Mocht u Verhoog uw Credit Card Limit?

Het is waarschijnlijk dat op een bepaald moment in je leven dat je een toename van de hoeveelheid beschikbare krediet op uw credit card hebben gemerkt. Hoewel dit niet iets wat je gevraagd of wilde zelfs kunnen zijn, moet je speciaal voelen. Dit betekent dat uw kaartuitgever denkt dat je bent een bovengemiddeld kredietnemer, en ze willen ervoor zorgen dat je blijft een trouwe klant.

Nu, wat als je nam een ​​nieuwe creditcard en de uitgevende bedrijf begon je af met een vrij lage kredietlimiet die niet na het eerste jaar heeft verhoogd. Mocht u vragen om een ​​verhoging? Het antwoord is ja, en er zijn verschillende goede redenen waarom.

Verhoog uw Score van het Krediet

Wanneer u uw bedrag van de totale beschikbare krediet te verhogen, het verlaagt uw credit bezettingsgraad. Dit is een van de factoren FICO rekening houdt bij het bepalen van uw credit score, en met een hoge kredietwaardigheid gebruik kan een negatieve invloed hebben. Bijvoorbeeld, laten we aannemen dat u begon met een kredietlimiet van $ 1.000 en regelmatig $ 800 in rekening gebracht op de kaart; dat betekent dat uw krediet gebruik is bij 80%. Laten we nu eens aannemen dat u gevraagd om een ​​kredietlimiet verhogen en hebben nu een maximum van $ 5.000. Als u nog steeds het opladen van $ 800 per maand, uw nieuwe krediet gebruik is nu 16%.

Het ontvangen van deze toename van de kredietlimiet verlaagd uw credit bezettingsgraad, die dan zal uiteindelijk het helpen van uw totale credit score op de lange termijn. De meeste credit experts raden het houden van dit percentage op 30% of lager. Een belangrijk ding om te overwegen is dat wanneer je de verhoging van uw kredietlimiet aanvragen, zal de uitgever het doen van een harde credit onderzoek, waarin u een korte termijn 2-5 punt credit score daling zal geven. Echter, als de emittent automatisch geeft u een verhoging, dan zal er geen harde onderzoek zijn. (Voor meer informatie, zie 3 eenvoudige manieren om uw credit score te verbeteren.)

Vermijd een Score van het Krediet Decline

Iedereen die op zoek is naar zijn of haar beschikbaar krediet te verhogen wil waarschijnlijk de mogelijkheid om meer uit te geven met de kaart. Dit kan voor een aantal verschillende redenen. Misschien wilt u meer van uw dagelijkse uitgaven te zetten op de kaart om beloningen te verdienen. Misschien heb je een grote aankomende aankoop die je wilt betalen voor de kaart. (Voor meer informatie, zie Beloningen creditcards die Give Back The Most.)

Als u nodig hebt om extra krediet, heb je twee opties. U kunt werken aan een verhoogde kredietlimiet te krijgen op de huidige kaart, of u kunt het afsluiten van een nieuwe kaart. Tijdens het afsluiten van een nieuwe kaart kan aantrekkelijk zijn vanwege de inschrijvingsbonus biedt, is het misschien niet de beste keuze voor jou. Elke keer als je een nieuwe kaart te krijgen, de gemiddelde lengte van het krediet af. Omdat dit maakt een stijging van 15% van uw credit score, kunt u een korte termijn daling van uw FICO score te zien. (Voor meer informatie, zie Wat is een goede credit score?)

De volgende keer dat u op zoek bent om meer beschikbare krediet toe te voegen, kun je beter af te zien van een nieuwe kaart en vragen om een ​​kredietlimiet te verhogen op een bestaande kaart.

Hoe om te vragen om een ​​kredietlimiet Verhoging

Nu u de beslissing om te vragen om een ​​kredietlimiet toename hebt gemaakt, moet je om erachter te komen hoe precies je gaat om vragen en hopelijk verminderen uw kansen om te worden afgewezen.

De timing van uw aanvraag zal een grote factor zijn. Bedenk hoe lang de rekening is geopend. Als u onlangs de credit card ontvangen, dan kunt u tot oprichting van een stukje geschiedenis met de rekening voor te vragen voor een verhoging. Het is ook waarschijnlijk niet de beste tijd om te vragen om een ​​verhoging als je slecht zijn geweest bij het betalen van uw factuur op tijd of zijn momenteel achter op uw betalingen. Zorg ervoor dat je een goede track record te vestigen voor het betalen van uw factuur op de vervaldatum voor het maken van uw aanvraag.

Zodra u een krediet geschiedenis dat de emittent glimlach zal maken, is het tijd om verder te gaan en te bellen het nummer op de achterkant van uw kaart. Wees voorbereid: ze zijn waarschijnlijk gaan om u veel persoonlijke vragen te stellen over uw huidige werk en inkomen. Zij zullen u ook vragen om uit te leggen waarom je een verhoging van de kredietlimiet nodig. Wees eerlijk met hen, maar je kunt dit ook gebruiken als een gelegenheid om jezelf er goed uitzien. Vertel hen dat u een hoge FICO winkel of dat je een lange tijd kaarthouder zijn geweest. Kaartuitgevers begrijpen dat er een heleboel andere bedrijven die er zijn; zolang je een goede kredietnemer, ze willen houden u met hen en niet iemand anders.

Het komt neer op

Het verhogen van uw kredietlimiet kan zijn voordelen hebben. De grootste is dat het kan helpen verminderen uw credit bezettingsgraad, die zal helpen bij het verhogen van uw credit score. Achterhalen wat de beste tijd voor de invoering van uw aanvraag, en ga dan voor het.