Smart Beleggingen voor Young Professionals

Young professionals en particulieren die nieuw zijn investering zou blij zijn om te weten hoe om slimme investeringen die knappe resultaten zal opleveren maken. Hier hebben we een aantal tips over het maken van slimme investeringen op basis van de omvang van het risico ondervonden verstrekt.
Als jonge professionals, je bent in een gezonde en echt grote financiële situatie. Je bent jong, het verdienen van een goed salaris en naar boven het allemaal, u niet precies hebben een substantiële aansprakelijkheid. Dus wat is het dat je kunt doen met de opgestapelde weg contant geld in uw bank. Nou, mijn aanbeveling, blazen en genieten en te investeren de rest.

Tijdens het maken van elke investering, zijn er drie cruciale dingen die je nodig hebt om te overwegen. Deze omvatten de volgende. De return on investment is een van de belangrijkste kenmerk van een belegging. Het verschil tussen het totaal geïnvesteerde bedrag en het totale bedrag terug, en het percentage van het zelfde. Het rendement op de investering is dit zeer percentage. Nu natuurlijk, hoe beter het tarief, des te beter is de investering.
De periode van de investering is ook een ander zeer belangrijk aspect van het beoordelen van een belegging. In een dergelijk scenario, hoe minder tijd, hoe beter. Het is echter een algemene trend van de industrie die goede snelheid van de tijd die gemoeid is terug vrij langdurige, die in sommige gevallen uitstrekken dan tien jaar. Een hoog rendement in een korte periode wordt meestal bereikt in beleggingen, zoals goud, zilver, aandelen, aandelen obligaties en andere soorten effecten die je kunt de handel op uw eigen.
Ten slotte is de veiligheid en beveiliging van de investering moet ook rekening worden gehouden. 401 (k), IRA en andere dergelijke regering verstrekt investering kanalen natuurlijk bieden u de veiligste beleggingen. Er zijn ook een aantal kanalen, zoals levensverzekeringen en lijfrentes tarief vast die even stabiel en verzekerd rendement. Aandelen, goud, zilver, obligaties en andere effecten en geldmarktinstrumenten niet voorzien zo’n veilige beleggingen.
Er zijn verschillende andere dingen, zoals de dalende en stijgende trends in de markt, de Commissie over investeren, termijnen of betalingen die moeten worden gemaakt per jaar, bepalingen en voorwaarden van de investering opties die u zou overwegen te investeren.

High Risk Investments

De eerste categorie van slimme investeringen voor jonge professionals bestaat uit beleggingen met een hoog risico niveaus. Je moet het nemen van een veel onderzoek en het lezen, en ook de analyse op uw eigen op bijna een dagelijkse basis. Voorraden: De investeringen zijn nogal riskant als je ze aan het doen bent op uw eigen. Maar een dagelijkse onderzoek en analyse en een regelmaat in het bijwerken van uw eigen kennis zal u helpen om aandelen, obligaties, waardepapieren, opties en andere dergelijke investeren instrumenten van verschillende bedrijven te kopen. De sleutel tot succes is te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Het probleem is wat als je niet in staat om dit te doen en missen de juiste verkopen en de aankoop, de prijs en de tijd zijn? Nou, dat is precies de risico’s die je zou gokken. Vandaar de noodzaak voor de enthousiaste onderzoek en analyse, die u zou helpen om een ​​maximaal rendement te krijgen.
Goud en zilver: kopen goud en zilver certificaten en fysieke edelmetaal beide, kunnen worden uitgevoerd op een wijze vergelijkbaar met die van voorraden. Eigenlijk zijn dergelijke investeringen zijn een beetje veiliger als de prijzen van goud en zilver zijn altijd op de stijging van de lange termijn, en als je een oogje in het zeil te houden op de grafiek dan kunt u verkopen de investering op een mooie winst.
Commodities, Forex en Opties: Trading, buitenlandse valuta, commodities en opties is vrij gelijkaardig aan delen en voorraad handel. Maar men moet niet vergeten dat de feitelijke onderzoek en analyse en de uitvoering van transacties deel is een beetje moeilijker dan gewone trades aandeel.
Medium en gemiddeld risico Investments

De volgende zijn de investeringen die worden aangeduid met de gemiddelde investeringen risico, dat wil zeggen, is het herstel van het geïnvesteerde bedrag, plus ongeveer een 5-7% van de return on investment verzekerd zijn. De overige opbrengsten zijn gebaseerd op de op basis van de prestaties van de portefeuille. Dit zijn de meest aanbevolen investeringen voor jonge professionals. Kijk eens… Variabele Returns Avenues: Sommige Collective Investment Schemes (CIS), beleggingsfondsen, variable annuities die een gegarandeerd rendement clausule hebben een goede aanvangsrendement van 5-7%, die wordt verzekerd. Het resterende bedrag wordt besloten de prestaties van de portefeuille en de algemene markt en de economie.
Managed Accounts: Financiële instituten lopen en te bedienen Money Market Accounts en Systematic Investment Plans (SIP), die soortgelijke voorwaarden als de variabele belegging. Het voordeel van deze rekeningen is dat er een volledige flexibiliteit van de periodieke (jaarlijkse of maandelijkse) termijnen die moeten worden betaald. Voorschot, na verloop van tijd ook nul kan worden met de volgende voorwaarde aan verbonden. Het rendement op de investering afneemt als gevolg van een nul aflevering.
veiligste Investments

Nu zijn er sommige investeringen die de veiligste en zeer veilig zijn zelfs ten opzichte van het aantal uitzettingen. Sommige van deze investeringen in feite zijn gewaarborgd en worden gebruikt door de overheid. Gouvernementele Investments: Obligaties en investeringen door de federale overheid en de Federal Reserve of gemeentelijke en staatsobligaties zijn bepaalde prominente voorbeelden van dergelijke investeringen. Het rendement en de veiligheid van deze investeringen is volledig verzekerd.
Rekeningen van de overheid: Sommige overheid gecontroleerd accounts, zoals de IRA, 401 (K) en zelfs je sociale bijdragen in de vorm van belastingen zijn zeer veilige beleggingen.
Life Insurance: Dit is de belangrijkste van alle investeringen. Er zijn twee belangrijke voordelen en de verdiensten van deze investering. Een krijg je grote rendementen van ongeveer 10-15%, aan de termijnen die je maakt, een ander bijkomend voordeel is dat de rendementen beginnen ongeveer 2-3 jaar nadat u de polis te nemen. Het belangrijkste voordeel is dat het financiële welzijn van uw gezin wordt gewaarborgd.
Nu is het punt is, hoe kunnen bepaalde investeringen worden slimme investeringen. Eenvoudig, verdeel de bedragen die u gaat investeren, in proporties. De beste gok is om ongeveer 20-25% van uw inkomen te investeren in de genoemde kanalen van de investeringen. Ofwel manieren waarop u kunt 30% van de investeringen gemiddeld risico, 10-20% voor de veiligste en de meest risicovolle degenen toe te wijzen. Het hangt allemaal af van uw wensen. Ook zou ik raden u aan om een ​​aantal opties zoals onroerend goed te beschouwen als het zou dienen om een ​​grote investering te zijn en ook als een zekerheid.