Plan aftredende Later? Think Again

Er is een probleem in de Verenigde Staten. Het is een groot probleem, en het is die bijna iedereen in het personeelsbestand. Het probleem heeft te maken met pensioen. Hoewel de Amerikaanse aandelenmarkt hoger explosief in de afgelopen jaren en nam pensioen-account tegoeden bij het, Amerikaanse werknemers zijn nog steeds hopeloos achter op hun spaargeld. Voor de meeste, er is vrijwel geen manier zullen ze genoeg geld om met pensioen als mensen deed 20 jaar geleden, behoudens een lot uit de loterij, een verrassing erfenis of een andere onverwachte meevaller hebben.

Het nieuwe normaal

Mensen die van plan met pensioen te gaan in de komende 10 jaar of meer hebben zich neergelegd bij het feit dat ze waarschijnlijk goed zal werken met pensioen (zieden Impact te blijven werken in pensioen). Toe te voegen aan de kommer en kwel rond pensioensparen is een rapport gepubliceerd dit jaar over wat gepensioneerden daadwerkelijk kan verwachten.

Er is geen twijfel dat de werknemers zich hebben aangepast aan wat is het nieuwe normaal. De 25e jaarlijkse Retirement Confidence Survey, uitgevoerd door de Employee Benefit Research Institute, bleek dat 36% van de ondervraagden verwacht dat het werk na 65 jaar. Dat bepaalt van 11% in 1991, volgens de studie. Een verrassende 10% zei dat ze nooit van plan met pensioen te gaan.

De complicerende factor: Er zijn sterke aanwijzingen dat uw gezondheid niet kan samenwerken met uw plan om te blijven werken ver voorbij de pensioengerechtigde leeftijd om rond te komen,

Wat gebeurt er eigenlijk

Hoewel werknemers lijken te verwachten dat een langere levensduur werk, de studie bleek dat de feitelijke pensioenleeftijd niet is gestegen tot verwachtingen te voldoen. In 1991 zei slechts 8% van de werknemers dat ze met pensioen na 65 jaar. In de laatste enquête was dat aantal slechts bereikte 14%. Slechts 6% gemeld met pensioen op 70 jaar of later. De mediaan van de pensioengerechtigde leeftijd voor de meeste mensen is 62 – veel eerder dan wat er zal waarschijnlijk nodig zijn om de levensstandaard van gepensioneerden hadden tijdens hun werkzame jaren te behouden.

Waarom zijn mensen verlaten van de beroepsbevolking eerder dan gepland? In de meeste gevallen is het te maken had met gezondheidsproblemen: 60% noemde gezondheidsproblemen of een handicap. Anderen aangehaald veranderingen op de werkplek, zoals downsizing of sluitingen; zorg voor een echtgenoot of andere familieleden; en veranderingen in de vaardigheden die nodig zijn om hun taak uit te voeren. Het is niet allemaal negatief, echter. Sommigen zeiden dat ze het zich konden veroorloven, terwijl anderen in een andere carrière ging.

Ten slotte is het percentage van de werknemers verwacht om te werken voor loon met pensioen kwam uit op 67%, maar slechts ongeveer 23% eigenlijk deed het. De meerderheid van de mensen die tijdens het pensioen jaar werkten zeiden dat ze genoten van het werken (83%) of wilde blijven actief en betrokken (79%).

The Takeaway

Wat hebben al deze statistieken betekenen? Misschien wel het belangrijkste is om niet “schoppen het blik op de weg ‘, zoals het cliché gaat. Geloven dat je de pensioenleeftijd probleem zal oplossen door langer te werken in plaats van meer bespaart nu is het niet waarschijnlijk om te werken.

Ten tweede, de enquête vindt consequent dat Amerikaanse werknemers zijn niet realistisch over wat pensioen zal echt uitzien. Bijvoorbeeld, 46% van de mensen in de beroepsbevolking geloven dat hun werkgever gesponsorde pensioenplan een belangrijke bron van inkomsten zullen zijn, maar slechts 21% van de huidige gepensioneerden zeggen dat het geval is voor hen. Terwijl 28% van de werknemers denkt hetzelfde over een IRA, slechts 16% van de gepensioneerden zeggen dat is genoeg.

Slechts 9% van de huidige werknemers van mening dat een beroep op de sociale zekerheid als een belangrijke bron van inkomsten voor het pensioen is niet realistisch. En op dit moment, 63% van de huidige gepensioneerden noemen de betalingen als een primaire bron van inkomsten. Natuurlijk, de Sociale Zekerheid (zie Soorten sociale uitkeringen) is beter in vorm dan nu velen geloven zal het in 10 jaar. Maar als de worst-case-scenario speelt zich af – als de sociale zekerheid zouden eindigen – werknemers zou moeten dat geld, ongeveer $ 1.300 per maand gemiddeld vervangen, met pensioen.

Dit mag niet gebeuren, maar de financiële planners adviseren de planning voor het worst-case scenario’s.

Het slaan van de Trend

Je hebt het gehoord: Als u wilt langer gezond te blijven, moet je naar rechts en lichaamsbeweging te eten. De eerste stap in uw plan is om te doen wat je kunt om zo gezond mogelijk te blijven. Slechts 21% van alle Amerikanen 18 jaar of ouder voldoen aan lichamelijke activiteit richtlijnen voor hart-en spier-versterking van de activiteit. Veel chronische ziekten – met inbegrip van type 2 diabetes, hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker – zijn direct gerelateerd aan een gebrek aan lichaamsbeweging.

Besparen zo veel mogelijk, terwijl je nog steeds werkt. Als je kunt profiteren van catch-up bijdragen toegestaan ​​uw IRA en 401 (k).

Vervolgens na te denken over wat je zou doen om het inkomen in je latere jaren te verdienen. Als je je leven hebt doorgebracht in een carrière die veel lichamelijke activiteit gaat, zal het waarschijnlijk moeilijker worden om die taak uit te voeren als je ouder wordt. Denk na over hoe u een consultant in uw vakgebied, het invoeren van het management of het vinden van een andere carrière die niet zo veel fysieke arbeid met zich meebrengt (zie 10-Money Making Jobs voor gepensioneerden). Als je in een baan die zich leent voor consulting, overweeg dan doen wat je kunt om uw zichtbaarheid in uw vakgebied te bouwen (steeds actief in een professionele organisatie, bijvoorbeeld) en het doen van een aantal consulting voordat je klaar bent om met pensioen bent. Voor meer ideeën, zie Peri-Pensioen: The New Life Transition en niet vervroegde pensionering – Verander Careers plaats.

Het komt neer op

Alsof de Amerikanen nodig nog meer slecht nieuws over pensioen, statistieken blijkt dat het huidige personeelsbestand heeft een niveau van optimisme over hun pensioen, dat zal waarschijnlijk niet de pan uit als ze er zijn. In plaats van het maken van plannen die afhankelijk zijn van de onbekenden van de toekomst, plannen maken voor vandaag. Erachter te komen hoe om meer te sparen door een vermindering van de kosten en het investeren een hoger percentage in uw pensioen rekeningen. Maximum uit uw 401 (k) tot aan de werknemer match en te investeren in een IRA (voor details, zie ik Maxed Out My 401 (k)! Wat nu?).