Mythen over beleggen in goud

Investment mythen zijn vertroebeling van de markt, en vertroebeling het oordeel van de beleggers. Helaas, deze mythen verspreidde zich als wildvuur, en worden geloofd door veel beleggers die niet omgaan met professionals. Om beleggers te redden van het maken van bepaalde financiële blunders met betrekking tot goud, tytfrn werft een aantal van de meest populaire mythes over goud investering.
Waarom Eigen Gold? Gold zal altijd de ultieme vorm van betaling zonder bijbehorende risico’s.
Goud is altijd beter gepresteerd en overleefde papiergeld.
Goud zal een veilige investering in tijden van internationale crisis blijven.

Goud is bleek een van de beste investeringen sinds decennia, en investeerders hebben bijna vijf keer het geld dat ze uitgegeven aankoop van het maakte. Ja, de prijzen viel een beetje tijdens de recente economische crises, maar de glanzende metalen naar buiten is sterk sindsdien komen. Echter, vanwege de populariteit, zijn er vele belachelijk mythen, met goud beleggers weg te houden.

Ondanks een 1 oz. gold bar te gaan voor meer dan USD 1000, is goud nog steeds ontbreekt in veel individuele en institutionele beleggingsportefeuilles. Er is geen reden om bang te zijn van het gele metaal, en hopelijk moeten potentiële investeerders klaar om te investeren in goud nadat ze de volgende mythes en feiten in verband met goud investering te lezen.

Populaire mythes over Gold Investment

Mythe: Beleggen in goud is te riskant.

Elke investering wordt geleverd met een zekere mate van risico’s, en het is vaak opgemerkt dat mensen club edele metalen zoals goud en zilver met andere ‘papieren beleggingen’. Dat is niet gezond. Niet alleen is goud genoemd als een van de minst risicovolle investeringen, is ook een van de veiligste manieren om opbrengst te maximaliseren. Ook moeten mensen die goud eigendom risicovolle overwegen herinneren dat er verschillende financiële instellingen die gewelven, waar het gele metaal veilig kan worden gehouden te verstrekken.

Mythe: Investeer alle besparingen in goud.

Hoewel goud wordt beschouwd als een veilige belegging, investeren al uw geld in goud is niet een slimme zet. Kijkend naar de recente stijging van de prijzen, het kopen van goud op zulke hoge tarieven misschien niet de beste financiële optie. Echter, als de gouden lang geleden werd gekocht tegen een lager tarief, dan zou het zinvol zijn om vast te houden aan het voor een tijdje. Alvorens te investeren een enorme hoeveelheid geld in fysiek goud, moeten beleggers beseffen dat goud geen dividend als andere investeringen oplevert. Om geld te krijgen, moet worden verkocht.

Mythe: Er zijn betere investeringen dan goud.

Het is mogelijk dat het morgen misschien een investering beter dan goud uit te voeren. Vandaar dat ongeduldige beleggers geadviseerd om uit de buurt van het gele metaal te blijven. Goud is iets dat op moet worden gehouden om voor een tijdje. Het moet worden behandeld als een actief, waarvan de waarde toeneemt met de tijd. Goud is goed gepresteerd voor tientallen jaren, maar het kost tijd. Beleggers op zoek naar sneller rendement kunnen kiezen voor aandelen en andere fondsen.

Mythe: Goud kan worden in beslag genomen tijdens crises.

Ja, goud werd in beslag genomen tijdens de Grote Depressie van 1933. Deze extreme stap werd genomen door president Franklin D. Roosevelt om de dalende Amerikaanse dollar te stabiliseren. Echter, er is een deel van de beleggers die nog steeds geloven en vrezen een andere regering confiscatie. Laten we nu eens begrijpen van de feiten. Vergeet niet dat niet alle fysieke goud werd onderworpen aan inbeslagname in 1933. De voorzitter van de order duidelijk gezegd om gouden munten met bijzondere waarde aan collectoren of zeldzame en ongewone munten uit te sluiten. Dit betekent dat numismatische munten veilig waren. Vandaar dat, zelfs als de overheid beslag goud in de toekomst, numismatische gouden munten zal altijd veilig blijven.

Mythe: investeer altijd in edelmetaal.

Er zijn meer dan een dozijn goud advertenties die kunnen worden gezien op tv en te horen op de radio. Ook veel vintage goud beleggers zijn van mening dat edelmetaal is een slimme manier om de gouden investering markt te betreden. Echter, edelmetaal is niet de enige manier om het goud markt te betreden. Numismatische munten zijn ook heel waardig.

Een belangrijk aspect om te onthouden is dat de waarde van edelmetaal alleen is gebaseerd op het gewicht, terwijl een numismatische munt heeft een toegevoegde waarde premie met zijn gewicht. Deze munten zijn beperkt in aantal, en dus vrij kostbaar. Terwijl de waarde van een edelmetaal alleen is toegenomen met de tijd, kan het niet worden vergeleken met de waarde van numismatische munten. Een USD 1.000 mandje van zeldzame gouden numismatische munten uit 1970 zijn de moeite waard USD 105,995.99 vandaag. In tegenstelling tot goud, deze munten zijn een non-actief te rapporteren, en dus, zijn een van de weinige investeringen die vertrouwelijk kunnen worden opgebouwd.

Mythe: Gold past alleen verzamelaars, niet investeerders.

Een algemeen aangenomen mythe dat veel investeerders weg van goud heeft gehouden. Weliswaar kan leggen een emotionele band met de gele metaal en graag lang behouden. Echter, dit maakt geen punt gold een collector’s, kan het wat de koper wil dat het is. Ja, een goed rendement kan alleen worden verwacht indien de koper vasthoudt aan het voor een tijdje, en verkoopt het als de markt gunstig is voor de verkoop.

Mythe: Gold voorraden zijn een betere investering dan het metaal.

Goud voorraden zijn indrukwekkende opbrengsten in het verleden geproduceerd, vooral wanneer er een stijging van de metaalprijzen. Echter, om aan te nemen dat deze voorraden beter dan goud of munten kunnen uitvoeren is een long shot. Mijnaandelen deed beter presteren dan edelmetaal voor een tijdje in 1970, maar op dit moment, heeft edelmetaal bijna elke grote mijnbouw index beter gepresteerd. Mijnaandelen neiging volatiel, en dus niet aangeraden om degenen die liever veilige beleggingen.
Dit zijn enkele van de meest populaire mythes over goud investering die instrumenteel in het houden van de beleggers op de baai zijn geweest. Daarom is het altijd gunstig om het advies van een professional te zoeken, in plaats van te geloven in valse geruchten.