Student Loans: Beste Majors te betalen omlaag College Schuld Fast

Student leningen zijn een vorm van financiële steun die studenten helpen dekking van de kosten van het hoger onderwijs. De overheid biedt federale student leningen aan gekwalificeerde studenten op basis van behoefte. Banken en andere financiële instellingen bieden ook credit-based prive-student lening producten. Ongeveer 70% van de studenten afstuderen met schuld van de studentenlening en in het algemeen beginnen met het terugbetalen van hun schulden zes maanden na het afstuderen. Hoewel de meeste student lening kredietverstrekkers bieden verschillende terugbetaling plannen, kunnen afgestudeerden strijd om gelijke tred te houden met de maandelijkse student loan obligations. In april 2016, blijkt uit onderzoek dat afgestudeerden onder de 35 jaar besteden bijna een vijfde van hun salaris op student lening schuld. Als gevolg daarvan, meer dan de helft van de afgestudeerden met leningen voor studenten gemeld dat zij verwachten dat terug te betalen student schuld in hun jaren ’40. Hoge schulden voor pas afgestudeerden negatief vermogen gevolgen graad houders te kopen of te huren huizen, sparen voor de opvoeding van hun eigen kinderen, of plan voor hun pensioen. Het goede nieuws is dat de arbeidsmarkt draait rond voor afgestudeerden. Met ingang van december 2015, de gemiddelde startsalaris voor pas afgestudeerden was $ 50.651, en de nieuwe gediplomeerde werkloosheid bedroeg 4,6%. Hier zijn drie majors, waar afgestudeerden direct kunt beginnen met het concurrerende lonen te verdienen en betalen van student schuld sneller.

Computertechnologie

In het tijdperk van smartphones, cloud computing en het internet van de dingen, is het niet verwonderlijk dat de vraag naar gediplomeerden in computerwetenschappen is hoog. Met ingang van 2016 kunnen nieuwe afgestudeerden verwachten gemiddelde startsalarissen van $ 66.800. De computer science veld heeft meerdere subspecialty gebieden met kleine variaties in salaris. Computer software engineers te bouwen software om problemen voor de industrie, maar ook voor de mensen in het dagelijks leven op te lossen. Verantwoordelijkheden van deze functie zijn onder meer de ontwikkeling van nieuwe projecten van de grond af of het onderhouden en bijwerken van bestaande software voor organisaties. De mediane jaarsalaris voor software engineers is $ 95.510, en het werkloosheidspercentage voor deze specialiteit is 2,5%. Computer systeemanalyse, een hybride subspecialisatie van de informatica, is een goed geschikt voor afgestudeerden met een interesse in het bedrijfsleven en technologie. Computersystemen analisten op dit gebied onderzoek technologieën en design systemen die organisatorische software te helpen en netwerken draaien efficiënt en effectief. De mediane jaarsalaris voor computersystemen analisten is $ 82.710, en de werkloosheid is 2,6%.

Boekhouding

Accountants bereiden of te inspecteren financiële gegevens voor de overheid en particuliere organisaties. Het goede nieuws voor afgestudeerden met boekhoudkundige graden is dat de vraag naar boekhoudkundige majors in 2016 groeit, en het starten van de salarissen zullen naar verwachting stijgen. Het inhuren zal naar verwachting toenemen met 13% tot 2022, en het starten van de salarissen voor accountants zijn naar verwachting met 4,7%. Deze prognoses zijn een voortzetting van een vierjarig trend. Over het geheel genomen goed banen voor pas afgestudeerden bij grote accountantskantoren steeg met 7% 2012-2014. Vacatures zullen naar verwachting groeien als bedrijven en ondernemingen vullen lege posities gecreëerd door een golf van baby boomer accountants overgang naar pensioen. Veel grote bedrijven en ondernemingen geven ook aan dat ze klaar zijn om aanzienlijk uit te breiden hun boekhoudkundige teams voor het eerst sinds de Grote Recessie. Het aanvangssalaris bereik voor accountants voor 2016 is $ 48.000 tot $ 62.750, en de werkloosheid is 3,2%.

verpleging

De vraag naar verpleegkundigen is aan de gang en zal naar verwachting stijgen met 16,3% tot 2.026. Enkele van de factoren in het spel zijn het toenemende aantal mensen dat gedekt door de ziektekostenverzekering en de groeiende bevolking van de senioren. Met ingang van december 2015, slechts ongeveer een derde, of 97.549, van de 300.000 unieke verpleging openingen waren gevuld. Het verpleeghuis tekort zal naar verwachting groeien als verpleegkundigen meer dan 50 jaar die tijdens de recessie aan hun banen gehouden dichter bij pensionering te verplaatsen. Verpleegkundigen kunnen zich specialiseren in verschillende gebieden en kan werken in ziekenhuizen, revalidatie zorg, senior zorg en poliklinieken. Met ingang van 2016, de gemiddelde startsalaris voor geregistreerde verpleegkundigen was $ 50.600.