Is hoofdvak in ondernemerschap een goed idee?

Hoofdvak in ondernemerschap kan een goed idee zijn, maar het is niet noodzakelijk om een ​​goede ondernemer of manager te worden. Veel mensen slagen in het bedrijfsleven zonder enige mate helemaal niet, laat staan ​​dat men in ondernemerschap. De echte vraag is of u de extra focus op ondernemerschap nodig. Anders kan een diploma in het bedrijfsleven of een verwant gebied meer geschikt. Het hangt af van uw doelen als een ondernemer en als individu, de ervaringen die je al hebt, en uw begrip van business en management.

Inzicht in Ondernemerschap als een Major

Ten eerste, begrijpen dat ondernemerschap is iets anders dan zaken als een gebied van studie. Ondernemerschap als een belangrijke helpt u effectief redeneren te ontwikkelen. Je leert hoe je doelen te identificeren als ze van nature groeien en te leren van strategieën voor het vergemakkelijken van de evolutie van deze doelstellingen. Je leert over begrippen als bootstrapping en verschillende marketing technieken, evenals hoe een bedrijf te starten vanaf de grond opgebouwd. Deze vaardigheden hebben hun plaats, maar ze zijn zeer verschillend van wat je leert als een bedrijf grote.

Het kiezen van een Business Program

In een business programma, of het nu voor een MBA of een zakelijke graad, je focus is op casual redeneren en relaties. Je leert over business plannen, maar je leert ook hoe u het rendement op de beleggingen van een bedrijf maakt en hoe de verschillende business modellen werk te berekenen. Binnen een bedrijf belangrijk, kunnen er verschillende specialiteiten, maar de kern curriculum richt zich op het ontwikkelen, lineaire focus die casual.

Veel zakelijke opleidingen hebben ondernemerschap componenten of opties om zich te specialiseren in het ondernemerschap. Op deze manier heb je de kans om meer te leren over krachtdadige zakelijke aangelegenheden, terwijl nog steeds het ontwikkelen van kennis over het bedrijfsleven theorie en hoe bedrijven opereren. Echter, het bedrijfsleven graden neiging om meer zakelijke gerichte te zijn.

Voordelen van een Degree in Entrepreneurship

Ondernemerschap graden hebben hun voordelen. Tijdens het behalen van een diploma in het veld is geen garantie voor uw succes, het zeker geen kwaad. Het hebben van een diploma in ondernemerschap kan dienen als een soort van validatie van uw zakelijke vaardigheden. Als je gaat om de financiering te krijgen voor een bedrijf concept of het ontwikkelen van een partnership, kan een graad in ondernemerschap toe te voegen aan je geloofwaardigheid.

In je studie als ondernemerschap belangrijk, zul je het ontwikkelen van uw bedrijf instincten. Als je een bedrijf niet eerder in geslaagd, het ontwikkelen van uw bedrijf redenering op deze manier is echt waardevol. Ook als u een bedrijf hebt uitgevoerd, maar veel vrijheid niet gehad in hoe je je stijl van leidinggeven benaderd, ondernemerschap helpt je leert om kansen te identificeren en kritisch nadenken over hoe om te profiteren van hen. Je neemt ook lessen met andere mensen die geïnteresseerd zijn in het starten van hun bedrijven. Deze mensen kunnen een leven lang zakelijke contacten te worden en eventueel de ontwikkeling van partnerships.

Minpunten of Entrepreneurship Degrees

Het krijgen van een graad in ondernemerschap is een belangrijke kosten. In aanvulling op het opvangen van de kosten van je studie, je moet ook het loon je verliest terwijl je in een programma en niet in staat om full-time te werken berekenen. Bovendien, hoe beter ondernemerschap programma’s hebben de neiging om meer kosten en vereisen meer van een tijdsinvestering, wat betekent dat de kosten nog hoger. U neemt op deze kosten allemaal voor een graad in iets dat mensen erin slagen elke dag zonder enige formele opleiding op alle. U bent ook tijd doorbrengen in de klas, dat je zou kunnen doorbrengen op uw business concept. Afhankelijk van uw idee, zou dit kunnen betekenen dat u missen op de window of opportunity. Ook als uw business idee is mislukt, een graad in ondernemerschap misschien niet zo wenselijk zijn als een meer algemene zakelijke mate bij het zoeken naar buiten het werk.