Patent Advocaat Job Description

Wilt u zich te specialiseren in het octrooirecht? In dit artikel krijgt u kennis met de hele functiebeschrijving en verantwoordelijkheden van octrooigemachtigden, zodat je jezelf voor te bereiden om bij te dragen tot de bescherming van de Amerikaanse handelsmerken en auteursrechten in het buitenland.
Octrooiering een kritisch proces dat de octrooihouder het recht om anderen niet alleen maken, maar gebruiken of verkopen van de uitvinding in het land te sluiten verleent. Werken in de gespecialiseerde gebied van het recht, octrooiadvocaten regeren intellectuele eigendom. Het is de plicht van octrooi-advocaten om uitvinders gedurende de octrooiaanvraag procedure te vertegenwoordigen, om zo de rechten van de uitvinding van hun klanten te beschermen. Terwijl het proces van patenteren is een ingewikkeld, het vereist deskundigheid van een opgeleide advocaat die bekend maken kan alle regels en voorschriften van de aanvraagprocedure voor een octrooi aan de klanten, onderhandelen over contracten, en hen te helpen alle juridische representaties begrijpen. Meer informatie over het functieprofiel octrooiadvocaten volgt in de volgende paragrafen.

Vacature profiel

Vandaag, individuen en organisaties over de hele wereld te verkrijgen patenten om de totale verwerven behouden over hun productie, die het gebruik, de verkoop, en de controle van nieuwe ideeën en producten omvat. Maar natuurlijk, met de wereld vol met innovatieve concepten, deskundig advies en begeleiding nodig is door het hele octrooiaanvraag en de juridische procedure. Dat is wat een patent advocaat doet – hij maakt het proces van het octrooieren van een gemakkelijke en een zorgeloos één, een juridische professional die gespecialiseerd is in het octrooirecht dat hij is. De belangrijkste verantwoordelijkheden kan de interpretatie van de octrooiwetgeving omvatten, de verdere uitvoering van de aanvragen bij het patenteren Office, en in geval van inbreuk op het octrooi, het vertegenwoordigen van cliënten in de rechtbank.

Veel patent advocaten juridische bijstand te verlenen aan organisaties die auteursrechtelijke bescherming in het buitenland nodig hebben en nodig hebben om hun handelsmerk te beveiligen. Merk op dat in de Verenigde Staten, twee soorten octrooigemachtigden uitvoeren van de werkwijze van octrooien. Terwijl octrooigemachtigden te bereiken technische kwalificaties door het passeren van het betreffende examen voor de registratie om te oefenen in octrooizaken kan octrooigemachtigden niet echt in staat zijn om te helpen met het verstrekken van een juridisch advies met betrekking tot de geldigheid van het octrooi de wederpartij in het geval van een geschil contemplatie. Echter, zowel octrooigemachtigden en octrooigemachtigden zijn geregistreerd bij patenteren te oefenen, en het vertegenwoordigen van cliënten in indiening en vervolging van octrooien aanvragen die vóór de United States Patent and Trademark Office. In een notendop, hier is een lijst van alle taken en verantwoordelijkheden van een octrooi advocaat: Het behandelen van octrooien en intellectuele eigendomsrechten van de uitvinders.
Het begeleiden van klanten door middel van de octrooiaanvraag proces.
Vertegenwoordigen van cliënten in de rechtbank in het geval van schending van het auteursrecht.
Opstellen, indienen, en de vervolging van octrooi-aanvragen namens uitvinders.
Het verlenen van juridische bijstand in geval van uitdagingen om de vergunning van een idee.
Het verlenen van juridische diensten aan bedrijven die auteursrechtelijke bescherming in het buitenland.
Loonschaal

In overeenstemming met de statistieken naar voren gebracht door het Bureau of Labor Statistics, Amerika, vooruitzichten op een baan voor octrooi-advocaten zullen naar verwachting een stijging te nemen met 13 procent tussen 2008 en 2018. Vandaag de dag, bedrijven over de hele wereld zijn het inhuren van octrooiadvocaten dat octrooiaanvragen en juridische procedures te oefenen. Bedrijven eisen dat de doorlooptijd van de aanvraag aanmeldingen voor patenten om eenvoudiger en korter zijn, en dus, dit onderstreept het belang van het werk van een octrooi advocaat. Voor zover het salaris van een octrooi advocaat in Amerika gaat, de gemiddelde cijfers gemakkelijk te raken $ 110,000, welk recht de meest lucratieve carrière maakt na geneeskunde. Een octrooi advocaat met een ervaring van 5-9 jaar, verdient ongeveer $ 180.000 per jaar. Dit cijfer loopt op tot $ 300.000 met toenemende ervaring. Al met al is de toekomst op dit gebied is alles behalve teleurstellend, en de mind-blowing salaris cijfers onderstrepen dit feit beter dan iets anders.

Een 4-jarige opleiding in de rechten, gevolgd door een wet programma door een geaccrediteerde wet school, een toestand bar-examen, en je bent klaar om kick-start je carrière als een octrooi advocaat. Functieomschrijving en salaris cijfers vertegenwoordigen immense carrière groei op dit gebied. Als ze erin geslaagd om u te inspireren, zelfs een beetje, het is tijd dat je beginnen met de voorbereiding van een octrooi advocaat in een gerenommeerd bedrijf geworden. Hier is wensen u veel succes!