Sociale Zekerheid Fouten: hoe ze te vermijden

Sociale Zekerheid voordelen zijn een belangrijke pijler van veel pensioenregelingen, maar helaas te veel gepensioneerden fouten maken die leiden tot minder geld wanneer ze het meest nodig hebben. In mijn ervaring, gepensioneerden en in de buurt van gepensioneerden zijn grotendeels niet op de hoogte dat een gebrek aan sociale zekerheid voordeel planning schaadt hun financiële toekomst. Maak je geen zorgen, slim over de sociale zekerheid is makkelijker dan je zou denken. U hoeft alleen maar in gedachten te houden een aantal strategieën en u zult op uw weg naar een beter pensioen. Hier zijn een aantal fouten te vermijden.

Beweren voordelen te vroeg

Er zijn eigenlijk maar een paar omstandigheden waarin je moet nemen uit de sociale zekerheid voordelen voor uw volledige pensioengerechtigde leeftijd of vóór de leeftijd van 70. Een van die omstandigheden is als je in een slechte gezondheid. Als er jammer genoeg, je niet gelooft dat je zult voldoen aan uw collega’s ‘levensverwachting leeftijd, kan het voordeliger om voordelen te nemen vroeg, zodat kunt u meer geld te verdienen in de tijd die je nog hebt om te leven. Een andere omstandigheid waarin je zou willen vroege voordelen te nemen is als je slecht het geld nodig. Je moet nooit uitstellen sociale uitkeringen als je geen andere middelen om eten op tafel te zetten hebben. (Voor meer informatie, zie: Tips voor het uitstellen van sociale uitkeringen.)

Met uitzondering van de unieke omstandigheden, is het waarschijnlijk een vergissing om te vroeg uw uitkeringen. Als uw volledige pensioengerechtigde leeftijd is 67 en u start met pensioenuitkeringen op de leeftijd van 62, bijvoorbeeld, zul je zien uw voordelen dalen met 30%, volgens de Social Security Administration. AUW! Vervolgens elk jaar je wacht om uw voordelen duren totdat uw volledige pensioengerechtigde leeftijd, is er minder van een druppel – maar het is nog niet vrij. In feite, elk jaar dat je wachten om uw pensioenuitkeringen na uw volledige pensioengerechtigde leeftijd tot 70 jaar, zul je hogere maandelijkse betalingen te ontvangen dan je anders zou hebben. “Uitstel van de sociale zekerheid kan oplopen tot 32% toe te voegen als je wacht tot de leeftijd van 70,” zegt Carlos Dias Jr, oprichter van Excel Tax & Wealth Group in Lake Mary, Fla.

Er zijn ook gevolgen te overwegen bij het nemen van uw voordelen vroeg als u nog werkt, zegt Steven Hennessy, oprichter van Trinity Financial Services in Miami, Fla. “In 2016, zal uw sofi-cheque worden verminderd met $ 1 voor elke $ 2 van de winst die $ 15.720 overschrijden. Het is bijvoorbeeld mogelijk uw inkomsten uw jaarlijkse uitkering van $ 18.000 te verminderen tot $ 12.000. En helaas, voordeel verlagingen zijn niet een beetje op een moment over het jaar genomen. In plaats daarvan worden ze genomen vooraf. Dus, bijvoorbeeld, een $ 1.500 maandelijkse uitkering ($ 18.000 per jaar) niet zou worden teruggebracht tot $ 1.000 ($ 12.000 per jaar) voor een heel jaar. In plaats daarvan zou je geen sociale zekerheid betaling voor vier maanden te krijgen ($ 1500 per maand x 4 mo. Is gelijk aan $ 6000), dan is het $ 1.500 betaling voor 8 maanden. Niet goed voor de begroting. ”

Denk twee keer na voordat u pensioenuitkeringen vroeg.

Voorbereiding op de verkeerde pensioenleeftijd

Denk niet dat u weet dat uw volledige pensioengerechtigde leeftijd, tenzij je kijkt naar deze grafiek. Volledige pensioengerechtigde leeftijd is afhankelijk van het geboortejaar. Bijvoorbeeld, als je geboren bent in 1937 of eerder, uw volledige pensioengerechtigde leeftijd is 65 jaar. Als je geboren in 1942, uw volledige pensioengerechtigde leeftijd is 65 jaar en 10 maanden. Als je geboren in 1960 of later, uw volledige pensioengerechtigde leeftijd is 67. (Voor meer informatie, zie: Waarom aftredende Sooner Zou een slecht idee.)

Vergeet niet, zelfs deze feiten zijn onderhevig aan verandering. Sociale Zekerheid kampt al in de afgelopen jaren, en er is gepraat in Washington, DC, over de verhoging van de volledige pensioengerechtigde leeftijd. Simpel gezegd, mensen langer dan in de afgelopen jaren het leven, is de Social Security Trust Fund uitgeput en er zijn ernstige problemen met het programma dat moet worden overwonnen. Het verhogen van de volledige pensioengerechtigde leeftijd is een van de voorgestelde oplossingen, dus hou een oogje op SSA.gov om uw volledige pensioengerechtigde leeftijd te ontdekken als je in de buurt van pensioen. Voorbereiding op de verkeerde pensioenleeftijd kan verwoestende gevolgen hebben voor uw financiële gezondheid op lange termijn. Mis deze fout maken.

Niet Diversificatie Retirement Income

Je moet nooit, nooit, laat uw sociale uitkeringen worden uw enige bron van inkomsten. Dit is misschien wel de grootste fout te maken – en het zal u zeker kosten.

“Om een ​​voorbeeld te geven, de maximale jaarlijkse uitkering van sociale zekerheid voor iemand met pensioen gaat op volle pensioengerechtigde leeftijd in 2016 is $ 31.668. Als je het maken van $ 100.000-plus in uw hele carrière en je hebt geen cent op te slaan, dan moet je gaan om een ​​significante vermindering zien in uw levensstandaard, die de meeste mensen niet willen “, zegt Mark Hebner, oprichter van Index Fund Advisors, Inc., in Irvine, Californië.

In plaats daarvan, vooral als je jonger bent, is het beter te doen alsof sociale uitkeringen niet bestaan ​​en dat je moet uw pensioen te financieren op uw eigen. Er is enige vraag of sociale uitkeringen zal bestaan ​​voor de jongere generaties, of dat ze zouden kunnen worden verminderd in vergelijking met nu – dus niet inzet voor de sociale zekerheid om uw pensioen veilig te stellen. (Voor meer informatie, zie: Kunnen jonge werknemers vertrouwen op de sociale zekerheid?)

Er zijn een aantal andere manieren om uw pensioen. Een daarvan is om te investeren voor een pensioen. U kunt uw geld in een Roth IRA, IRA of 401 (k), bijvoorbeeld. Een andere manier is om huurwoningen te kopen om huuropbrengsten hebben elke maand. Nog een andere is om een ​​zelfvoorzienende bedrijven die lang betaalt nadat je hebt met pensioen te creëren. Gewoon niet uw pensioen geheel aan de Social Security Administration vertrekken.

Het komt neer op

Sociale zekerheid voordelen zijn een belangrijk onderdeel van veel pensioenplannen. Vermijd deze dure fouten, en je bent veel meer kans om de pensioengerechtigde je altijd al wilde genieten. (Voor meer informatie, zie: Maximaliseer uw sociale uitkeringen.)