenwoordigt, is het de snelst groeiende platform. Venmo geconfronteerd met zware concurrentie van de wil van Apple, die is speedramp haar P2P betaling app in 2016.

Paydiant

De overname van Paydiant Inc. in 2015 biedt PayPal met een belangrijke toegang tot de markt voor mobiele betalingen. Paydiant’s platform biedt grote naam kooplieden, zoals Wal-Mart Stores Inc. (NYSE: WMT) en Best Buy Company Inc. (NYSE: BBY), met de mogelijkheid om complete mobiele portemonnee mogelijkheden te integreren in hun eigen mobiele apps. De overname helpt PayPal haar relaties verder uit te bouwen met handelaren en het veroveren van een groter aandeel van de mobiele portemonnee ruimte.

Xoom

Als onderdeel van een strategie om haar internationale activiteiten te versterken, PayPal verworven Xoom Corporation voor $ 890.000.000 in 2015. Xoom heeft meer dan 1,3 miljoen actieve klanten in de VS met behulp van zijn platform voor internationale overschrijvingen, die in 2015 bedroeg $ 7000000000 sturen. PayPal is gericht op opkomende markten in India en China als belangrijke groei gebieden, en ziet de Xoom online money transfer platform als een manier om te profiteren van de $ 600.000.000.000 wereldwijde markt voor overmakingen. PayPal verwacht een enorm potentieel voor mobiele internationale overschrijvingen in de groeiende, wereldwijde arbeidsmigrant markt.

Bescheiden

PayPal verwierf ook Modest, een kleine, in Chicago gevestigde FinTech bedrijf, te helpen bij het uitbreiden naar een nieuwe tak van de e-commerce ecosysteem genoemd contextuele commerce. Modest’s technologie maakt het mogelijk online handelaren te slepen en neerzetten buy knoppen voor elke toepassing, social media pagina, e-mail of blog post waar consumenten hun producten zouden kunnen ondervinden. In plaats van terug naar de handelaar website of shopping portal worden doorgestuurd, kan de consument klikt u op de buy-knop waar ze ook zijn en de transactie te voltooien. De Modest overname dient PayPal verlangen om haar e-commerce bereik onder kooplieden uit te breiden. De Modest technologie team werkt samen met PayPal merchant services provider, Braintree, om online handelaren met een one-stop-set van tools bieden voor het inbedden van buy knoppen waar ze kunnen, terwijl de ondersteuning van de back-end verwerking van betalingen.