Overstromingssedimenten Hypotheek: Wat u moet weten (EVER)

EverBank Financial Corp. (NYSE: EVER) is een spaar-en krediet holding, gevestigd in Jacksonville, Florida. Het bedrijf biedt hypothecaire producten, waaronder leningen voor potentiële huizenkopers en de herfinanciering producten voor bestaande huiseigenaren. Het volgende is een samenvatting van EverBank Financial Corp en een beoordeling van de hypothecaire producten, prijzen en feedback van klanten.

over EverBank

EverBank Financial Corp. werd opgericht als First Alliance Bank van Jacksonville, Florida in 1961. Na een fusie met EverBank in 2002, de bank veronderstelde zijn huidige naam en een grotere nationale aanwezigheid vastgesteld. Het samengevoegd met andere banken in het eerste decennium van de 21e eeuw; met ingang van april 2016, het werkte een lening netwerk in alle 50 staten. Naast de consument hypotheekbedrijf, de bank biedt persoonlijke en zakelijke bankieren en beleggen en commerciële financiering producten. Met ingang van 31 december 2015, EverBank had 26600000000 $ in de totale activa en $ 24700000000 in de totale passiva. Het bedrijf had een marktkapitalisatie van $ 1890000000 met ingang van 29 april 2016.

Hypotheek Producten aangeboden

EverBank biedt vier categorieën van leningen: traditionele, jumbo, FHA / VA en de voorkeur equity line. De traditionele categorie lening omvat leningen met vaste rente en verstelbare-tarief hypotheken (wapens) over zowel de 15-jarige en 30-jarige termen. Een lening met vaste rente heeft een rentepercentage dat in de gehele looptijd van de lening blijft. Leners die willen voorspelbare maandelijkse betalingen de voorkeur aan leningen met vaste rente. Een ARM heeft een lage vaste rente voor een initiële periode van tijd. Echter, aan het einde van deze eerste periode, de rente op de lening past zich aan de markt te weerspiegelen en kunnen veel hoger zijn. Wat betreft de voorwaarden van de leningen, leners die willen lagere maandelijkse betalingen liever 30-jarige leningen, terwijl de leners die willen besparen op de rente liever 15-jarige leningen.

jumbo leningen EverBank zijn voor leners de aankoop van duurdere woningen. De leningen variëren van $ 417.000 tot $ 3.000.000, afhankelijk van de locatie, en hebben meestal hogere tarieven dan de conventionele leningen.

De FHA leningen zijn voor leners die hebben een beperkt inkomen en beperkte krediet geschiedenissen. Typisch, deze zijn first-time huizenkopers die willen kleinere aanbetalingen. FHA leningen hebben aanbetalingen zo laag als 3,5%, maar de bank vereist meestal hypotheek verzekering voor deze leningen. EverBank biedt VA leningen aan gekwalificeerde veteranen, reservisten, actieve dienst personeel en de in aanmerking komende familieleden. VA leningen hebben een lage en geen aanbetaling opties, en flexibel krediet eisen.

De voorkeur equity lijnen zijn voor leners die willen om de cashflow te maximaliseren. Deze leningen bieden leners de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 90% van hun kredietlijn bij het afsluiten en maak rente-alleen betalingen voor de eerste 10 jaar.

Hypotheekrentes

EverBank publiceert tarieven voor haar 15-jarige en 30-jaar vaste rente leningen. Met ingang van 29 april 2016, de bank bood een tarief van 3,500% en een JKP van 3,635% op zijn 30-jaar vaste rente leningen. Het bedrijf biedt een tarief van 2,75% en een JKP van 2,913% op zijn 15-jaar vaste rente leningen. Deze lening voorwaarden zijn gebaseerd op een kredietnemer aankoop van een huis in Jacksonville, Florida, voor een lening bedrag van $ 180.000 en een loan-to-value ratio (LTV-ratio) van 75%, met een credit score van 740 en een 45-daagse lock periode. EverBank biedt een jumbo tarief van 3,625% en een JKP van 3,665% voor de 30-jaar vaste rente leningen, en een tarief van 3,250% en een JKP van 3,353% voor de 15-jaar vaste rente leningen. Jumbo lening tarieven zijn gebaseerd op een kredietnemer aankoop van een huis in Jacksonville, Florida, voor een lening bedrag van $ 700.000 en de LTV-ratio van 70%, met een credit score van 740 en een 45-daagse periode van lock.

Wat Consumenten zeggen

EverBank heeft gemengde reviews van consumenten, die bieden meestal slechte recensies op MyBankTracker.com. Van de 30 beoordelingen op de site, 18 recensenten gaf de bank een one-star rating van een mogelijke vijf sterren. Drie gaf twee sterren, twee gaven drie sterren, twee gaf vier sterren en vijf gaf vijf sterren. Op DepositAccounts.com, 18 recensenten gaf de bank een gemiddelde beoordeling van 2,5 sterren van vijf.