TD Ameritrade’s robo-adviseur: Welke opties zijn beschikbaar?

Terwijl de meeste van de grote investering brokers zijn ofwel het creëren van of het verwerven van een robo-adviseur divisie, is TD Ameritrade Institutional marcheren een ander pad, het aanbieden van een smorgasbord van robo-adviseur oplossingen voor haar klanten. TD VEO, het bedrijf open-source account management en trading platform, is een technologie powerhouse voor adviseurs en is een poging om klanten te voorzien van een op maat gemaakte robo-adviserende oplossing.

In feite kan de adviseurs kiezen uit tal van robo-adviseur oplossingen op dit platform. Hier is alles over het nieuwe pakket van diensten. (Voor gerelateerde lezen, zie: Robo-Adviseurs: Hoe kies de beste voor u.)

Today’s Robo-Advisor Landschap

TD Ameritrade de concurrenten doen dingen anders. Schwab Institutional Intelligent portfolio’s te laden adviseurs met minder dan $ 100 miljoen aan activa onder beheer (AUM) 10 basispunten om hun product te gebruiken. Hoe groter adviseurs krijgen het platform gratis. Bevolkt met lage-fee ETFs, de Schwab model zorgt voor passief beleggingsportefeuilles in overeenstemming met een investeerder risicotolerantie.

The Vanguard Personal Advisor Services richt zich op baby-boomers in de direct-to-consumer model. Deze hybride robo-adviseur vraagt ​​om een ​​steile $ 50.000 minimum. De vergoeding voor robo Vanguard is een magere 0,30% van de AUM, superieur aan de meeste van vlees en bloed financieel adviseurs.

TD Ameritrade’s Robo-Offering

Adviseurs die TD Ameritrade gebruiken als bewaarder van hun klant kan kiezen voor robo-platforms “Veo Open Access, de TD open architectuur systeem dat integreert met meer dan 100 externe leveranciers”, aldus InvestmentNews.com. Deze derden robo-adviseur leveranciers van onder andere Envestnet’s Advisor Now-voorheen Upside-Riskanalyze’s Auto Pilot, Investco’s Jemstep en Vanare’s nestegg, een paar te noemen. Deze unieke service model opent de deur naar geautomatiseerde beleggingsadvies voor zowel kleine als grote financiële advieskantoren op zoek naar aanbod aanpassen aan hun klanten. De verscheidenheid aan providers in staat stelt een adviseur van Oranjbecause van zijn client-centric wealth management platform of NestEggdue kiezen om de open architectuur systeem. Bij TD AmeritradeInstitutional, is er een robo-advisormodel beschikbaar voor elke geautomatiseerde investeren voorkeur.

De recente samenwerking tussen TD Ameritrade Institutional en XY Planning Network (XYPN) toont de flexibiliteit van de TD Ameritrade mode. De krachten te bundelen, dit XYPN maandelijkse vergoeding model van financiële planning diensten richt Generatie X en Y, het streven naar de adviseurs die zijn waar jongere beleggers vandaag-mensen die waarschijnlijk zal uitgroeien tot de rijkere klanten van morgen. (Voor gerelateerde lezen, zie: Robo-Adviseurs die tot doel hebben Women Serve.)

Vergeet niet de kosten

Met de komst van geautomatiseerde systemen te investeren komt meer concurrentie als vergoeding compressie. Zo moet adviseurs nauwlettend toezien op hun licenties en implementatie van robo-advieskosten om te kunnen concurreren met succes op zowel de prijs en diensten. De tariefstructuur van de Veo Open Access te gebruiken is voorzien van een proces in twee stappen. Ten eerste, de adviseur licenties de robo-platform. Vervolgens kunnen ze het systeem met de TD Veo open architectuur te integreren.

Een reden waarom consumenten zich aangetrokken voelen tot robo-adviseurs in het algemeen zijn de lage beheerskosten. Financieel adviseurs moeten wonen om deze realiteit en zorgvuldig onderzoeken de tariefstructuur van de TD Ameritrade Institutional robo-adviseur.

Het komt neer op

De robo-adviseur landschap is concurrerend met zowel grote als kleine adviesbureaus op zoek naar oplossingen voor hun klantenbestand aan te bieden. De multi-layered TD Ameritrade Institutional benadering probeert een oplossing voor bieden allemaal. Haar relatie met 100-plus diverse aanbieders is uniek in de huidige robo-adviserende landschap. (Voor meer informatie, zie: Wat gebeurt er als Tech Giants Launch Robo-Adviseurs?)