The Complete Guide to Financiering van een vastgoedbelegging

Vastgoed kan een hedge tegen de volatiliteit van de markt te zijn wanneer de voorraden nemen een wasdroger, en er zijn veel voordelen verbonden aan het bezit van een vastgoedbelegging. Steeds een verhuurder is een slimme manier om een ​​constante passieve inkomstenstroom te genereren, maar het vereist wel een bepaalde hoeveelheid contant geld aan de slag te gaan. Als u niet beschikt over een enorme bankroll hebben, het afsluiten van een lening kan de enige manier om de deal af te dichten zijn. (Voor meer informatie, zie de tutorial. Verkenning van Real Estate Investments)

Vastgoedbeleggingen financiering kan verschillende vormen aannemen, en er zijn specifieke criteria die kredietnemers in staat moeten zijn om te voldoen aan. Het kiezen van de verkeerde soort lening kan invloed hebben op het succes van uw investering, dus het is van vitaal belang om te begrijpen hoe de verschillende alternatieven werken voordat het naderen van een kredietverstrekker.

Optie # 1: Conventionele Bank Loans

Als u al een huis dat is uw hoofdverblijfplaats bezit, bent u waarschijnlijk bekend met conventionele financiering. Een conventionele hypotheek voldoet aan de richtlijnen die door Fannie Mae of Freddie Mac en in tegenstelling tot een FHA, VA of USDA lening te stellen, het is niet gesteund door de federale overheid. Bij conventionele financiering, de typische verwachting voor een aanbetaling is 20% van de aankoopprijs van het huis, maar met een vastgoedbelegging, kan de kredietverstrekker een aanbetaling dichter bij 30% nodig. Het is mogelijk om begaafde middelen te gebruiken voor een aanbetaling, maar gaven zou moeten goed worden gedocumenteerd.

Met een conventionele lening, uw persoonlijke credit score en krediet geschiedenis bepalen van uw vermogen om goedgekeurd te krijgen en wat voor soort rentevoet geldt voor de hypotheek. Lenders ook inkomen en vermogen te beoordelen en kredietnemers moeten in staat zijn om hun bestaande hypotheek veroorloven als ze er een en de maandelijkse lening betalingen op een vastgoedbelegging. De toekomstige huurprijzen worden niet verwerkt in de debt-to-income berekeningen, en de meeste kredietverstrekkers verwachten leners ten minste zes maanden geld opzij te zetten voor zowel hypothecaire verplichtingen te dekken. (Voor meer advies over de financiering, lees: kopen van je eerste Investment Property? Top 10 tips.)

Optie # 2: Fix-and-Flip Loans

Terwijl ze een verhuurder heeft zijn voordelen, het komt ook met bepaalde hoofdpijn. Voor sommige beleggers, flipping is het aantrekkelijker alternatief, omdat het hen in staat stelt om hun winsten te ontvangen in een forfaitair bedrag wanneer het huis wordt verkocht in plaats van te wachten op een huurprijs cheque elke maand. In dat scenario, zou een fix-en-flip lening meer geschikt.

Een fix-en-flip lening is een vorm van kortlopende lening die het mogelijk maakt de lener om hun renovaties te voltooien, zodat de woning kan worden weer op de markt zo snel mogelijk te zetten. Fix-and-flip leningen zijn in wezen hard geld leningen, wat betekent dat de lening is gewaarborgd door het pand. Hard geld kredietverstrekkers zijn gespecialiseerd in dit soort leningen, maar bepaalde vastgoed crowdfunding platforms bieden hen ook.

Het voordeel van het gebruik van een hard geld lening financieren huis klep die gemakkelijker te komen in vergelijking met een conventionele lening kan zijn. Terwijl de geldschieters nog steeds dingen zoals krediet en inkomen te overwegen, de primaire focus ligt op de winstgevendheid van het pand. Van het huis naar schatting na reparatie waarde (ARV) wordt gebruikt om te bepalen of je in staat zijn om de lening terug te betalen. Het is ook mogelijk om de lening financiering in een kwestie van dagen te krijgen in plaats van te wachten weken of maanden voor een conventionele hypotheek sluiten. (Voor meer informatie over hoe je een flip op koers te houden, zie: 5 fouten die ervoor zorgen dat House Flipping A Flop.)

Het grootste nadeel van het gebruik van een vast-en-flip lening is dat het niet goedkoop komen. Rentetarieven voor dit soort lening kan oplopen tot 18%, afhankelijk van de geldschieter, en uw tijdschema voor terug te betalen kan kort zijn. Het is niet ongewoon voor hard geld leningen aan termen die minder dan een jaar hebben. Vergoedingen voor het initiëren en de afsluiting van de kosten kan ook hoger zijn in vergelijking met conventionele financiering, die weg bij rendementen kon chip.

Optie # 3: Het onttrekken van Home Equity

Op basis van uw home equity, ofwel door middel van een home equity lening, heloc of cash-out herfinancieren, is een derde manier om een ​​vastgoedbelegging voor de lange termijn verhuur veilig te stellen of de financiering van een flip. In de meeste gevallen is het mogelijk om te lenen tot 80% van het huis equity waarde te gebruiken voor de aankoop van een tweede huis.

Met behulp van het eigen vermogen voor de financiering van een onroerend goed investeringen heeft zijn voor- en nadelen, afhankelijk van het type van de lening die u kiest. Met een heloc, bijvoorbeeld, kunt u lenen tegen het eigen vermogen het zelfde als u zou doen met een creditcard, en de maandelijkse betalingen alleen rente-vaak. Het tarief is meestal variabel, maar wat betekent dat het kan toenemen als de prime rate veranderingen.

Een cash-out herfinancieren zou komen met een vaste rente, maar het kan de levensduur van uw bestaande hypotheek te verlengen. Een langere looptijd zou kunnen betekenen meer betalen in het belang van de hoofdverblijfplaats. Die zouden moeten worden afgewogen tegen het verwachte rendement van een vastgoedbelegging zou brengen. (Voor meer over de vraag of een herfinanciering zinvol is, zie: 6 vragen stellen voordat u herfinancieren.)

Het komt neer op

Investeren in een woning of het aanpakken van een huis-flipping project riskant ventures, maar ze bieden het potentieel voor een grote uitbetaling. Het vinden van het geld om te profiteren van een investering gelegenheid hoeft niet een obstakel zijn als je weet waar je moet kijken. Zoals u verschillende leningen opties zijn te vergelijken, in gedachten te houden wat de kosten op korte en lange termijn zijn en hoe dat bottom line van de investering kan beïnvloeden.