Job Beschrijving en salaris van een Wellness Coach

Een wellness coach helpt individuen te herwinnen hun gezondheid en conditie door middel van een wellness-plan. Dit tytfrn bericht werft de functiebeschrijving en het salaris van een wellness-coach.
Snel Feit
Een wellness coach helpt je werken aan je: Gewicht
Stress management
ALLERGENEN
geschiktheid
veranderingen in levensstijl
Wellness coaching is een relatief nieuw gebied, hoewel vergelijkbare benamingen bestaan ​​in de industrie. Bijvoorbeeld, een personal trainer is iemand die helpt u bij het opbouwen van een goede persoonlijkheid, een kracht en conditietrainer assists en traint atleten, een diëtist / voedingsdeskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een goede voeding regime voor haar klanten, enz.

Een wellness coach, aan de andere kant, helpt mensen ontwikkelen van gezonde gewoonten en weer hun kracht. De paragrafen te volgen zal u vertellen wat een wellness-coach doet en u voorzien van zijn salaris gegevens ook.

Baanplichten

✔ Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een gezondheids-en wellness-plan voor zijn klanten. Als ze al een plan in de plaats, moet hij hetzelfde te beoordelen en hen te helpen volgen.

✔ Hij heeft om te communiceren met artsen, verpleegkundigen en andere professionals in de gezondheidszorg, bespreken gezondheidsvoorschriften en rehabilitatieprogramma’s, en maakt efficiënt gebruik van middelen.

✔ Hij moet in staat zijn om de psychologische toestand van de geest van de klant te begrijpen, en zorgen voor begeleiding als en wanneer dat nodig is.

✔ Hij begeleidt de klant in de richting van het leiden van de juiste levensstijl zonder enige angst. Hij wordt ook verwacht dat het moreel en het vertrouwen van zijn cliënt te verhogen als dat nodig is.

✔ Hij schetst een goed dieet programma voor zijn klanten na te bespreken met een gekwalificeerde voedingsdeskundige. Hij helpt klanten gebruiken de verschillende fitnessapparaten op de juiste manier.

✔ Hij moet de medische geschiedenis van zijn cliënten te beoordelen, en zorg ervoor dat het gezondheidsprogramma een oefening of dieet regime dat hen zou kunnen schaden bevat.

✔ Hij moet bedreven met de gezondheidstoestand van de patiënt, zodat hij in staat zijn om onmiddellijk hulp te bieden tijdens een crisis. Hij geeft ook coaching, counseling en consultatie via de telefoon.

✔ Als trainer, geeft hij efficiënt wellness training. Hiervoor moet hij bedreven in alle nuances van de baan.

✔ Hij moet ook een scherp oog voor detail, zodat hij in staat is op te halen uit waar de trainees fout gaan. Immers, het is een zeer verantwoordelijk beroep.

✔ Als een wellness-coördinator, coördineert hij alle taken gezondheid en fitness in de organisatie. Hij zorgt voor de herschikking van de sessies en draagt ​​zorg voor alle klanten om de juiste aandacht krijgen.

✔ Als een wellness-manager / beheerder, slaagt hij erin de database-systemen voor zijn werkplek. Hij is van plan alle activiteiten, zorgt voor werving, in- en uitstroom van medewerkers en klanten, financiële zaken, enz.

✔ Hij is ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe business, waarvoor hij kan seminars en conferenties van de gezondheid en fitness trainers bij te wonen. Hij neemt deel aan vergaderingen, trainingen en andere werkgerelateerde gebeurtenissen.

✔ Hij moet begrijpen hoe u de nieuwste computer software te gebruiken, in staat zijn om het systeem bij te werken als dat nodig is.

✔ Hij communiceert met zijn collega’s en senioren over de nieuwste gezondheid management technieken, business instroom, en concurrentie. Hij zorgt ervoor dat zijn team werkt in een collaboratieve en efficiënte manier.

Opleiding
Er zijn een aantal scholen die wellness coaching als minderjarige discipline bieden.
Technisch, hoeft u niet beschikt over een hbo-opleiding voor deze benaming; echter, zou je een betere kans hebben als je in undergraduate degree in voeding, gezondheid en fitness, gezondheid onderwijs, verpleging, of zelfs psychologie. Zo niet, althans verbinden korte cursussen in een van de bovenstaande onderwerpen.
U kunt ook kiezen voor keuzevakken, zoals communicatie, gedragswetenschappen, counseling, of sociologie.
Je moet specifieke kennis over bepaalde ziektes, zoals gewicht management, pre-post natale zorg en chronische aandoeningen hebben.
Het zou gunstig zijn voor een brevet van het American College of Sports Medicine ondernemen zijn. U moet dezelfde vernieuwen na drie jaar.
U vindt er ook certificering in reanimatie, EHBO, Child Abuse Prevention training, etc. nodig
U zult enige ervaring in atletische en fitness training nodig, en zijn goed geïnformeerd over chronische pijn, depressie, enz. Ook.

Salaris
In het algemeen is het salaris van een wellness coach varieert tussen USD 25.000 tot USD 70.000. Een regelmatige wellness coach wordt betaald een gemiddelde van rond de USD 40.000.
Sommige van de coaches werken aan een per-uur per dag; het uurtarief ongeveer varieert tussen de USD 9 tot USD 39, gemiddeld op USD 20.
Er zijn een aantal factoren die sterk van invloed op de beloning; sommige van hen zijn aangeworven hieronder.
Werkgelegenheid Sector Wellness coaches in dienst zijn bij ziekenhuizen, klinieken, prive-beheer van de gezondheidszorg en welzijn ondernemingen, sporthallen, enz. Sommige van hen hebben hun eigen bedrijf, terwijl sommige bieden één-op-één service.
Ziekenhuizen en klinieken betaalt u als per uw ervaring – in eerste instantie, zou je rond de USD 25.000 te verdienen, en met de eisen van het vak te halen, kun je verdienen tot USD 40.000 en nog veel meer.
Als je werkt als consultant of een coördinator voor de gezondheid beheermaatschappij, kunt u makkelijk verdienen tussen de USD 50.000 tot USD 70.000.
Een wellness-administrateur bij een organisatie gezondheid zal u ophalen rond de USD 65.000 en nog veel meer.
Als u eigenaar bent van een gezondheids-en wellness coaching bedrijf, is er geen limiet aan hoeveel u kunt verdienen; het zal afhangen van hoeveel klanten je hebt.
Als een wellness-trainer, kunt u rond de USD 45.000 te verdienen.
Wellness-programma managers in de gezondheidszorg organisaties en particuliere bedrijven verdienen zo veel als USD 75.000.
Als u werkt op een één-op-één basis als zelfstandig ondernemer (met ervaring), dan kunt u rekenen tussen de USD 100 en USD 150 per uur.
Locatie Salarissen variëren sterk per locaties.
Een wellness coach kunnen verdienen tussen de USD 30.000 en USD 45.000 in staten, zoals Hawaï, Idaho, Nevada, Delaware, Florida, Tennessee, Indiana, North Carolina, Wyoming, etc.
Het salaris ligt tussen USD 50.000 tot USD 60.000 in staten, zoals New York, Texas, Connecticut, New Jersey, New Hampshire, Ohio, Georgia, Washington, etc.
Opleiding en ervaring Er zijn geen tweede gedachten over deze – een hogere opleiding en meer ervaring zal halen jullie een beter salaris, ongeacht het veld.
Als je hebt een bachelor’s degree en certificatie, zul je meer dan iemand die een middelbare school diploma heeft te verdienen.
Ziekenhuizen en particuliere coaching centra ook rekening houden met het onderwijs als een belangrijke factor tijdens het werving.
Als u de juiste certificering, aanvullende cursussen, en enige ervaring, zul je meer dan USD 30.000 rechts het begin te verdienen. Zo niet, dan zult u zeker begint je carrière met USD 25.000, maar als je jezelf niet te werken met de meest recente opleiding, mag u niet de vooruitgang in je carrière.
Zelfs wanneer u uw eigen bedrijf te starten, zal uw klanten uw ervaringen eerst controleren.
Gewoonlijk freshers op dit gebied werkzaamheden in het kader van een ervaren coach, en kunnen zeer minder tijdens de training te verdienen. Als ze werkzaam in een ziekenhuis, ze verdienen tussen de USD 25.000 tot USD 30.000.
Een ervaring van 5 jaar haalt ongeveer USD 40.000, terwijl een decennium aan ervaring ergens tussen de USD 50.000 kan halen tot USD 65.000.
In het algemeen, coaches vertakken na 10 jaar – sommigen hebben hun eigen bedrijf, terwijl sommige deelnemen aan private health management bedrijven. Een ervaring van meer dan 10 jaar mogen halen tot USD 75.000 en nog veel meer.
De bovenstaande cijfers zijn afkomstig van baan portals Inderdaad en PayScale met ingang van 7 mei 2015. Alle cijfers zijn in US Dollars.

Werkvooruitzicht
Naar verluidt is dit veld heeft een vrij fatsoenlijk werk vooruitzichten. De BLS voorspelt een groei van de werkgelegenheid van meer dan 13% voor dit gebied de komende tien jaar.
In feite is de doorgroeimogelijkheden voor soortgelijke aanduidingen, zoals voedingsdeskundigen en diëtisten, zal naar verwachting toenemen met 21%. Dit is veel hoger dan de gemiddelde groei van andere bezigheden.
De baan is niet erg veeleisend, maar natuurlijk is er een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid, en vereist dat je heel voorzichtig te zijn.
Als u werkt als zelfstandig wellness coördinator / adviseur, zal je veel meer verdienen en hebben het gemak van uw eigen zakelijke omgeving en werkuren.

Een wellness coach is een van de meest interessante job opties die er zijn, als je geïnteresseerd bent in het helpen van mensen weer hun gezondheid en hun doelen te identificeren zijn. U zult indirect een deel van de nobele medische broederschap zijn. Uw certificeringen zal u helpen om soortgelijke andere banen als goed; dus, als je serieus bent over deze carrière, een versnelling hoger schakelen zijn en te certificeren.