Overheid Subsidies voor First-time huizenkopers

Regering is gekomen met diverse regelingen om first-time kopers van een woning, die vinden het vaak moeilijk om fondsen veilig te stellen voor aanbetaling en andere kosten te ondersteunen.
Een huis is niet alleen een investering, maar een persoonlijke vreugde en een bolwerk dat een gevoel van veiligheid brengt u en uw gezin. Het kopen van een huis blijft een droom voor velen, die zich niet aan voldoende financiën te verzamelen voor het zelfde. In deze tijden van economische onzekerheid, heeft het nog meer noodzakelijk dat men bespaart zo veel mogelijk in de aankoop proces. Dit uiteraard mag niet gebeuren ten koste van slecht vakmanschap en inferieure materialen in te gaan op de bouw van uw huis.

Het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van uw eerste huis kan een enorme uitdaging zijn als gevolg van de hoge aanbetaling betrokken en ook de belastende rente. Dit is een probleem waarbij een overheidssubsidie ​​kan u verder helpen. Er zijn verschillende soorten van overheidssubsidies voor huizenkopers. Dit omvat de American Dream voorschot Initiative, dat in 2003 werd geïntroduceerd. Afgezien van de subsidieprogramma’s van het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD), kunt u ook van toepassing voor programma’s op initiatief van de staten, lokale overheden en organisaties om huizenkopers te helpen op hun grondgebied. Subsidies maken het makkelijker om een ​​huis te kopen als ze upfront financiering geven voor de aanbetaling en andere exorbitante kosten die deel uitmaken van de deal.

Snelle Feiten over overheidssubsidies

Er zijn verschillende soorten subsidies die mensen op zoek naar hun nieuwe huis te kopen kan helpen. Hoewel de meeste programma’s zijn ontwikkeld door HUD, de afdeling niet deze subsidies rechtstreeks toe te wijzen. Dit wordt gedaan door de lokale overheden en non-profit organisaties. De volgende zijn enkele basisfeiten over overheidssubsidies voor de eerste keer thuis kopers.

1. Om te beginnen, moet men weten dat deze subsidies zijn geen leningen, maar overheidssteun voor de ontwikkeling van de gemeenschap in het algemeen.

2. Een dergelijke subsidie ​​programma zal u voorzien van 100% financiering van hulp voor het kopen van een huis. Met andere woorden, geen van deze programma’s bieden 100% kosten van het huis. De meeste van deze eerst thuis koper verleent dekking slechts minder dan 10% van de kosten van het huis.

3. Een ander belangrijk punt om te vermelden is dat deze subsidies alleen beschikbaar zijn voor die kopers die in aanmerking komen voor een hypotheek zal zijn.

4. Het is verplicht om de HUD-goedgekeurde woonbegeleiding class bij te wonen, om zo in aanmerking te komen voor subsidies die door deze programma’s. Naast het verbeteren van uw kennis over financiën en home-kopen, kan deze klassen ook helpen zoeken naar manieren om zich te kwalificeren voor een hypotheek.

5. Een eerste keer thuis koper is een persoon die de belangrijkste huis of woning koopt als zijn / haar eerste aankoop, of de persoon die geen eigendom zijn (geheel of gedeeltelijk) een hoofdverblijfplaats voor de afgelopen drie jaar (eindigend op de datum van aankoop van het nieuwe). Als hij / zij getrouwd is, deze voorwaarden zijn van toepassing op de echtgenoot ook.

6 Ook alleenstaande ouders zonder vaste verblijfplaats (zelfs als ze een huis in handen had gehad, samen met zijn / haar echtgenoot, tijdens hun huwelijk), komen in aanmerking voor deze subsidie. Deze term dekt ontheemde huisvrouwen ook. Degenen met woningen die niet zijn aangesloten op een permanente basis en eigenaren van woningen die niet gebouwd zijn op de naleving van de bouwvoorschriften kan ook een aanvraag voor deze subsidie ​​te maken.

7. Het inkomen van de aanvrager of huishouden en de verkoopprijs van de voorgestelde huis, mag niet groter zijn dan de vastgestelde grenzen. Zelfs slecht krediet mag niet uit, wanneer er specifieke bepalingen voor het zelfde.

Overheidssubsidies en programma’s

Er zijn verschillende programma’s die worden geïntroduceerd door de overheid om burgers die het moeilijk vinden om een ​​huis te kopen als gevolg van financiële problemen te helpen.

1. American Dream voorschot Initiative (ADDI)
Een van de favorieten onder behuizing subsidieregelingen, theAmerican Dream voorschot Initiative begonnen bij presidentieel order in 2003 heeft geholpen duizenden huizenkopers sinds haar oprichting. Het sancties ongeveer $ 200 miljoen aan subsidies per jaar en voorziet in de toewijzing voor alle 50 staten. Dit programma, dat was gericht op het verlenen van bijstand voor aanbetalingen, afsluiting van de kosten en rehabilitatie projecten, heeft een maximale limiet van $ 10.000 of zes procent van het huis van de aankoopprijs, welke groter is.

2. Federal Housing Administration (FHA) Lening
Men moet niet vergeten dat de FHA geen leningen heeft te bieden door zelf, verzekert de hypotheken verstrekt door gecertificeerde geldschieters, zodat ze hypothecaire kredieten aan home-kopers geven.
FHA leningen hebben bepaalde criteria die een koper moet voldoen voordat de organisatie een verder te gaan met lening goedkeuring. Ook zal de uitlenende partij bepaalde normen van haar eigen, die ook moet worden bereikt voordat het uitlenen kan gebeuren hebben.

De FHA vereist een minimum credit score van 500 naar een lening aanvraag, echter, zijn de kredietverstrekkers krediet eisen dan beschouwd te overwegen. Meestal geldschieters vereisen een minimum credit score van 620 om een ​​lening goed te keuren. Het voordeel van een FHA goedgekeurde lening is dat in tegenstelling tot de 20% aanbetaling op de koopsom die door conventionele kredietverstrekkers, de FHA leningen alleen maar vragen voor ongeveer 3%. Hoewel het niet een subsidieprogramma in de strikte zin, de FHA leningen plaats verminderde lasten voor kopers en het verschil kan bijna net zo goed als een financiële bijdrage.

3. Community Development Blok Grant (CDBG)
Een van de oudste bijstand huisvestingsprogramma’s door de HUD in de Verenigde Staten, deze subsidie ​​is bedoeld om gemeenschappen in steden en stedelijke gebieden met fondsen die worden uitgekeerd voor de woonwensen van de gematigde en een laag inkomen categorie van burgers. Het geld dat in het kader van de subsidie ​​gaat naar kleine eenheden van de deelstaatregering die aanwezig zijn in de steden, die vervolgens geld toe te wijzen op basis van de behoeften van de gemeenschap van het gebied. Er wordt ook voorzien in een kredietgarantie programma voor de CDBG (artikel 108 Loan Guarantee Program) die gemeenschappen kunnen gebruiken om de verzekerde leningen te krijgen.

4. HOME Investment Partners Program
HOME, zoals de subsidie-programma in de volksmond bekend is, werd vastgesteld door theTitle II van de Cranston-Gonzalez National Betaalbaar Wonen Act en is de grootste federale subsidie ​​gegeven aan de Staat en andere lokale overheden in de eerste plaats om het aantal betaalbare woningen te creëren voor de lagere en gemiddelde inkomens. Het heeft een subsidie ​​financiering van bijna $ 2 miljard euro jaar en dit wordt verspreid over de hele 50 staten.

Er zijn bepaalde criteria voor de begunstigden van de subsidie ​​programma. Deze zijn over het algemeen gebaseerd op het inkomen van de begunstigde families, volgens de HUD aangepaste mediane inkomen voor de specifieke gebieden. Over het algemeen begunstigde gezinnen moeten niet inkomen dan 60% van de door de HUD gelegd mediaan inkomen te hebben. Echter, deze criterium hold belang voor de lokale jurisdicties krijgen HOME financiering. Zodra deze financiering beschikbaar is, kunnen ze kiezen hoe om te gaan over de uitbetaling van de subsidie ​​geld.

5. Subsidies voor senioren
Senioren kunnen ook gebruik maken van de voordelen van overheidssubsidies als ze niet in staat om te voldoen aan de criteria voor hypotheken of home reparatie leningen. Organisaties zoals de HUD en het Ministerie van Landbouw (USDA) hebben subsidieprogramma’s die ouderen kunnen helpen op de melodie van $ 5000 tot $ 7000, voor de reparatie en het onderhoud van hun huizen. Er zijn ook subsidies die kunnen helpen ze te kopen nieuwe woningen.

Er zijn verschillende andere subsidieprogramma’s in actie in het hele land, die nieuwe kopers met geld te helpen en bijdragen tot het verminderen van de aanloopkosten van de aankoop van een huis. De voorwaarden en criteria verschillen met individuele programma’s. Dus, het is altijd beter om ze te begrijpen, voordat het kiezen van een programma en het aanvragen van het.

Het volgende is een lijst van landen die huis te kopen programma’s gefinancierd door de overheid. De hier niet genoemde staten mogen niet subsidies in het kader van de overheid gefinancierde initiatieven, maar hebben regelingen die ernaar streven om kopers te krijgen dat droomhuis zonder al te veel financiële gedoe. Deze komen in de vorm van hypothecaire leningen met verlaagde rente die kan oplopen tot een groot deel van de besparingen.

Alaska
Onroerend goed kopers in Alaska kan het The Alaska Housing Finance Corporation te benaderen voor de eerste keer koper subsidies. Er zijn verschillende subsidieregelingen beschikbaar, zoals de toegankelijkheid Modification Subsidies, Special Needs Housing Grant Program, Grant Match Program.

Arizona
Huizenkopers kunnen de Arizona Department of Housing benaderen voor het verlenen behoeften. De Mortgage Revenue Bond regeling die door de ADOH is een handige methode van de vergadering tot 5% van de kosten van het huis en het gebruik van het geld als aanbetaling en de kosten bijstand.

Arkansas
De Arkansas Development Finance Autoriteit is het lichaam belast met het helpen van potentiële huiseigenaren. Er zijn verschillende programma’s die thuis inkoop bijstand te verlenen zoals Vooruitbetaling Assistance Program, Hypothecair Krediet Certificate Program Guide en de adfa’s Arkansas Dream voorschot Initiative.

Delaware
U kunt naar de Delaware State Housing Authority, die u zal helpen bij het verkrijgen van een aantal middelen voor je nieuwe huis. Ze hebben verschillende hulp programma dat draait zoals eigenwoningbezit Loan Program en de Buurt Stabilization Program (NSP), waar de staat aankopen verlaten of afgeschermd huizen en doorverkocht aan kopers die een lagere budgetten.

Florida
De staat heeft het Community Development Blok Grant (CDBG) Program running dat gericht is op geschikte levensomstandigheden te bieden aan lage en middelgrote inkomens.

Georgië
Het Georgia Department of Community Affairs is waar men zal moeten vragen voor de staten programma’s op subsidies. Het beschikt over een volwaardige programma bekend als theGeorgia Dream Homeownership Program, die beschikbaar is voor kopers die voldoen aan bepaalde normen van het inkomen, de aankoopprijs etc.

Hawaï!
De staat is de lancering van een subsidieprogramma om mensen te helpen kopen huizen met overheidssteun. Het lichaam onderneming subsidie-activiteiten in de staat zal het ministerie van Hawaiian huis Lands zijn.

Illinois
Subsidies voor huisvesting in de staat Illinois worden geleverd door de Illinois Housing Development Authority. Er is een subsidieprogramma lopen met het lichaam en kan worden gemaakt van de met betrekking tot bepaalde inkomsten kwalificatie voorwaarden. Laag inkomen kopers kunnen doorgaans ontvangen tot maximaal $ 3000 in de financiering en dit kan oplopen tot $ 5.000.

Iowa
De instantie die verantwoordelijk is voor het maken van subsidies in Iowa is de Iowa Finance Authority. Ze hebben theFirstHome Program en de FirstHome Plus Program om kopers te voorzien van betaalbare hypotheken en aanbetaling bijstand.

Kansas
De staat van Kansas is het The Kansas Housing Resources Corporation, die subsidies voorziet voor huizenkopers. The First Time Homebuyer Program is het subsidie ​​programma van het lichaam en de aanvragen moeten zo vroeg mogelijk worden gemaakt als gevolg van gebrek aan fondsen.

Maine
De Maine State Housing Authority zorgt voor de subsidies en huis te kopen hulp in de staat Maine. Ze hebben twee programma’s van de eerste huis Programma en de Operation New Home, gewijd aan het verstrekken van lage rente hypotheken aan kopers.

Mississippi
De HUD via haar huizen en gemeenschappen Program biedt financiering aan vastgoedontwikkelaars en NGO’s bijstaan ​​kopers in hun aankoop van een nieuwe woning.

Missouri
De Missouri Housing Development Commissie is belast met het verstrekken van subsidie ​​bijstand aan potentiële kopers in de staat. Een van de programma’s is de financiële bijstand Lening of de CAL die helpt kopers geld aanbetalingen op hun aankoop. Het subsidieprogramma is bekend als de eerste plaats Loan Program die om bijstand van maximaal 3% van de aankoopprijs van de woning weergeeft.

New Hampshire
New Hampshire Huisvesting behandelt alle subsidie ​​aanverwante zaken in de staat. Een subsidieregeling in het runnen van op dit moment is de Single Family Mortgage Program, dat een koper een cash upfront van maximaal 3% van het hypotheekbedrag kan geven.

New Jersey
assistentie Grant in New Jersey wordt geleverd door de New Jersey huizen- en hypotheekmarkt Finance Agency. Ze hebben subsidieprogramma’s lopen met een zeer lage rente op hypotheken en bieden ook ondersteuning voor de afsluiting van de kosten.

New York
De Staat Housing Finance Agency New York is de subsidie ​​en hulp lichaam in de staat die door potentiële kopers van een woning kan worden benaderd. Het biedt een verscheidenheid aan hypotheek subsidieprogramma’s met een lage rente. Ook bieden ze hypotheek regelingen met bijna geen extra kosten in de richting van die van de afgesloten verzekeringen, pre-betaling boetes etc.

Noord Carolina
The American Dream voorschot Initiative is actief in Noord-Carolina en kopers kunnen de North Carolina Housing Finance Agency terecht voor subsidie ​​details. De voordelen kunnen oplopen tot $ 7000 in de richting van aanbetalingen.

Noord-Dakota
De Start-programma wordt beheerd door de North Dakota Housing Finance Agency en deze subsidie ​​kunnen geven tot 3% van de hypotheek kosten voor koper een maximum van ongeveer $ 3.000.

Ohio
De Ohio Housing Finance Agency helpt kopers in hun huis te kopen door middel van de aanbetaling Assistance Grant die in aanmerking komen kopers kunnen toekennen bijna 3% van de woningen prijs.

Oklahoma
De toestand van Oklahoma biedt hulp aan nieuwe huiseigenaren door de Oklahoma Housing Finance Agency, waarin de OHFA Advantage, een subsidieregeling die lage tarieven van de hypotheekrente en ook een aanbetaling van 3,5% van de aankoopwaarde van het huis biedt loopt.

Oregon
De Oregon Huisvesting en Community Services is verantwoordelijk voor de ondersteuning van nieuwe huizenkopers in de staat en biedt Purchase Assistance Leenregelingen samen met hulp aanbetaling van maximaal $ 8.000.

Pennsylvania
De Pennsylvania Housing Finance Agency verzorgt de subsidies en steun gegeven aan kopers van een woning in de staat. Ze lopen de Homestead-programma, dat hoewel niet precies een subsidie, is een lening van maximaal $ 15.000 die kan worden gebruikt om naar beneden te ontmoeten betaling en de afsluiting van de kosten.

zuid Carolina
Een persoon op zoek om te investeren in een huis in Zuid-Carolina kan bijstand in de vorm van een $ 4.000 lening van de South Carolina Housing Finance and Development Authority, krijgen onder zijn Vooruitbetaling Assistance Loan-programma. Dit bedrag wordt volledig afgezien indien de woning wordt bewoond gedurende ten minste 5 jaar.

zuid Dakota
The American Dream voorschot Initiative actief is hier in Zuid-Dakota ook. Een subsidie ​​wordt verstrekt door de Zuid-Dakota Housing Development Authority voor een bedrag van 3% van de aanschafwaarde, volgens het inkomen van de koper. Dit is niet een lening, maar als een regelrechte geschenk.

Tennessee
De staat Tennessee geeft subsidies en hulp bij huisvesting via de Tennessee Housing Development Agency. Kopers gaan in voor hun eerste woning kunnen gebruik maken van maximaal 4% van hun inkoopprijzen als subsidies. Dit bedrag is te vergeven als je verblijf in het huis voor een minimum van 5 jaar.

Texas
Onder auspiciën van de Texas Ministerie van Volkshuisvesting en de communautaire zaken, kunnen mensen gebruik maken van de HTF Homebuyer Assistance, een lening van in de range van $ 10.000 voor de aanbetaling en andere kosten.

Vermont
The Vermont Housing Finance Agency verleent tot 3% van de hypotheek bedrag, dat wordt afgezien indien de bezetting van het huis een minimum van 4 jaar voltooid.

Wyoming
Subsidies en bijstand aan nieuwe huizenkopers in Wyoming wordt gegeven door de Wyoming Community Development Authority. Ze lopen de Homebuyer Assistance Program, die hulp geeft in de range van $ 2000, die gebruikt kan worden als aanbetaling en andere kosten. Het wordt ook toegepast indien de periode van de bezetting van het huis 30 jaar bereikt.

Het bovenstaande is slechts een kort overzicht over overheidssubsidies. Hoewel de basics zijn van toepassing op alle, kunt u ook vinden bepaalde uitzonderingen. De clausules kan variëren met de individuele kandidaten. Dus is het altijd beter om enige kennis krijgen ongeveer hetzelfde, met behulp van een deskundige. Bezoek het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD) website en neem een ​​kijkje op de in uw regio beschikbaar programma. Kies degene die het best geschikt is voor u. Zorg ervoor dat de financiering in het kader van het gekozen programma is nog steeds op. Zoek het pand aan te kopen en toe te passen voor de subsidie. Als u in aanmerking voor een hypotheek, dan gelden voor het ook. Bezoek het plaatselijke kantoor van de HUD voor hulp. U kan ofwel het aanvraagformulier downloaden van de website of het krijgen van het lokale kantoor. Invullen en het formulier met de nodige documenten.