Top 4 Medicare fouten te vermijden

Medicare is de natie de gezondheidszorg programma voor de burgers van 65 jaar en ouder, en omvat vele belangrijke medische kosten voor de deelnemers. Maar de keuze Medicare plan kan verwarrend in veel gevallen, en het kan moeilijk zijn om alle taal die in deze en opties geschreven ontcijferen.

Hier zijn een aantal mogelijke fouten te vermijden wanneer u uw plan te kiezen, zodat je uiteindelijk met de dekking die u nodig hebt. (Om verder te lezen, zie: Medicare 101: Do You Need All 4 Parts?)
Niet inschrijven tijdens uw inschrijving venster: Dit kan een van de grootste fouten die je kunt maken met Medicare zijn. Als u het ontvangen van de sociale zekerheid wanneer u 65, dan wordt u automatisch ingeschreven en hebben de premies in mindering gebracht op uw maandelijkse uitkeringen. Maar als u hebben vertraagd nemen van de sociale zekerheid tot een latere leeftijd, dan moet je handmatig in te schrijven wanneer u 65 jaar wordt. De inschrijving periode begint drie maanden vóór de maand waarin u 65 wordt en duurt drie maanden na dat. Je hoeft niet aan te melden als u nog onder een zorgverzekering van je werk vallen. (COBRA dekking en dekking van een voormalige werkgever waar u nog de premies betalen tellen niet mee voor dit.) Zodra u stoppen met werken, heb je acht maanden de tijd om in te schrijven. En als je werkt voor een bedrijf met minder dan 20 werknemers, dan kunt u worden verplicht om te melden, zelfs als je huidige dekking met het bedrijf. U kunt ook uitstellen aanmelden als je huidige dekking door middel van plannen een jongere echtgenoot. Maar het niet aan te melden binnen de gestelde venster kan resulteren in opcentiemen op uw toekomstige premies en mogelijke hiaten in uw dekking. (Voor meer informatie, zie: Medigap vs. Medicare Advantage: Welke is beter?)
Veronderstel dat uw echtgenoot wordt gedekt: Medicare dekking is alleen van toepassing op individuele basis. Gewoon omdat je dekking hebt, betekent niet dat uw echtgenoot ook bedekt is. Hij of zij heeft ook zijn of haar rechten in het personeelsbestand te hebben betaald gedurende ten minste 10 jaar in aanmerking te komen voor deel A. Als uw echtgenoot is nog niet 65, dan is hij of zij zal moeten dekking elders te vinden, zoals bij hun werkgever of via COBRA of een beleid dat op de beurs wordt verkocht. Het maakt niet uit of uw echtgenoot ontvangt echtelijke sociale uitkeringen.
Niet de aankoop genoeg dekking: Terwijl Medicare Part A is gratis, delen B, C en D alle vereisen een maandelijkse premie. De meeste mensen zouden waarschijnlijk ten minste een deel B, zodat zij de dekking voor doktersbezoeken en ambulante zorg. De standaard premie van $ 121,80 kan worden afgetrokken van uw maandelijkse uitkering van sociale zekerheid. Maar delen C en D kunnen ook belangrijke dekking voor dingen zoals tandheelkundige, visie en medicijnen. U kunt ook kiezen voor een Medicare Advantage beleid dat helpt om deze kosten te dekken. De gemiddelde premie voor dit type van de dekking zal u ongeveer $ 32,60 in 2016. En een Medigap verzekering kan u helpen om te betalen voor dingen die niet elders worden behandeld, zoals co-assurantie, copays en eigen risico.
Niet op zoek naar hulp als je niet van de premies kan veroorloven: Als uw inkomen is laag genoeg dat je problemen bieden de premies, uw staat of lokale afdeling van de sociale diensten kunnen programma’s beschikbaar voor degenen die financieel in aanmerking komen hebben zal hebben. (Voor meer informatie, zie: Het krijgen door de Medicare Part D Maze.)

Het komt neer op

Medicare is een complex programma dat veel onderdelen en opties om uit te kiezen heeft. Aarzel niet om professionele begeleiding te zoeken van een gekwalificeerde financieel adviseur die is opgeleid in dit gebied om u te helpen als je het nodig hebt. Voor meer informatie over Medicare, bezoekt www.medicare.gov. (Om verder te lezen, zie: Hoe werkt Medicare Werk na pensionering)?