School Technician Job Description

Meestal een school technici nodig een middelbare school diploma hebben om hun werk dat hoofdzakelijk bestaat uit administratieve taken te verkrijgen. Dit artikel legt de functieomschrijving van een technicus die werkzaam zijn in een school en die nodig zijn voor een dergelijke baan vaardigheden.
Scholen koesteren en stimuleren jonge geesten te ontwikkelen tot een gezonde en intelligente mensen. Scholen hebben zo’n aangeboren rol in onze cultuur en samenleving dat de hele discussie van de sociale structuur uit elkaar worden gescheurd, zonder dat de basiselementen van scholing en onderwijs. Werken in een dynamische omgeving van een school kon intrigerend en uitdagend. Er zijn niet veel mensen die dit aas kan nemen, zoals het harde werk en de vasthoudendheid om alledaagse en autoritaire schoolsysteem gezicht vereist.

Afgezien van studenten, docenten, medewerkers en bestuursleden, scholen vormen ook belangrijke leden als technicus. Een technicus kan van verschillende kaliber en verschillende functieprofielen, volgens zijn / haar vakgebied. Voor het werken in scholen, is het verplicht voor iedereen, van leraren tot conciërges aan strafblad strafrechtelijk hebben. De verschillende types van school technici worden hieronder toegelicht.

Office Technician
Het belangrijkste doel van deze taak is om secretariële back-up voor het personeel van de school. Een kantoor technicus werkt voornamelijk aan HR gerelateerde functies te ondersteunen. Administratieve functies zoals het opstellen van rapporten, het coördineren met de school personeel, samen met de evaluatie of het onderhoud van de dagelijkse werkzaamheden zijn het grootste deel van deze baan. Skills Vereiste: De kandidaat moet bedreven in elementaire rekenkundige vaardigheden. Logisch en analytisch vermogen moet een sterk punt in haar vaardigheden. Kennis over het beleid en de procedures met betrekking tot de infrastructuur van scholen en schoolbesturen wordt verwacht. Multitasking en vaardigheden is een extra voordeel op dit gebied. Minimale IT-vaardigheden is verplicht voor een kantoor technicus in een school.
Kwalificatie: Een middelbare school diploma of een soortgelijke opleiding is de fundamentele vereiste kwalificatie.
Ervaring: Het is moeilijk voor nieuwkomers om in dit veld gekomen, hoewel sommige scholen hun alumnae bevoordelen. Ervaring op dit gebied wordt verwacht door de werkgevers en dus, werkervaring op dit gebied telt.
Salaris: 40.000 tot 50.000 USD per jaar
Sport Technician
Gym technicus of sport assistenten zijn ook gecategoriseerd onder dit gebied. job Sports technicus is vol van strenge discipline en druk. Een sport technicus nodig heeft om een ​​persoon met een bewonderenswaardige persoonlijkheid, omdat ze moet niet alleen fysiek trainen van de studenten, maar ook scherpen hun vaardigheden en talenten. Dus ze heeft omzichtige en betrouwbaar te kunnen werken in nauwe kwartalen met kinderen en adolescenten te zijn. Skills Vereiste: Ze moet bedreven in verschillende sport en spel zijn. Fysieke training zou haar forte zijn. Andere vaardigheden die nodig zijn minzame aard en onbetwistbare persona. Ze moet de opleiding aan studenten over eerste hulp maatregelen en veiligheid te geven.
Kwalificatie: Een zekere mate in de sport-gerelateerde gebied als fysieke training, sportonderwijs, sportpsychologie, sport studies of coaching, enz. Heeft de voorkeur. EHBO-opleiding is een must.
Ervaring: Een eerdere werkervaring in hetzelfde gebied is wenselijk. Een persoon met goede coaching of sport record kan ook gehuurd worden voor deze positie.
Salaris: 40.000 tot 50.000 USD per jaar
Laboratorium technicus
Laborant is de taak van het bijstaan ​​van docenten. Haar prioriteit moet het onderhoud en de instandhouding van het laboratorium zijn. Inventarisatie updates en supply management is de belangrijkste taak in een lab. Ze heeft aan de leerkrachten en leerlingen te helpen bij het experimenten en laboratoriumtests. Skills Vereiste: Kennis van chemische en gevaarlijke stoffen is noodzakelijk in deze baan. De kandidaat is verplicht zich terdege bewust van de standaard veiligheidsnormen met betrekking tot chemische stoffen en gevaarlijke materialen te zijn.
Kwalificatie: Een universitair diploma op het gebied van wetenschap is een must. Voor chemisch laboratorium, is kennis over chemische fenomenen vereist dus een graad in de chemische wetenschap wenselijk is.
Ervaring: Ervaren medewerkers hebben de voorkeur, maar ook nieuwkomers op dit gebied zijn ook welkom.
Salaris: 50.000 tot 60.000 USD per jaar
bibliotheek Technician
Door een toename in elektronische boeken en data, onderhoud van bibliotheken en opslag van boeken is niet langer een eenmanstentoonstelling. Aanbevelenswaardig om vaak de hulp van een technicus om de steeds toenemende databank van bibliotheken genereren. Deze job kan leuk zijn voor een boek liefhebbende nerd, als ze het grootste deel van haar tijd in haar favoriete hol te brengen. Skills Vereiste: Library vereist een liefhebber van boeken en lezen. Bovendien moeten ze proberen te lezen gewoonte prenten in de kinderen. Onderhoud en updating van logs en records primaire verantwoordelijkheid van een bibliotheek technicus. Ze heeft pas bij de uitvoering en het opheffen van boeken te zijn.
Kwalificatie: Kennis over online bibliotheken en bibliotheek automatiseringssysteem is een echte aanrader. Elke school kan zijn eigen software om te gaan met de bibliotheek voorraad te hebben, dus over voldoende kennis met betrekking tot verschillende soorten software op dit gebied wenselijk is. Een zekere mate in de bibliotheek management zou ook werken voor een schoolbibliotheek.
Ervaring: Eerdere ervaring heeft de voorkeur, maar niet verplicht.
Salaris: 45.000 tot 55.000 USD per jaar
De meeste van de tijd, is opleiding op het veld baan zelf. Echter, er zijn veel cursussen ook dat de bevoegde training in gezondheid en veiligheid te geven. Een technicus die in een laboratorium moet beschermende kleding te dragen tijdens het werken met chemische stoffen. Overall, wordt de technicus verwachting een wetenschapsachtergrond of goed in Wiskunde en werken methodisch en nauwkeurig. Het functieprofiel van een school technicus is gevarieerd en is gebaseerd op het gebied van deskundigheid. Evenzo salaris ook afhankelijk van de afdeling waar ze in. Hoewel het salaris is niet veel, maar er zijn tal van carrièremogelijkheden en de groei van de werkgelegenheid in dit gebied. Daarom is het een verstandige carrière keuze.