Leven met bejaarde ouders? Bereid je voor op deze 6 Kosten

Veel babyboomers zitten gevangen in wat bekend staat als de ‘generatie crunch “- zorg voor een bejaarde ouder (of beide ouders), terwijl ook het verstrekken van steun aan kinderen die op de universiteit of recent afgestudeerd. Dit kan een hectische tijd en duur zijn, vooral als de ouder ziek is of minder validen en vereist dagelijkse medische hulp.

Tenzij de ouder is financieel zelfvoorzienend of ontvangt Medicaid, kan blijken dat de minst dure route naar goede zorg is voor een kind om de ouders te bewegen in te nodigen. Maar het hebben van mama of papa wonen veilig en comfortabel onder uw dak is allesbehalve vrij. (Voor meer informatie, zie The Big, verborgen kosten van Binnenlandse Caregiving.)

De kosten van levensonderhoud met bejaarde ouders

De Nationale Alliantie voor Caregiving, gevestigd in Bethesda, Md., En Evercare, een divisie van United healthgroup, gevonden in een enquête van 2007 dat zorgverleners in de VS bracht een gemiddelde van $ 5531 per jaar op zoek na een ouder familielid die bij hen woonde. Dat was meer dan 10% van het mediane inkomen van het huishouden van een verzorger, die was $ 43.026. De kosten zullen zeker niet nu zijn gedaald. Terwijl de thuiszorg is vrijwel zeker goedkoper dan een verpleeghuis of een begeleid wonen voorziening, als je schuilen een bejaarde ouder moet je voor te bereiden op deze zes kosten:
1. verhuiskosten

Gewoon verplaatsen van een ouder uit zijn of haar eigen huis en in met uw familie kan duur zijn. De Amerikaanse Moving and Storage Association schat dat het kost gemiddeld $ 4300 om een ​​huishouden te verplaatsen van de ene staat naar de andere. Om iemand in dezelfde staat loopt naar ongeveer $ 2300. Deze schattingen zijn gebaseerd op het verplaatsen van 7.400 pond van meubels en andere items. Uiteraard, hoe meer van de beweging die wordt behandeld door familie en vrienden, hoe minder de kosten. Aangezien u waarschijnlijk ruimte voor een huis vol meubels hebben bent, kan een beweging voor een ouder te betrekken meer het wegwerken van meubels of het betalen voor een opslageenheid dan het verplaatsen van het hele huishouden.

Met behulp van een full-service verhuisbedrijf waar de verhuizers pakken voor u kan aanzienlijk duurder zijn. Het transporteren van de inhoud van een huis met vier slaapkamers van Chicago naar Boston, bijvoorbeeld, zal waarschijnlijk kost meer dan $ 10.000, volgens de Amerikaanse Moving and Storage Association.

Andere kosten in verband met het verplaatsen van een ouder kan omvatten alles van vastgoed commissies op de verkoop van een huis aan de kosten van een opslageenheid en afwikkeling onroerendgoedbelasting.

2. Medische apparatuur

Als een bejaarde ouder die in uw huis beweegt ziek of arbeidsongeschikt, is de kans groot dat hij of zij zal een aantal medische apparatuur nodig hebt om comfortabel en veilig wonen. De apparatuur die nodig is – en wat het kost – zal variëren van persoon tot persoon en afhankelijk zijn van medische aandoeningen en gezondheid.

Enkele typische huis medische hulpmiddelen en hun gemiddelde kosten omvatten een ziekenhuisbed ($ 600 tot maar liefst $ 10.000), een rolstoel ($ 150 voor een basismodel en tot $ 10.000 voor een gemotoriseerde één), bed pannen ($ 40 tot $ 125) en wandelaars ( $ 30 tot $ 200).

3. Thuiszorg

Thuiszorg is ook duur. De Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden Personen (AARP) en de MetLife Mature Market Institute schatten dat het gemiddelde salaris van een huis gezondheidszorg aide is $ 21 per uur. Financiële bijstand aan helpen dekken deze kosten beschikbaar kunnen door sommige Medicaid plannen en particuliere verzekeringen plannen die door een werkgever. Als je ouder heeft langdurige zorg verzekering, kan een deel van deze kosten worden gedekt.

4. Voorgeschreven medicijnen

Amerikanen betalen vaak meer voor geneesmiddelen op recept dan ergens anders in de wereld, en de prijzen blijven stijgen. Volgens de Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden (AARP), de gemiddelde kosten van geneesmiddelen op recept in de VS verdubbelde tussen 2006 en 2013. De typische Amerikaanse senior besteed $ 11.341 op geneesmiddelen op recept in 2013, een stijging van $ 5.571 in 2006.

Wat de zaak nog erger, receptplichtige geneesmiddelen kosten in de Verenigde Staten hebben de neiging om vluchtige en onderworpen aan plotselinge prijsstijgingen te zijn. In een landelijk onderzoek eerder dit jaar, Consumer Reports bleek dat een derde van de meer dan 1.000 volwassenen zij spraken met kende een prijsstijging van de geneesmiddelen op recept ze vertrouwen op – overal van een paar dollar tot meer dan $ 100 per voorschrift.

Volgens de American Society of Consultant Apothekers, bijna 92% van de oudere Amerikaanse volwassenen hebben minstens een chronische aandoening en 77% ten minste twee, leidt tot aanzienlijke recept drug uitgaven. Het goede nieuws is dat de Consumer Reports enquête is gebleken dat deals kan worden gevonden als de mensen de tijd nemen om een ​​vergelijking te winkelen voor drugs. De prijzen voor vele grote schaal gebruikt medicijnen waren significant lager bij winkels zoals Walmart en Costco dan bij drogisterijen, zoals Walgreens. En, natuurlijk, de kosten kunnen worden beheerd door eventuele aankoop van de generieke vorm van een medicijn wanneer. (Voor meer informatie, zie Geneesmiddelen op recept: Hoe minder uit te geven op hen.)

5. Veiligheids uitrusting

Medische apparatuur is niet het enige wat nodig is om bejaarde ouders veilig te houden. U kan ook nodig zijn om uw huis outfit met veiligheidsuitrusting. Dit kan onder meer alles van een rolstoelhelling en leuningen in de douche om een ​​tweede leuning aan de trap en timers op de verlichting. Dit soort hulpmiddelen, maar niet zo duur als medische apparatuur, nog oplopen. Een bank om op te zitten in de douche, bijvoorbeeld, kan overal van $ 40 kosten om $ 130. Leuningen voor de douche variëren in prijs van slechts $ 16 tot meer dan $ 150. Ook leuningen om mensen te helpen in en uit een toilet kosten van $ 55 tot bijna $ 400. Amplified telefoons voor mensen die hardhorend kan kosten meer dan $ 250.

Houd in gedachten dat veel van deze veiligheidsvoorzieningen, evenals medische benodigdheden, kunnen worden gehuurd van bedrijven voor set periodes eerder dan gekocht regelrechte. Ook veel van de kosten die gepaard gaan met het zijn van een verzorger zijn fiscaal aftrekbaar onder senior tax credit de Internal Revenue Service’s.

6 Dieetwensen en beperkingen

Bij het nemen van een bejaarde ouder, bent u ook het nemen van een andere mond te voeden, iemand die vaak heeft unieke dieetwensen en voedsel beperkingen. Dit kan resulteren in het hebben om te winkelen voor speciaal voedsel producten, waardoor een forse verhoging van de maandelijkse kruidenier factuur. Ouderen kan ook nodig voedingssupplementen, of het foliumzuur of calcium, en vitaminen.

Zoals met alle posten van dit artikel, kan voedsel en voeding behoeften snel oplopen. Een maandelijkse calcium supplement, bijvoorbeeld, kan overal van $ 7,50 kosten tot meer dan $ 40. Zoals altijd, is het raadzaam om zich te oriënteren en vergelijk de prijzen. Ook als u een lid van een magazijn club, zoals Costco of Sam’s Club nog niet bent, kunt u de voordelen van toetreding tot en het kopen van boodschappen in bulk te onderzoeken.

Het komt neer op

Leven met een bejaarde ouder is een belangrijke leven te veranderen, zowel voor ouders en kinderen. Het is belangrijk om de tijd om de kosten te evalueren en hoe ze zullen financieel worden beheerd.

Op het einde je wilt opties te onderzoeken voor het compenseren van veel van de kosten, rekening houdend met het feit dat veel van hen zijn slechts een time-kosten. De uiteindelijke beslissing over de vraag of om te bewegen in een bejaarde ouder moet rekening houden met wat het beste is voor alle betrokkenen.