Krijg Een Academische Finance Carrière

Als je ooit hebt gezeten door een schoolklas denken dat je net zo goed zou kunnen doen als je docent, je bent niet alleen. Terwijl het onderwijs is een stuk moeilijker dan het lijkt, zijn er niet veel banen waar je negen maanden per jaar kan werken, iets wat je leuk vind, krijg feestdagen, Kerstmis en voorjaarsvakantie af, en verdien een zes-cijferige salaris op hetzelfde moment . Voor velen klinkt het als het paradijs, maar net als onze vrienden de economen zeggen, er is geen gratis lunch. U kunt genieten van financiën en het investeren als student, maar het is een lange weg van het bureau van de student om de professor.

Lesgeven is slechts een onderdeel van de voortdurende verantwoordelijkheden een college professor. Afhankelijk van de school waar ze werken, zullen professoren ook commissievergaderingen en eisen onderzoek. Het oude adagium geldt voor de business school professoren zo veel als het doet voor iemand anders in de academische wereld: het is publish or perish. Afhankelijk van het type school waar ze werken, kunnen docenten gevraagd liefst 2:58 wetenschappelijke artikelen per jaar bekend.

Waarom Business School docenten hebben dergelijke hoge salarissen?

Niet tot lichte Engels of geschiedenis professoren, maar er zijn niet veel private sector banen voor hen beschikbaar, en er zijn zeker niet zo veel studenten in de rij bij elke grote universiteit in de Verenigde Staten om een ​​master’s degree te krijgen in de geschiedenis want er zijn voor de Master of Business Administration (MBA) diploma. Deze twee types van de vraag van toepassing zijn op de financiering van hoogleraren en andere disciplines zoals accounting.

Hoe zit het met de levering van de professoren?

Terwijl de business school professoren zijn in hoge vraag, is er niet veel van het aanbod. Volgens sommige schattingen zijn er slechts 350 nieuwe afstudeerders per jaar en bijna 500 nieuwe vacatures (vergeet niet, Wall Street wil dat sommige van deze mensen ook). Veel Ph.D. programma’s in de financiële sector zijn niet erg groot en zijn ook niet te vinden op veel scholen. Er zijn zeer weinig kleinere openbare universiteiten, vrijwel geen vrije kunsten scholen en slechts een select aantal van de grotere scholen die zelfs finance Ph.D. ‘s. Veel staten hebben slechts een of twee programma’s. In de bestaande programma’s, slechts een handvol van de studenten – vaak slechts vijf tot 10 – Elk jaar worden toegelaten. Een ander probleem met betrekking tot de levering van zakelijke professoren is dat veel hoogleraren in de VS zijn babyboomers die hun Ph.Ds in de jaren 1960 en 1970 verdiende en met pensioen zal gaan in de komende 10 jaar. Voor diegenen die het gebied, kan dit betekenen dat grote kansen langs de lijn.

Wat doet deze carrière eigenlijk in?

Afhankelijk van de school waar ze leren, professoren hebben meestal een redelijk flexibel weekschema. De aard van de werkdruk en het onderzoek verwachtingen moet een belangrijke factor zijn bij het overwegen van waar te werken. Hier zijn een paar punten om te overwegen: Een typische onderwijslast is twee tot vier klassen per semester; deze klassen konden betrekken instrueren zowel undergrad en master-niveau studenten. Als de school heeft een Ph.D. programma, de professor zal waarschijnlijk het onderwijzen van deze klassen en / of adviseren deze studenten.
Hoogleraren voeren hun eigen onderzoek (vaak met studenten bijstaan) voor indiening bij wetenschappelijke publicaties en eventueel bronnen in de industrie. De meer prestigieuze universiteit, hoe meer onderzoek neigt meer dan onderwijs te worden benadrukt.
Hoewel de meeste studenten nooit deze kant van het werk van hun professor te zien, professoren ook dienen op facultaire commissies en adviseren studenten. Voor Ph.D. studenten, de professor zou kunnen dienen op proefschrift commissies, werken aan onderzoek met de studenten en helpen om begeleiding te bieden op andere manieren.

Veel kleinere staats-en lokale scholen onderwijzen georiënteerd, terwijl de meer prestigieuze scholen veel meer in de weg van de onderzoeksoutput verwachten. Bij top-rated scholen, weet docent van het jaar awards niet dragen bijna net zo veel gewicht als publicaties in de toptijdschriften. Ouders van college-gebonden studenten moeten dit er rekening mee, alsmede bij het overwegen van waar te junior volgend najaar te sturen.

Klinkt goed, dus waar kan ik me aanmelden?

Nou, nu dat je weet alles over hoe een financiële professor geworden, is er slechts een klein probleem; om te leren, een Ph.D. moet u Tuurlijk, kan je leren als aanvulling instructeur voor de sensatie van het onderwijs en een beetje extra geld, maar zonder een Ph.D. je kunt niet tenure of een goed salaris ($ 80.000 $ 120.000 per jaar voor een negen-maanden contract) te krijgen. De traditionele strategie is om naar de beste school je kunt krijgen in, en gaan uit van de staat waar u wilt eindigen. De out-of-state strategie is handig als gevolg van factoren van vraag en aanbod. Als men in Iowa bijvoorbeeld, dan zijn er veel meer Universiteit van Iowa Ph.Ds op zoek naar een baan dan University of Michigan grads. In academici, intellectuele diversiteit is groot, maar zo is prestige.

Als je wilt werken aan een Ivy League school en krijgen betaalden meer dan $ 200.000 per jaar, dan heb je een Ph.D. vanuit een gelijkwaardige school. De algemene regel in academici is dat je altijd kan dalen een inkeping voor het werk, en meestal zijwaarts, maar bijna nooit naar boven – tenzij u de Nobelprijs of een andere prestigieuze prijs te winnen. Het probleem is dat iedereen in het gebied weet dit en de plekken voor deze meestal klein programma’s zijn zeer moeilijk te krijgen – vaak veel selectiever dan voor top MBA of undergrad vlekken.

Wat is betrokken bij het krijgen van een Ph.D. in het bedrijfsleven?

Afhankelijk van iemands andere graduate onderwijs, verwachten dat vier tot vijf jaar van school te voltooien voordat je de kans om die enthousiaste jonge geesten te onderwijzen. Tijdens deze opleiding, neem u geavanceerde wiskunde cursussen, zoals lineaire / matrix algebra en eindige wiskunde, evenals een aantal statistieken-type cursussen zoals econometrie, regressie, multivariate en tijdreeksen analyse. Dit is nodig om de statistisch onderzoek voor uw proefschrift en andere onafhankelijk onderzoek na het afstuderen te doen. Deze nadruk op wiskunde en statistiek is misschien wel de grootste belemmering voor de meeste overwegen dit gebied.

Het komt neer op

Als u wilt gaan naar een school die is in het midden tot hoge categorie, dan is uw Ph.D. werk zal meer gemeen hebben met een math belangrijk dan een geld-manager (tenzij je werkt op een kwantitatieve hedge fund). Als het onderwijs is je passie en misschien heb je niet echt willen om onderzoek te doen met je tijd, dan is van plan op een onderwijs-georiënteerde school. Een handige regel is dat als een universiteit heeft een Ph.D. programma in één of meer bedrijfsgebieden (niet alleen financieren), dan onderzoek meestal benadrukt. Zo niet, dan is het waarschijnlijk meer van een onderwijs universiteit. Zelfs als je niet van het onderzoek, een plan over het publiceren van een aantal artikelen in wetenschappelijke tijdschriften als u wilt tenure krijgen.