Huurders in Common Vs. Joint tenancy: een opsomming van de verschillen

Het onderzoeken van de voor-en nadelen van de huurders in gemeenschappelijk en gezamenlijke huurovereenkomst is een must voor elke aspirant huiseigenaar of persoon die van plan is om de eigendom van een stuk van onroerend goed te delen. Terwijl zowel de voorwaarden vergelijkbaar in het begin ook mag lijken, elk type van eigendom heeft specifieke kenmerken en voordelen van toepassing zijn op specifieke situaties.
Investeren in onroerend goed is een beslissing die goed nadenken en contemplatie over zaken van eigendom en het bezit, dat is wanneer termen als joint tenancy en huurders in gemeenschappelijk komen in de afbeelding vereist. Eén of meer dan één, kunnen individuele de eigenaar van een woning; paren kunnen ervoor kiezen om de titel om een ​​woning als gemeenschap van goederen te houden waarin beide partners hebben gelijke belang; of mensen kunnen ervoor kiezen om een ​​vertrouwensrelatie tot stand en de overdracht van de eigendom van de woning aan belastingdruk te verlagen. Om te gaan met deze en andere dergelijke eigendom scenario, huurders in gemeenschappelijk en gezamenlijke tenancy zijn juridische regelingen die op grote schaal worden gevolgd.

Wat Is Huurders in Common

Ongeacht hun belang in het pand, dat ook moge zijn gelijk of ongelijk, huurders met elkaar gemeen, die niet verplicht zijn de wet moeten worden gerelateerd, hebben gelijke rechten balbezit. Met andere woorden kan men de eigenschap bezitten ondanks het kleinste aandeel zelfs bij afwezigheid van andere co-huurders bezetten. Bij overlijden van een medehuurder, de erfgenaam erft het aandeel van de voormalige co-huurder, terwijl anderen behouden hun status quo, tenzij de overlevende medehuurders worden genoemd in het testament, in welk geval zij het aandeel van de overledene kunnen erven. Huurders hebben het recht om te kopen uit medehuurders indien deze bereid is.

Voordeel
In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om specifieke aandelen identificeren accommodatie voor elke eigenaar kunnen zijn deel in het pand naast de eigenaar laat een aangewezen persoon. Het is de beste keuze in dergelijke situaties. Ook deze manier van titel deelneming kan een medehuurder om zijn / haar deel van het onroerend goed te gebruiken als onderpand voor die leningen. Waardoor de huurders de mogelijkheid van diversificatie van hun portefeuille van onroerende goederen door te investeren in verschillende eigenschappen.

Nadeel
Eén van de valkuilen is dat de erfgenaam, die geen overlevende medehuurder kunnen zijn, ongeïnteresseerd in vast te houden aan het onroerend goed kan zijn. De overige co-huurders kunnen bezwaar aantekenen tegen de woning wordt verkocht en de kracht van de erfgenaam van een partitie actie indienen, waarbij de rechter is belast met de taak van het verdelen van de opbrengst van het onroerend goed dat wordt verkocht als per gerechtelijke bevelen. Het indienen van een partitie actie of uitkopen van huurders zal leiden tot ontbinding van de huidige regeling van het bedrijf eigendom.

Wat is Joint tenancy

Joint tenancy vereist elke huurder op gelijke rente of ownership naast het hebben van gelijke rechten van bezit te hebben. De eigenaren, die de titel ontvangen op de zelfde daad en op hetzelfde moment, hebben het recht om een ​​gezamenlijke huurovereenkomst te breken, en het creëren van een huurovereenkomst met elkaar gemeen, door de verkoop van hun aandeel in de woning aan een ander individu. Aangezien het resulteert in de overledene aandeel worden doorgegeven aan de overlevende huurders, het gaat om het recht op overlevingspensioen. Een eigenschap, die wordt gehouden in het kader van de gezamenlijke huurovereenkomst, kan niet worden verkocht zonder toestemming van alle huurders.

Voordeel
Het grootste voordeel is dat de overlevende huurders erven eigendom, ongeacht of de overledene liet een testament of stierven testament. Joint tenancy kan helpen voorkomen probate, dat is een langdurig en kostbaar proces, die kunnen leiden tot de overlevenden worstelen om hun vordering vast te stellen. Ieder wil wordt grondig beoordeeld door een probate rechter. In het geval sterft een persoon zonder een testament (intestaat), het proces wordt nog omslachtig. Het kan mensen helpen voorkomen dat de valkuilen van het probate proces. Een ander kenmerk is gelijk verantwoordelijkheid ten opzichte van het afvoeren van leningen die zijn verkregen met behulp van het onroerend goed, dat wordt gehouden in het kader van de gezamenlijke huurovereenkomst, als onderpand.

Nadeel
Voor zover nadelen te gaan, kan een gezamenlijke huurovereenkomst blijken te zijn een dure vergissing in het geval van verbroken relaties, zowel professioneel als persoonlijk zijn, aangezien de gezamenlijke pacht men niet toestaat om te verkopen of een aandeel van de activa te bezwaren zonder voorafgaande toestemming van de andere huurders . De activa in een gezamenlijke huurovereenkomst is blootgesteld aan de schuldeisers van alle mede-eigenaars. De eigenschap kan worden onderworpen aan beslaglegging, verkoop of invordering in het geval van een gezamenlijke eigenaar heeft kredietproblemen of bestanden voor het faillissement.

Ten aanzien van welke optie is beter, moeten mensen die geïnteresseerd zijn in onroerend goed investeringen van de beschikbare opties te verkennen, van de aanschaf van de titel om het pand, door het vergelijken van de voors en tegens van de huurders in gemeenschappelijk en gezamenlijke pacht. Uiteindelijk hangt alles af van uw individuele behoeften en omstandigheden. Gezamenlijke pacht zijn de voorkeur van veel echtparen, omdat ze willen dat de woning aan automatisch doorgeven aan de langstlevende echtgenoot, als een van hen sterft. Trouwens ze geen voordeel zien in het definiëren van afzonderlijke aandelen. Het alternatief van de gemeenschappelijke tenancy wordt gebruikt in gevallen waarin specifiek aandeel is wenselijk.