Hoe word je een Commodity Trading Advisor

Het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u een commodity trading adviseur te worden, en kick-start je carrière op het gebied van zakelijke handel. Kijk eens…
Deze wereld is vol van complexiteit en zakelijke … succesvol zaken doen in het zelfde te doen, is niet minder dan een nachtmerrie. Moordende concurrentie, ingewikkelde strategieën, en ongelooflijke meesterbreinen in de markt, maken het moeilijk voor een beginner om te overleven in de wereld van de commodity trading. Dus hoe zit krijg je de nodige opleiding en training, en werd een commodity trading adviseur, en het maken van hopen van geld door middel van je verstand en je vaardigheden om de bestaande trends in de markt te lezen? Als je je instincten genoeg om uw klanten te adviseren voor de handel, en zie je jezelf werken in een gerenommeerd handelshuis een paar jaar langs de lijn te vertrouwen, de taak van een commodity trading adviseur is helemaal van jou! Om één te worden, moet u zich te geregistreerd bij de Commodity Futures Trading Commission door de National Futures Association, en beginnen toe te passen. Echter, het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Niet alleen heeft deze carrière vraag gebied rijk schaal opleidingseisen, maar roept ook op tot strenge initiële opleiding en erkenning. Als alles goed gaat, wie weet, kun je uiteindelijk werken voor een van de top-meest trading bedrijven in de wereld, in slechts een paar jaar! Om u te helpen uw droom te realiseren, hier is alle benodigde informatie voor u om een ​​grote doorbraak op het gebied van commodity trading krijgen.

Stappen naar een Commodity Trading Advisor Word

Een belangrijk deel van het gehele proces omvat het verkrijgen van de nodige opleiding en training, gevolgd door een paar jaar van de stage of bijstand, aangezien veel bedrijven eisen voorafgaande ervaring op het gebied van financiën. Hieronder staan ​​de stappen om een ​​CTA worden:
Het verkrijgen van een Bachelor’s Degree
Wie geïnteresseerd is in het opbouwen van een carrière in de financiële wereld zullen naar verwachting goed naar de statistieken, het bedrijfsleven handel en financiën te zijn, vanaf het allereerste begin. Vandaar dat niet alleen moet de aspirant een goede achtergrond in financiën, moeten ze een bachelor’s degree in de financiële wereld te hebben, om te beginnen. De mate moet worden verkregen van een erkende hogeschool of universiteit, en de aspirant moet een hoge Grade Point Average hebben met een grondige kennis van de prijzen van grondstoffen index. programma Een master is altijd een extra voordeel voor de portefeuille van de aspirant, en daarom, samen met de bachelor’s degree, kan men ook inschrijven voor een master’s degree in finance.

Registreer jezelf op de CFTC
Zoals besproken in het begin, elke aspirant geïnteresseerd zijn in de handel in grondstoffen nodig heeft om zich in de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission registreren onder de federale Commodity Exchanges Act aangenomen in 1936. Post registratie, wordt de aspirant nodig is om de Nationale Commodity Futures examen, die hun kennis van de handel markt zal meten. Het passeren van dit onderzoek zal de aspirant halen een NFA lidmaatschap, met het oog op futures zaken te doen met het publiek. Dit lidmaatschap vereist dat ze een jaarlijkse vergoeding van ongeveer $ 850 betalen.

Aanbrengen in Commodity Trading bedrijven of opzetten van uw eigen bedrijf
De belangrijkste stap is om te beginnen met het toepassen van de juiste commodity trading bedrijven, die niet alleen je prestaties te waarderen, maar ook betaalt u de vergoeding die u verdient. Commodity trading adviseurs kunnen ook individueel werken door de invoering van een eigen bedrijf en operaties, en beginnen met tippelen klanten. Voor dit doel zal de NFA en CFTC je nodig hebt om een ​​mededeling die informatie heeft over u en uw handel prospects te stellen, om alle potentiële klanten in te dienen, en zoeken voor de reactie. De CFTC zal u helpen klanten werven op deze manier, post de goedkeuring van uw document door de NFA. Merk op dat uw mededeling zorgvuldig moeten worden opgesteld door een ervaren advocaat, om te krijgen goedgekeurd.

Jobs in commodity trading hebben gezien fenomenale ontwikkeling in de afgelopen jaren, vooral recessie te plaatsen, om de reden dat vandaag de dag, iedere belegger en handelaar vreest investeringen in de verkeerde plaats, en wil dat elke investering en de handel tot een succes te maken. Daarom dergelijke banen zijn des te meer van de vraag in de wereld van vandaag. Nu, als je een duidelijk idee met betrekking tot de verschillende eisen, frame een strategie in je geest, te beginnen met het harde werk op dit gebied eisen, en kick-start uw bloeiende carrière.