Small Business Plan Template

Een business plan is een belangrijk document beeltenis van alle mogelijke functies van het bedrijf. Hier is een sjabloon die u zou helpen bij het opstellen van uw eigen kleine business plan.
De template die hier is opgenomen is slechts een pagina lang. In tegenstelling tot de korte versie, je echte business plan moet echter, uit te breiden tot een paar pagina’s, die de lezer een uitgebreid overzicht over de gehele onderneming organisatie en haar ventures zou geven. Er is geen specifiek formaat, en men kan de eigen onafhankelijkheid en creativiteit makkelijk te gebruiken tijdens het opstellen van het hele business plan. Echter, voordat u beginnen met het opstellen van het plan, eens een kijkje op een voorbeeld om zo een beter inzicht van de stijl van een dergelijk document te schrijven te krijgen.

Schets voor een Small Business Plan

Als u een kijkje nemen op elk klein business plan monster te nemen, zul je merken dat het een document dat is concreet en richt zich op de beschrijving van uw bedrijf organisatie, haar ontstaan ​​en haar ventures. Een dergelijk document wordt meestal gelezen door potentiële investeerders, nieuwe medewerkers, interview kandidaten, crediteuren, zakelijke klanten, banken, potentiële klanten, etc. Dus, in eenvoudige woorden, de kleine business plan is een gerichte verhaal over het bedrijf. Het is een dynamisch document dat feitelijk juist, bijgewerkt moet worden, en moet de tijd worden opgewaardeerd van tijd voorafgaand aan alle belangrijke gebeurtenissen.

Een kleine business plan moet de volgende feitelijke gegevens: Het plan document moet beginnen met een introductie van het bedrijf, het verhaal van het bedrijf, en moet een aantal essentiële feiten over de huidige status van het bedrijf bevatten.
Het tweede aspect van het business plan is de samenvatting, die de lezer meer over het bedrijf vertelt, in een formele toon met behulp van business-gerelateerde aspecten. Kortom, dit punt heeft betrekking op wat het bedrijf eigenlijk doet.
Het derde deel is de markt. De klanten en klanten worden gedefinieerd (niet genoemd) in deze sectie. De toekomst projectie van de zakelijke onderneming in deze markt wordt ook omschreven in deze afdeling.
In de volgende paragraaf gaat over de producten en diensten die worden aangeboden door het bedrijf. Belangrijke specificaties, de aard van de kwaliteit, en een aantal andere belangrijke kenmerken van het product worden ook beschreven in deze sectie.
In de volgende paragraaf is een beschrijving over de procedures business marketing en sales die worden uitgevoerd door het bedrijf. In dit gedeelte, een integraal onderdeel is inclusief prijzen, kortingen en andere verkoopkosten gerelateerd feiten.
Vervolgens komt de organisatie en de bedrijfsvoering van de onderneming. In deze paragraaf wordt alle personeel op sleutelposities en hun bijdrage aan de gehele onderneming beschreven. Geografische ligging van de kantoren, de verkoop centra en productie-installaties is ook beschreven in deze sectie.
De financiën van het bedrijf zijn een integraal onderdeel van de reputatie van het bedrijf en het grote publiek vertrouwen. In dit gedeelte, compliance, auditors, bedrijfsfinanciering aspecten, en bancaire aanbieders van de onderneming worden naar voren gebracht.
Sjabloon voor het opstellen van een Small Business Plan

In een klein bedrijfsplan sjabloon aantal belangrijke feiten die gekoppeld zijn aan de organisatie te worden vermeld. Sommigen van hen zijn tussen haakjes en cursief gesuggereerd.

Small Business Plan

Zakelijk Logo en Motto

Datum en plaats van oprichting, adres en telefoonnummer

Inleiding
(Vermelding: aanvangsdatum van de business, business schaal en reikwijdte in het eerste jaar, en dan in het lopende jaar)

Managementsamenvatting
(Vermelding: wat het bedrijf is alles over, wie denk je tegemoet te komen aan, bron van grondstoffen, productiecapaciteit en omzet, doelstellingen van een zakelijke onderneming of project)

Mar
(Vermeld: consumenten, potentiële consumenten, en op de markt projectie; nummers zijn belangrijk)

Producten en diensten
(Vermelding: een uitgebreide product lijst plus geïntegreerde diensten)

Marketing en Sales Procedures
(Vermeld: alle verkopen procedures, after sales service, en andere verkoopgerelateerde functies)

Organisatie en Management
(Vermeld: key mensen en management, plus alle locaties van kantoren en productie)

financiële aspecten
(Vermelding: financiële compliance en de banken van de onderneming en financiële instellingen)

U kunt deze sjabloon veranderen als per uw eisen en specificaties. Laat de hele business plan volledig te zijn en volledig is, is er geen beperking van de ruimte en het aantal pagina’s dat u wilt gebruiken.