Ideeën voor Creative Bedrijfsfinanciering

Heeft u een bedrijf en een aantal financiële middelen die ervoor blijven rollen nodig? Houd het lezen van het volgende tytfrn schrijven tot krijgen om een ​​paar van hen weten …
Of bent u al eigenaar van een bedrijf, of zijn het opstarten van nieuwe, het eerste ding dat je zal denken is de financiering. Er zijn vele manieren om te gaan over het krijgen van het geld dat je nodig hebt.

Dat gezegd hebbende, moet u ook rekening houden met verschillende factoren voordat je het geld te krijgen. Neem een ​​kijkje op de verschillende opties die je hebt voor je, en vergelijk deze met uw business plan en de verwachte inkomsten. Realistisch gesproken, bepalen hoe je in staat om het geld dat u lenen terug te betalen zou zijn.

Hier zijn enkele ideeën die u zullen helpen het geld dat u wilt.

Spaarrekening: Hier hebben we het over je eigen spaarrekening. Voordat u een duik in uw kat van de besparingen, rekening met het volgende: Hoeveel besparingen heb je op die rekening gekregen? Bent u afhankelijk van dat geld voor uw dag-tot-dag kosten? Hoe zeker bent u dat uw zakelijke onderneming zal slagen? Wees realistisch, terwijl je deze overwegingen te maken. Als de spaarrekening is niet iets wat je afhankelijk zijn van, en je kunt veroorloven om te vergeten over het geld dat u te nemen van het moet je verlies lijdt, dan ga je gang en neem het geld uit het. Het voordeel hiervan is dat u het nemen van een renteloze lening van jezelf en bespaart heel wat geld op dat doel. U kunt zelfs terug te betalen deze lening in variabele tranches, en de sancties niet lijden.

Family and Friends: Dit is ook een goede optie voor u om fondsen te verwerven voor uw zakelijke onderneming. Afhankelijk van wat u bespreken met uw vrienden en familieleden, kunt u de methode van terugbetaling te kiezen, en ook als u rente verschuldigd zijn. Het nadeel hiervan is dat als je het geld niet terug in de tijd die je had beloofd terug te betalen, je staat om een ​​goede familielid of vriend te verliezen.

Partners: Een andere manier van het genereren van financiering op de partners in uw bedrijf over te nemen. Dit is weer een kwestie van keuze, en uw partner moet het geld en de neiging hebben om te investeren.

Leningen: Dit is misschien niet een zeer creatief idee, maar sommige banken bieden zeer interessante vormen van persoonlijke en zakelijke leningen. Het is de moeite waard een schot te gaan eens een kijkje op deze opties. Je kan gewoon staking een goudmijn, en vind de perfecte wijze van financiering van uw nieuwe onderneming.

Verkoop de Junk: Als u nog ongebruikte panden, of ongebruikte voorraden liggen, of ongebruikte handelsmerken en licentierechten, is het een goed idee om ze te verkopen aan degenen die ze nodig hebben. Dit is een goede methode om recycling van uw eigen vermogen tot financiering voor uw onderneming.

Verkoop aandelen: Het verkopen van de aandelen van uw bedrijf is een aloude methode om de financiën voor uw bedrijf. Als u een nieuw bedrijf, kun je het doen. Je kunt het ook doen, als je een goed ingesteld bedrijf. Je kunt ook de aandelen te verkopen aan uw medewerkers. Praat met uw CPA en meer details.

Adverteerder: Dit klinkt gek, maar soms een advertentie kan ook het genereren van geïnteresseerde financiers voor uw project. Putting woord die er zijn, zodat u belangstelling te wekken van personen die op zoek naar een goede investering kans. Het geeft je ook een kans om reclame te maken over uw bedrijf met zich mee.

Deze paar ideeën moeten helpen u geld voor uw nieuwe onderneming te genereren. Veel succes!