Score van het Krediet na een faillissement

Heeft u faillissement en zijn bang dat uw credit score in de manier van aanvragen van een lening zou komen? Lees het volgende artikel de methoden begrijpen en middelen te verbeteren in een dergelijk geval.
Faillissement, een vloek op uw financiële administratie, doet verminderen uw credit score voor een groot deel. Maar het goede nieuws is dat het mogelijk is om krediet te krijgen na het indienen voor het. Je moet weten hoe het te doen. Geen twijfel, het faillissement wrakken je score, en zou je de gevolgen ondervinden, zoals het niet in staat om dingen te kopen op krediet. U kunt nog steeds in aanmerking komen voor hypotheken en leningen met uitstekende voorwaarden en tarieven, lang voordat de rode markering van uw credit verslag wordt verwijderd. U kunt uw score na een faillissement te verbeteren door het volgen van een paar eenvoudige stappen, die hieronder worden vermeld:
Alles is Tijdelijke

Als je failliet bent, moet je niet vergeten dat er niets is blijvend en niets blijft voor eeuwig. Juridisch gezien kan een faillissement op uw credit rating te blijven voor zo lang als 10 jaar. Echter kunnen de effecten van dezelfde starten afneemt vanaf de dag uw zaak gesloten. Maar dan moet je verantwoordelijk met een creditcard te zijn, dus betaal je rekeningen op tijd. Bovendien zult u moeten gaan gebruiken verstandig, zodat u kunt de opbouw van uw score. Een goede optie kan het betalen van uw rekeningen door middel van contant geld.

Het krijgen van uw credit verslag Right

Een van de meest voorkomende problemen van de mensen die graag hun score te verbeteren is dat deze rapporten tonen hun rekeningen nog achterstallig en open, terwijl in werkelijkheid werden de verplichtingen als onderdeel van een faillissement gesloten. Als u hetzelfde probleem geconfronteerd, moet u dit ter kennis van de kredietbureau en erop aandringen dat ze nauwkeurig worden gerapporteerd. Uw credit score is volledig afhankelijk van dit verslag, zodat eventuele fouten kan een schadelijk effect hebben.

Probeer voor een beveiligde kaart

Wilt u de wederopbouw van uw credit score in een dergelijke situatie snel, moet je proberen om een ​​credit card te krijgen. Echter, zou je moeilijk in aanmerking komen voor een onbeveiligd kaart na een faillissement te hebben. Dus, zou het beste antwoord op die zijn toe te passen voor een beveiligde één, waarbij de kredietlimiet die gelijk is aan het bedrag dat u storten bij de bank zou zijn. Normaal gesproken zou de borgsom ongeveer USD 500. Het kan een kleine hoeveelheid lijken, maar het voornaamste doel van het krijgen van een kaart bij een dergelijk punt is om de score te verbeteren. Zorg ervoor dat je niet alles gebruiken als het uw score weer pijn zou doen, en niet meer terug te trekken, zodat u in staat te betalen uit uw saldo per maand zijn.

Niet alleen een aanvraag voor een beveiligde kaart; op zoek naar degene die geen kosten van de aanvraag heeft. Er zijn een aantal beveiligde kaarten, die enorme jaarlijkse en upfront kosten in rekening brengen, die niet nodig zijn voor het bouwen van krediet. Je zou geen goed om je score te doen tot de geschiedenis van uw betalingen worden gerapporteerd aan de respectieve bureaus. Vraag het aan de uitgevende bank als uw betaling geschiedenis zou worden gemeld aan alle drie de ratingbureaus. Nadat u uw facturen op tijd voor een jaar tot 18 maanden continu betaald, ze converteren naar onbeveiligde creditcard.

Probeer het krijgen van een lening

Student lening is de beste inzet in dat geval als deze leningen niet worden gelost wanneer je faillissement aanvragen. Betalen alle termijnen op tijd, ervoor te zorgen dat je ze betalen elke keer. Bovendien is een vuistregel is dat je moet proberen om meer te betalen dan het bedrag dat u verschuldigd bent, waar en wanneer mogelijk. On-time betalingen, in combinatie met meer te betalen van uw schulden, zijn enkele van de beste manieren van het dienen van het onderliggende doel. Als u niet beschikt over een actuele student lening, kunt u kiezen voor een auto lening om uw krediet te herbouwen; echter bereid zijn om eerst de dop van hoge tarieven. Je zal moeten wachten een paar jaar te krijgen goedgekeurd voor deze leningen. Als je blijft het betalen van uw termijnen op tijd om de lening terug te betalen, als en wanneer toegekend, voor ongeveer een jaar tot jaar en een half, kunt u het herfinancieren en de aankoop van een ander tegen een lagere rente. Als u kiest voor deze route, zorg ervoor dat u betaalt een groot aanbetaling naast het kiezen van een, die niet over een vooruitbetaling boete. In de tussentijd, moet u ervoor zorgen dat u betaalt uw rekeningen op tijd om dingen te verbeteren met uw ratings.

Dus, door het maken van uw betalingen op tijd en niet overdrawing meer dan de limiet, kunt u uw credit score na een faillissement te verbeteren. Dit zijn de nodige stappen moet u volgen zodat je in de goede boeken van de respectieve bureaus.