Hoeveel kost het om een ​​huis te bouwen

Voor eenieder die van plan is om een ​​eigen huis zou van nature nieuwsgierig om te weten hoeveel kost het om een ​​huis te bouwen zijn. Als een potentiële huiseigenaar niet zou willen om de dop van meer, alleen maar omdat het bouwbedrijf of aannemer zegt. Om te komen tot een exact cijfer dat wordt allesomvattende kan enigszins lastig zijn maar toch, hier, bieden wij u een bereik en de factoren die van invloed zijn deze prijsklasse.
Over het algemeen ontstaat er maar twee situaties waarin we zijn benieuwd naar de kosten van het bouwen van een huis weten; als we willen een huis te bouwen door onszelf of wanneer een aannemer of bouwer biedt u een offerte voor de kosten van een huis. Nu is er geen vaste standaard of gids die ons kan bieden een exact cijfer met betrekking tot de totale kosten, aangezien de totale kosten wordt beïnvloed door vele factoren, maar sommige schattingen van de kosten van het bouwen van een nieuw huis in de Verenigde Staten in de range van $ 80 tot $ 110 per vierkante voet, die niet is opgenomen kosten van grond en bouwer winst.

Factoren die de kosten van een huis Decide

Om een ​​huis te bouwen, het eerste wat je zou moeten doen is om een ​​stuk grond te kopen. De kosten van de woning te bouwen hangt grotendeels af van de prijs van de grond. In een chique, luxe en high-end plaats, moet je een bom te besteden aan de grond te verwerven. Integendeel, als het land aan de rand van de stad of in een landelijk gebied, de prijs van de grond zou veel minder in vergelijking met die in het hart van de stad.

De kosten van een huis moeten worden opgezet hangt grotendeels af van de kosten van mankracht en materialen waarbij van tijd tot tijd en van plaats tot plaats. Zoals per enkele vastgoedmarkt enquêtes, kunnen de kosten van het bouwen van een nieuwe woning in de range van $ 90 tot $ 200 per vierkante voet. Als het gemiddelde oppervlak van een huis, komt neer op ongeveer 2500 vierkante voet, zijn dan de kosten voor de bouw zal typisch liggen in het bereik van $ 200.000 tot $ 500.000. Het interieur van het huis kost u als per uw keuzes en voorkeuren. De kosten van de woningbouw zal uiteraard verhogen als u een professionele aannemer inhuren, om het te doen voor je. Op een gemiddelde, kan een bouwer of een bouwbedrijf je iets tussen de $ 50 tot $ 120 op te laden. U kunt veel van uw geld te besparen, als u van plan om een ​​huis te bouwen zelf.

Zoals we allemaal weten, de grondprijzen en de prijs van bouwmaterialen zoals cement zijn laag in tijden van recessie, maar ze schieten heel snel als de economie volledig is hersteld. Dus de tijd wanneer u beginnen met de bouw is een zeer cruciale factor bij het bepalen van de totale kosten van het huis. U moet idealiter raadplegen de makelaars of makelaars en een aantal gerenommeerde bouwers, die beschikken over volledige informatie over de prijzen die heersen in de markt om te voorkomen dat meer geld op uw huis zijn.

De kosten van het huis ook worden gebouwd afhankelijk van het soort huis u bouwen. Wilt u log huizen, die veel in de vraag op te bouwen als gevolg van hun coole look, moet u de dop van alles wat daar tussen $ 100 tot $ 120 per vierkante voet. De mediane kosten van het bouwen van een nieuw huis in de Verenigde Staten, volgens de National Association of Realtors, is ongeveer $ 181.300.

Naast de hierboven genoemde factoren, kan een aantal factoren een indirecte invloed op de totale kosten te dragen. In tijden van recessie de kosten van de woningbouw zal dalen en het omgekeerde zal waar zijn wanneer de economie is opzoeken. Veel onroerend goed deskundigen vinden dat een stijging van de kosten van de bouw tussen de zes tot tien procent niet kan worden uitgesloten als gevolg van het effect van de inflatie op de vastgoedsector.