Manieren om een ​​Foreclosure Stop

Er is niets beter dan in staat om terug te betalen zijn lening in een bepaalde tijd. Maar de financiële voorwaarden van iemand kan war gaan in het knipperen van een oog, gezien de niet-betrouwbare economische scenario. Het is noodzakelijk om uit te kijken naar manieren om een ​​afscherming als men geconfronteerd met het te stoppen, dus lees verder …
Foreclosure is naar bar of rechts van de verlossing van de hypotheekgever over het gehypothekeerde goed te beëindigen. Het proces begint wanneer een kredietnemer niet in slaagt om betalingen te doen op het moment, meestal met een formele brief genoemd als ingebrekestelling (NOD), van de kant van de kredietverlener.

Deze brief wordt afgegeven als de lener heeft meer dan 3 maanden te laat. Volgens de Mortgage Bankers Association, 1 op de 200 woningen worden afgeschermd op, en ongeveer elke drie maanden, 250.000 nieuwe families in te voeren in de afscherming. In een stad als Washington, DC, 3000 mensen verliezen hun huizen elk jaar afscherming.

Er zijn vele problemen die een kredietnemer kan worden geconfronteerd, indien de kredietgever beslist om juridische stappen van afscherming te nemen. Sommigen van hen zijn als volgt: Het toont over de kredietwaardigheid van de kredietnemer rapport dat zijn FICO score reduceert tot een zeer laag aantal, waardoor het echt heel moeilijk voor hem om eventuele krediet te krijgen in de toekomst.
Zijn verzekering kan ook krijgen geannuleerd en hij zou problemen bij het verkrijgen van een baan onder ogen zien.
Zijn huis kan worden genomen door de kredietgever, die zeer frustrerend voor hem en zijn familie kan zijn.
Het wordt erg moeilijk om een ​​nieuw huis te kopen in de nabije toekomst.
Bang! De eerste voor de hand liggende ding dat gaat om de geest van veel mensen is om wat meer tijd te kopen van de geldschieter, om als dekmantel voor de defrayals. Dit is echter niet altijd de beste keuze, omdat het kan verder aan de last van terugbetaling, waardoor de lener betalen dan hij eigenlijk moest. Dus hier zijn een paar manieren waarop de lener kan te treffen om een ​​afscherming te stoppen:
Short Sale
Korte verkoop is een goede optie voor de leners, die te danken hebben aan de bank, meer dan de waarde van het onroerend goed op dat moment. Stel dat een persoon geconfronteerd met afscherming, eigendom heeft een waarde van $ 500.000 en hij geeft het aanbod van $ 400.000 aan de kredietgever, die hij door de korte verkoop van dat pand krijgt.

Lenders over het algemeen ermee instemmen indien de verliezen zijn niet erg hoog, omdat ze grote hoeveelheden geld uit te geven in de vorm van vergoedingen en de veiling kosten, als het goed wordt geveild. De lener moet proberen om zoveel aantal kopers als hij kan bereiken, met de hulp van internet, advertenties in kranten, zakelijke netwerken of lokale kabel op de televisie, om het pand tegen een goede prijs te verkopen.

Hypotheek of Lening Wijziging
Hypotheek wijziging maakt het mogelijk een permanente verandering in de hypotheek, zodat het betaalbaar voor de kredietnemer wordt. Het is raadzaam om het uit te werken met de kredietgever, aan de voorwaarden van de lening aan te passen en plaats de defrayals aan het einde ervan. Hoop Nu, dat is een samenwerkingsverband tussen de hypotheek bedrijven, investeerders en deelnemers hypotheekmarkt, bijgestaan ​​bijna 370.000 huiseigenaren in de sub-prime crisis in de tweede helft van het jaar 2007. Deze hulp opgenomen 250.000 formele betaling plannen, en 120.000 lening wijzigingen voor de debiteuren.

Verdraagzaamheid of een herziene afbetalingsplan met de toestemming van Lender
Verdraagzaamheid is een regeling die wordt gemaakt door de wederzijdse instemming van de geldschieter en de lener. In deze, worden de maandelijkse betalingen van de kredietnemer uitgesteld voor een bepaalde tijd, met het rentebedrag steeds geaccumuleerd. Het laat de kredietnemer om een ​​zeer klein bedrag in vergelijking met de werkelijke maandelijkse betalingen, of zelfs niets te betalen aan de geldschieter voor een korte tijdspanne. Dit bewijst nuttig te zijn voor mensen om wat tijd te kopen voor de inrichting van het geld.

Gedeeltelijke Claim voor FHA Loans
De Federal Housing Administration (FHA) leningen geeft de voorziening tot lagere betalingen en krediet. De schuldenaar hun hypotheeklasten niet kunnen zorgen voor een gedeeltelijke claim, waarin de overheid betaalt de achterstallige en terug brengt de hypotheek aan de huidige. Hij kan terug te betalen dit geld als een renteloze tweede hypotheek op zijn eigendom. Helaas is deze bepaling is alleen van toepassing voor de FHA leningen.

faillissement
Ten eerste is het belangrijk aspect dat men moet overwegen voordat het indienen van een faillissement, is dat het zal worden opgenomen op zijn credit verslag gedurende ten minste 10 jaar, waardoor er een zeer slechte ruimte voor kredieten in de toekomst. Zodat het in het algemeen beschouwd als de laatste mogelijkheid bij de afscherming zijn.

Het indienen van faillissement verlicht de kredietnemers van de constante pestering van de kant van kredietverlener die over het algemeen in de vorm van brieven, telefoontjes of juridische kennisgevingen, maar moet niet worden gezien als een snelle oplossing. Faillissement kan worden ingediend op grond van hoofdstuk 7 of hoofdstuk 13 geval. Op grond van hoofdstuk 13, kunnen de schulden worden betaald in een tijdspanne van 3 tot 5 jaar, terwijl er volgens hoofdstuk 7, de leners zijn niet langer verplicht om eventuele schulden die worden geloosd te betalen. Met het faillissement, is er ook een probleem van de activa van de kredietnemer wordt geliquideerd en verdeeld over de kredietverstrekkers hij geld schuldig is aan.

De bovengenoemde manieren voor het stoppen van een afscherming kan worden beschouwd naast de door de financiële adviseur voorgesteld. Het moet er rekening mee worden gehouden dat men niet achter met veel opties als hij het probleem van afscherming gezichten. Echter, als hij de juiste stappen gezien zijn economische omstandigheden, is het heel goed mogelijk dat hij maakt voor de verliezen.