Hoeveel Credit Cards Moet je dragen?

Ooit afgevraagd of er een recht aantal creditcards die u moet hebben? Of beter nog, op welk punt zou hebben van te veel credit cards invloed op uw krediet? Is er zoiets als te veel kaarten?

ZIE: Credit, Debet en Charge: Sizing de kaarten in uw portemonnee

Verschillende experts wegen in op deze kwestie.

de Experts

John Ulzheimer
President van The Ulzheimer Group, LLC, longtime credit expert John Ulzheimer zegt dat er geen optimale aantal creditcards te hebben. Het nummer zal variëren van persoon tot persoon, op basis van hun specifieke credit card behoeften. Sommige mensen functioneren prima met één kaart. Sommige mensen hebben meer als gevolg van zakenreizen.

Een goede regel is niet zo veel over hoeveel focussen, maar meer over hoe je het beheer van de kaarten die je hebt. Zo zal iemand met een maxed out credit card een lagere credit score dan iemand met vijf ongebruikte creditcards hebben. Als u uw totale saldo kan houden om niet meer dan 10% van uw credit card limieten dan zul je in grote vorm, ongeacht hoeveel je er voor kiezen om.

Kevin Gallegos
Krediet en schuld expert Kevin Gallegos, vice-president van New Client inschrijving en Phoenix operaties voor de Vrijheid Financial Network, LLC, adviseert consumenten om slechts één creditcard te gebruiken. De meeste volwassenen moeten een creditcard voor persoonlijke zaken te dragen. Het is niet nodig om meerdere gebruiken, zegt. Zorg ervoor dat echter te betalen op tijd, elke keer; aanrekenen alleen wat je kan lonend zijn in volle elke maand (met andere woorden, leef binnen uw middelen). On-time betalingen zijn de belangrijkste factor in de ontwikkeling van goede krediet en komt moederziel alleen of het behoud van credit scores.

Hij waarschuwt credit gebruikers, als u andere kaarten te houden en willen ze niet meer gebruikt, denk goed na voor het annuleren van een creditcard met een lange (positief) geschiedenis. Hoe langer je een kaart te houden, des te waardevoller is het in uw credit score bepalen. Dus, geen andere accounts te sluiten, maar de kaarten weg op een veilige plaats.

Dit is niet te zeggen dat je moet niet creditcards te gebruiken. Integendeel, Gallegos benadrukt met kredietkaarten. Creditcards kan vooral handig voor grote aankopen, zoals elektronica, waar u nodig heeft om te profiteren van de uitgebreide garantie die soms met een kaart wordt aangeboden worden. Een credit card biedt ook een betere bescherming tegen fraude met online aankopen. Als u nodig hebt om een ​​transactie te betwisten, dan kunt u dit melden bij de kaartuitgever. U bent niet aansprakelijk voor de kosten totdat het geschil is opgelost.

Marc Vitulli
Consultant en voormalig managing partner bij eCreditCards.com, Marc Vitulli zegt dat het aantal credit cards je draagt ​​je persoonlijke grenzen en de mogelijkheid om uw maandelijkse uitgaven veroorloven moet weerspiegelen.

De grotere vraag die je jezelf stellen is: Op welk punt is het dragen van te veel credit cards van invloed op mijn krediet? Factoren die spelen in het antwoord onder huidige en vroegere krediet geschiedenis, de jaarlijkse inkomsten, uitgaven gewoonten, en hoe vele andere vormen van krediet u op dit moment (bijvoorbeeld, autoleningen, hypotheken, leningen voor studenten en detailhandel financiering, etc.).

Vitulli zegt dat als je een jonger iemand met weinig tot geen krediet geschiedenis, zal het moeilijk zijn om meer dan één of twee kaarten te dragen zijn, omdat providers terughoudend om meer krediet te geven zonder veel geschiedenis zal zijn. Dit is het tegenovergestelde van een gevestigde spender met aanzienlijke krediet geschiedenis. Het hebben van meerdere creditcards zal u niet echt invloed op totdat je een bepaalde limiet bereikt, zeg 4-7 kaarten. Dit aantal kan fluctueren afhankelijk van de andere soorten van de uitstaande krediet u kan hebben en op uw krediet geschiedenis. Traditioneel, kredietbureaus graag zien dat je een verantwoordelijke kredietgeschiedenis hebben vastgesteld zonder overboord. Bouw uw credit score zal u tonen hoe om te beginnen.

Het komt neer op

Bij het overwegen van hoeveel kaarten mee te nemen, Vitulli vat het best. De belangrijkste factoren voor het verkrijgen van credit cards – en met creditcards van invloed op uw krediet – zijn: de hoeveelheid tijd die je hebt je langste-open-kaart, geen negatieve items op uw credit verslag gehouden, het aantal kaarten waarvoor u hebt toegepast in het afgelopen jaar, en hoe groot de uitstaande geopend saldi op uw huidige kaarten zijn. Dus, overweeg dan al deze factoren bij de keuze van het aantal credit cards te voeren.