Money Management Tips voor tieners

Tieners vinden het moeilijk om hun geld te beheren. Als ze een aantal eenvoudige maatregelen te nemen, zal de taak veel gemakkelijker.
Als je een tiener, heb je vaak een beperkte hoeveelheid geld ter beschikking. Dus, is het zeer belangrijk dat u dat geld verstandig te besteden. Het is waarschijnlijk dat u niet in staat om erachter te komen over waar al uw geld is gegaan zijn. Het is een indicatie dat, het is hoog tijd dat je de gewoonte om uw uitgaven te controleren en meer zorg besteden ontwikkelen. Een aantal van de tips hieronder kan u helpen in deze taak.

Start Budgeting

Het geld dat je krijgt elke week of maand wordt vastgesteld. Dus plan uw uitgaven op voorhand. Maak een lijst van die kosten die essentieel zijn en wijzen een bepaalde hoeveelheid aan elk van hen. Het moet grote uitgaven zoals mobiele telefoon plannen, restaurant rekeningen, gas voor in de auto, enz. Omvatten Bovendien, een klein bedrag moet opzij voor enkele kleine onvoorziene kosten, die zijn gebonden aan gebeuren worden gehouden.

Bewaak uw aankopen

De planning van uw budget is niet erg moeilijk. Maar vasthouden aan de begroting is een moeilijke taak. Houd in de gaten op uw uitgaven. Het kan gebeuren dat u een aantal kleine onnodige aankopen te doen in een dag, en dat kunnen samenvatten tot een echt grote figuur. Om dit te voorkomen, pen neer de dingen die je hebt gekocht en de prijs elke dag. In het weekend, erachter te komen of uw kosten gepaard met de schatting in uw budget van de week. Zo niet, dan zorg ervoor dat je bezuinigen op een paar uitgaven in de volgende weken de tijd om uw uitgaven te passen. Als het je lukt om uw uitgaven te beperken, compliment jezelf.

Sparen voor dure aankopen

Wanneer kom je een duur product als een mobiele telefoon, die u wenst te kopen, maar niet het geld hebt, voel je je teleurgesteld. Je voelt dat luxe artikelen zoals deze zijn niet voor jou bedoeld. Verlies de moed niet. Dat betekent niet dat je naar buiten en kopen impulsief. Beginnen met sparen een bepaalde hoeveelheid per week. Opschorten allerlei ongerechtvaardigde uitgaven voor een paar weken. Uiteindelijk zal je verrast om te ontdekken dat je daadwerkelijk kunt veroorloven om de dingen die ooit je voelde waren buiten bereik kopen.

Vermijd het gebruik van credit cards

U kunt het gevoel is het erg handig om dingen het gebruik van credit cards te kopen, alleen maar omdat je niet hoeft te geld te gebruiken ter plaatse. Later, zul je beseffen dat je uiteindelijk meer moeten betalen dan je had willen. Het gebeurt, omdat de rentetarieven met credit card bedrijven zijn zeer hoog. Dus is het beter, als je winkel met behulp van contante betalingen om een ​​goede hoeveelheid geld te besparen.

Behandel Cash Machines met Care

Er is geen twijfel dat pinautomaten zijn erg handig om geld op te nemen. Maar, gebeurt het vaak dat na het opnemen van geld uit een geldautomaat, hebben we de neiging om te vergeten hoeveel geld is afgesloten. Dit kan leiden tot het risico van overdrawing op uw rekening. Dus, zorg ervoor dat u een track van het te houden.

Een beetje aandacht en de praktijk zal u helpen de vaardigheden van money management te ontwikkelen. Het is een zodanige kwaliteit, dat je je hele leven zal helpen.