Top 10 Controle van de rekeningen voor senioren (JPM, WFC)

Omdat de concurrentie tussen banken, kredietinstellingen en andere financiële instellingen om middelen deposanten blijft escaleren, een toenemend aantal perks, zijn bonussen en beloningen wordt gehecht aan controle van de rekeningen. Voor senioren, de traditionele promoties gratis controle, kortingen op kluisjes en afgezien maandelijkse kosten voor het handhaven van minimum saldi. Als gevolg van de toegenomen concurrentie op alle demografische groepen, echter, een breed scala aan controle van de rekeningen bieden deze voordelen, maar bieden ook extra beloningen.

Vanwege dit, moet senioren overwegen het controleren van rekeningen buiten de financiële producten richten hun leeftijdsgroep en oplossingen te zoeken die aan hun behoeften en levensstijl aan te pakken. Deze oplossingen kunnen bestaan ​​uit de nabijheid van een bijkantoor, verdienen een hogere rente of verdien punten in de vorm van luchtvaartmaatschappij mijl. De volgende zijn de top 10 betaalrekeningen voor senioren.

Chase Bank

Voor senioren op zoek naar gemak, de Chase Total Betaalrekening van JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) biedt gratis controle, is beschikbaar in meer dan 5.300 filialen locaties en laat deposito’s van het nemen van een foto van een controle en het indienen van het door haar mobiele app. Senioren kunnen ook het opzetten van sociale voorzieningen voor directe storting, die in aanmerking komt voor een $ 200 sign-up bonus wanneer de rekening is geopend.

US Bank

Door de hogere versie van haar premium bankrekening, US Bancorp (NYSE: USB) biedt gratis persoonlijke cheques, geen onderhoud kosten als één account eigenaar is ouder dan 65 jaar en meer dan 3.000 vestigingen in het hele land. De premie bankrekening betaalt rente, maar met ingang van mei 2016, het tarief was slechts 0,01% voor de saldi minder dan $ 50.000.

BB & T Bank

Met een senior betaalrekening bij BB & T Corporation (NYSE: BBT), zijn rekeninghouders mogen een vervroegde uittreding uit een certificaat van deposito (CD) in het bezit van de bank voor een medische noodsituatie zonder een boete. De senior bankrekening heeft een $ 10 maandelijks onderhoud vergoeding, die afgezien kan worden voor het handhaven van een gemiddelde van $ 1.000 per maand of de oprichting van een directe depositorekening. De rekening biedt ook gratis cheques, mobiel bankieren en een lage balans waarschuwingen.

Northpointe Bank

Voor senioren op zoek naar inkomsten te verhogen van kasreserves, de UltimateAccount van Northpointe Bank betaalt een 5% jaarlijkse percentage van het rendement (pie) op saldi tot $ 5000 op een gratis betaalrekening. De eisen om geld te verdienen de maximale snelheid onder debit card activiteit van ten minste $ 500 per maand, 15 transacties per maand en een directe storting per maand.

Consumers Credit Union

Met een rente van 4,59% op tot een bedrag van $ 20.000, de bankrekening bij Consumers Credit Union biedt ook een hoge opbrengst rente oplossing voor senioren. De rekening moet aanmelden voor elektronische verklaringen, één login per maand op de online bankieren portal en directe stortingen. Klanten moeten ook ondertekend transacties ter waarde van ten minste $ 1000 met de pinpas gekoppeld aan de rekening uit te voeren. Senioren kunnen lid worden van de credit union met een $ 5 donatie aan de Consumentenbond Cooperative Association.

Een American Bank

Voor senioren op zoek naar een hoge rente zonder maandelijkse uitgaven eis, de Kasasa Cash bankrekening bij One-Amerikaanse Bank betaalt een 3,5% APY op saldi tot $ 10.000. Met die snelheid, de lopende rekening betaalden bijna twee keer het belang van de Treasury noot 10-jaar (T-note) met ingang van mei 2016. Klanten zijn verplicht om te melden voor papierloze verklaringen, maken 12 debit card transacties per maand en meld u aan bij het online bankieren portal minstens één keer per maand.

Lake Michigan Credit Union

Als One American Bank, heeft het Max Betaalrekening aangeboden door het Lake Michigan Credit Union geen bestedingsbedrag. De rekening betaalt een APY van 3% op saldi minder dan $ 15.000. Het verdienen van de maximale snelheid moet aanmelden voor papierloze statements, waardoor een directe storting per maand en een minimum van vier logins per maand op de online banking website. Het vereist ook het maken van 10 debit card transacties per maand. Senioren kunnen leden van de credit union geworden door het doneren van $ 5 tot de ALS Foundation.

Caped Federal Credit Union

Met zijn high-yield bankrekening betalen van 2,5% op tot een bedrag van $ 10.000, de Caped Federal Credit Union levert ook een vast inkomen oplossing voor senioren. Om de maximale snelheid te verdienen, moet de klant akkoord gaat met papierloze facturatie, maken 12 debit card transacties per maand, en ontvangen van ten minste één directe storting of maak een betaling per maand met behulp van de factuur te betalen systeem.

UFB Direct

Voor senioren die reizen, de luchtvaartmaatschappij Rewards Betaalrekening aangeboden door UFB Direct is een geweldige manier om luchtvaartmaatschappij mijl ophopen. De rekening betaalt een American Airlines Group (NASDAQ: AAL) AAdvantage mijl voor elke $ 3 uitgegeven aan de gekoppelde betaalkaart voor point of sale transacties, tot 120.000 mijl per kalenderjaar. De enige vereisten zijn een minimum $ 100 opening storting en setup voor directe stortingen.

BankDirect

Senioren kunnen ook rack up luchtvaartmaatschappij mijl met BankDirect’s Mileage controleren met Interest rekening. Binnen zes maanden na het openen van een bankrekening, kunnen klanten verdienen tot 22.000 AAdvantage mijl door te voldoen aan de vereisten voor directe stortingen, online factuur te betalen en debit card transacties. Klanten verdienen ook 100 AAdvantage mijl per $ 1.000 op de rekening per maand, tot $ 50.000.

Hoofdpunten

Toenemende concurrentie heeft gedwongen banken en kredietinstellingen om high-yield rekeningen en beloningen te bieden aan nieuwe klanten in alle demografische categorieën aan te trekken. Door de beperking van bankrekening keuzes leeftijd gerichte producten, kunnen senioren kansen missen in een aantal gebieden, met inbegrip van hoge rente rekeningen en het potentieel om duizenden luchtvaartmaatschappij mijl ophopen voor reizen doeleinden.