HSAs kon een Boost Under Trump

Nieuwgekozen president Donald Trump heeft verklaard zijn voornemen om de Affordable Care Act in te trekken en te vervangen door een vrije markt en een van de grondbeginselen van zijn plan kon betrekken uitbreiding van het gebruik van de gezondheid spaarrekeningen (HSAs). Deze rekeningen staan ​​belastingplichtigen fiscaal aftrekbare premies die ze kunnen gebruiken om te betalen voor de kosten van de gezondheidszorg te maken. Het geld op de rekening groeit tax free zolang opnames worden gebruikt om te betalen voor gekwalificeerde medische kosten en rekening eigenaren kunnen beginnen met het opstellen inkomsten daaruit op de leeftijd van 65 jaar. Deze rekeningen zijn meestal gecombineerd met een high-aftrekbare ziektekostenverzekering beleid dat de verzekerde met een vrij uitgebreide bescherming biedt.

eventuele wijzigingen

Trump en de Republikeinen willen twee belangrijke wijzigingen aan HSAs dat ze beter toegankelijk zijn voor Amerikanen te maken. Trump zou willen maken ze makkelijker te geven aan de erfgenamen en andere Republikeinen willen hun bijdrage grenzen te verhogen tot bijna het dubbele van het huidige niveau. Spaarders dit moment bezit ongeveer $ 35 miljard in de 18 miljoen van deze accounts. De huidige eigen risico niveau voor deze accounts zijn dan minstens $ 1300 voor alleenstaanden en $ 2600 voor gezinnen. De maximaal mogelijke out-of-pocket kosten voor deze plannen is $ 6550 voor alleenstaanden en $ 13.100 voor gezinnen. Enkele rekening eigenaren kunnen oplopen tot $ 3.400 in 2017 en gezinnen kan bijdragen tot $ 6.750. Rekeninghouders die minstens 55 jaar oud kan bijdragen een extra $ 1.000. (Voor meer informatie, zie: voors en tegens van een Health Savings Account.)

Trump wil de gezondheid spaarrekeningen maken draagbaarder door ze vrij te stellen van het inkomen van de begunstigde bij de erfenis. Onder de huidige wet, een HSA dat wordt geërfd van een echtgenoot is belastingvrij, maar zal worden geteld als belastbaar inkomen als de begunstigde is anders dan een echtgenoot iemand. Huis van Afgevaardigden Paul Ryan en andere Republikeinen willen ook de bijdrage grenzen verhogen tot de maximale out-of-pocket kosten grenzen aan te passen. Als dit gebeurt volgend jaar, dan is de bijdrage grenzen zou stijgen tot $ 6550 voor alleenstaanden en $ 13.100 voor gezinnen. Ze willen ook kunnen echtgenoten de catch-up bijdrage leveren aan deze rekeningen, en inboezemen een bepaling die het mogelijk maakt rekeninghouders om te betalen voor gekwalificeerde medische kosten die zijn gemaakt voor de HSA is opgezet om te worden vergoed door een HSA, op voorwaarde dat de rekeninghouder stelt de rekening binnen 60 dagen.

Een andere manier Trump en de Republikeinen kunnen ook beleggers aansporen om HSAs geopend zou zijn van een intrekking van de Cadillac Tax, een van de belangrijkste bepalingen in de Affordable Care Act. Deze bepaling zal een 40% accijns te heffen op alle gezondheid plannen hoge kosten en is gepland in werking te gaan in 2020. Maar het Congres is verdeeld over deze belasting en stemde vorig jaar aan de belasting af voor twee jaar te zetten.

Michael Trilli, een senior consultant bij financiële diensten adviesbureau Aite Group, vertelde CNBC dat de werkgever Cadillac belasting onmiddellijk kon worden afgeschaft en zal voortstuwen HSAs. HSAs kan een tweeledige kracht die betere resultaten drives voor iedereen. Hij ging verder met te zeggen dat, terwijl HSAs populaire voordelen voor werkgevers zijn geworden, zijn ze veel minder gebruikt door degenen die niet deze rekening worden aangeboden door hun werkgevers. Hij voorziet dat een mogelijke oplossing voor dit dilemma overheidssubsidies vergelijkbaar met degenen die werkgevers, die mensen ertoe kunnen aanzetten om te openen en het gebruik van deze rekeningen en beginnen ze te financieren met hun eigen geld zou zijn. (Voor meer informatie, zie: Regels voor het hebben van een Health Savings Account (HSA).

Het gebruik van HSAs waarschijnlijk zal aanzienlijk toenemen in de nabije toekomst. Bijna de helft van de werkgevers kan een hoog-aftrekbare gezondheid van plan te bieden binnen twee jaar, William Ziebell, executive vice president bij verzekeringsmakelaar Arthur J. Gallagher & Co., vertelde CNBC. Hij baseert zijn voorspelling op een Gallager onderzoek onder meer dan 3.000 werkgevers die werd uitgevoerd in maart. De enquête is gebleken dat ongeveer een derde van de werkgevers bieden momenteel een HSA-compatibele plan om hun medewerkers. Nog eens 15% zei dat ze het meest waarschijnlijk deze plannen zal aannemen in 2018.

HSAs bieden een voordeel ten opzichte van flexibele uitgaven Accounts (FSAS) omdat er geen use-it-or-lose-it beperking. Fidelity Investments onlangs een analyse van de 500.000 HSAs, zegt dat meer dan 75% van de HSA eigenaren eigenlijk minder trok dan ze vorig jaar droeg en een kwart van rekeninghouders maakte geen opnames helemaal.

Veel werkgevers stimuleren hun werknemers om hun favoriete HSA provider te gebruiken, maar de werknemers die een gekwalificeerde high-aftrekbare ziektekostenverzekering zijn vrij om een ​​provider die ze willen kiezen. Echter, zullen veel werkgevers alleen te maken die passen bij HSA bijdragen als de werknemer de preferred provider kiest. HSAs zijn draagbaar en kan worden verplaatst van de ene aanbieder naar de andere. Kosten en investeringen opties zijn de belangrijkste overwegingen voor deze rekeningen net als bij pensioen rekeningen.

Het komt neer op

Gezondheid spaarrekeningen kan al snel het voertuig van de keuze voor de ziektekostenverzekering voor veel Amerikanen geworden vanwege hun belastingvoordelen en veelzijdigheid. Trump en de Republikeinen zal proberen om maatregelen aangenomen die hen nog aantrekkelijker zal maken krijgen. (Voor meer informatie, zie: Hoe uw HSA gebruiken voor hun pensioen.)