Hoe werkt Rent-to-own Thuiswerk?

Het concept van de huur-to-eigen huis betekent dat een koper betaalt huur voor een huis, en een deel daarvan gaat naar de aanbetaling te datzelfde huis later te kopen. Door middel van dit tytfrn artikel, zult u begrijpen hoe de huur-to-own homes werken.
Er zou een huis in een wijk die je echt wilt in maar om te regelen welke reden dan ook niet in aanmerking kunnen komen om een ​​huis te kopen. In plaats daarvan kunt u in aanmerking voor een die je wilt in staat zijn om te kopen in de toekomst te huren. Dus, huur-to-own name een beroep op de voormalige huiseigenaren die willen weer in bezit te krijgen.

– Barry Zigas, directeur van Woonbeleid, Consumer Federation of America
Het vastgoed en woningbouw is vrij onvoorspelbaar, en met ingang van vandaag, is de sector booming als geen ander; Maar het heeft zijn eigen aandeel van de valkuilen. Terwijl in sommige delen van het land, huizen worden snel en efficiënt verkocht, de situatie is geheel anders elders. Het verkopen van een huis kan moeilijk, zwaar en tijdrovend zijn, zijn dus nieuwere wetten en strategieën geformuleerd om de situatie voor kopers als verkopers te verlichten. Een van die strategieën is een ‘rent-to-own home’. Nu moet je je afvragen waarom zou je huur betalen om een ​​huis te bezitten. De paragrafen hieronder kunnen u helpen begrijpen hoe dit concept werkt.

Hoe werkt het?
Beschouw een situatie, waarin een verkoper heeft twee huizen, en hij wil een van hen te verkopen. Toch lijkt er geen potentiële koper, en degenen die er niet genoeg aanbetaling, of ze hebben een slechte credit score. In een dergelijk scenario, kan het huis of huurkoop optie huur-to-own een geweldige oplossing zijn.
In deze strategie, de potentiële koper instemt met een huurder in het huis van de verkoper voor een bepaalde periode, meestal 3 jaar geworden.
Terwijl de afnemer een maandelijkse huur betaalt, een deel ervan gaat naar het inkomen van de verkoper, terwijl een deel ervan gaat naar de aanbetaling van het huis.
Dit betekent dat aan het einde van 3 jaar, zal de koper een fatsoenlijke credit score evenals verzamelde genoeg geld om als aanbetaling te besteden aan het eigen huis.
De huurder heeft ook een optie vergoeding en een huur betalen. De optie vergoeding is een vast bedrag dat de koper nodig heeft om de verkoper te betalen.
Na de huurperiode krijgt over, als de koper nog steeds wil om het huis te kopen, is de optie vergoeding wordt een deel van de aanbetaling. Als hij het huis niet te kopen, is de optie vergoeding wordt een extra inkomen voor de verkoper.
Ook, zodra de overeenkomst is ondertekend, de verkoopprijs van het huis is opgesloten in tot het einde van de huurperiode, dat wil zeggen, de leaseperiode. Tijdens deze periode, zelfs als het onroerend goed prijzen stijgen of dalen, zal het geen invloed op de prijs van dit huis, de oorspronkelijke overeengekomen prijs is definitief.
De optie vergoeding die voor beide partijen is overeengekomen geeft de koper een exclusief recht op het huis, zoals die alleen hij kan het huis te kopen, en de koper kan het niet verkopen aan iemand anders.
Gedurende de huurperiode, de verkoper is nog steeds eigenaar van de woning en is wettelijk verantwoordelijk voor het, maar de huurder handhaaft vaak het onroerend goed als zijn / haar eigen.
Bepaalde voorwaarden moeten worden vermeld op de huurovereenkomst onvermijdelijke of onvoorziene omstandigheden te dekken.

Voorbeeld

Laten we aannemen dat een persoon wil zijn huis, dat is momenteel een waarde van USD 250.000 te verkopen. Nu, als een koper komt langs, maar heeft een slechte krediet geschiedenis, zal hij niet in staat zijn om de aanbetaling op het huis te betalen. Daarom kiest hij voor de huurkoop strategie. Beide partijen zijn het onderling eens voor een optie van USD 6.000 en een lease periode van drie jaar. En, als de standaard maandelijkse huur bedraagt ​​USD 1.200, zal de koper USD 1.500, waar de resterende USD 300 bij te dragen aan zijn aanbetaling te betalen. Nu, na drie jaar, zal deze bijdrage oplopen tot [300 * 36 (maanden)], USD 10.800. Voeg dit toe aan de eerste optie van USD 6.000, zal de koper of huurder een totaal van USD 16.800, wat genoeg is voldoende voor een aanbetaling hebben. Nu kan het huis eigendom van de huurder. Maar, indien de huurder niet akkoord gaat met het huis te kopen aan het einde van de huurperiode, zal hij verliest de geaccumuleerde aanbetaling, en in de meeste gevallen zal zelfs de mogelijkheid vergoeding niet terugbetaald.

12| Voordelen

Koper
Hij kan de aanbetaling niet nu bezitten, maar hij zal het moeten aan het einde van de huurperiode, als gevolg van de extra betalingen.
Hij kan zijn credit score te verbeteren door het maken van tijdige huurbetalingen.
Als de marktprijs van het huis is meer dan de afgesproken prijs, toch krijgt hij om het te kopen voor hetzelfde bedrag. Als de markt instort en de prijs van de woning lager is dan de overeengekomen prijs, heeft hij niet door te gaan met de deal.

Verkoper
De verkoper heeft het voordeel van een huurder die verantwoordelijk genoeg te willen het huis te kopen; die denkt dat hij zal het te bezitten op een dag, en daarom zal hij goed voor zorgen. Dit geldt ook voor verantwoordelijk repareren, minder vervuiling van het huis, regelmatig onderhoud, etc.
De huur die hij ontvangt dekt geheel of een gedeelte van zijn maandelijkse hypotheek betaling.
Hij kan ook gebruik maken van een nonrefundable storting. Indien aan het einde van de huurperiode, zoals geschreven in het contract, is hij niet in staat om de verkoop te sluiten, kan het worden beëindigd (of heronderhandeld).
De maandelijkse huur en de optie vergoeding zal een stimulans zijn voor de koper om het huis te behandelen met zorg en verantwoordelijkheid.
De huurder is minder waarschijnlijk om snel af te stappen omdat hij streeft naar het huis volledig zelf een dag; en daarom geeft de verkoper minder leegstand kosten. Bovendien, als de huurder weg beweegt, de verkoper heeft de borg, evenals de mogelijkheid vergoeding op zijn naam staan.

risico’s

Koper
Als hij niet vooruit verder gaat met de aankoop, hij heeft meestal om de optie betaling verliest, en hij staat om al het extra geld betaald na verloop van tijd te verliezen.
Er is geen garantie dat een bank hem een ​​lening toe te kennen toen hij geldt voor één. Hij zou nog steeds op zijn credit score te verbeteren of iemand vinden om mede te ondertekenen zijn aanvraag.
Hij zou niet in aanmerking komen voor een lening voor zijn optie termijn afloopt.
Hij heeft nog niet de eigenaar van het pand, en de verkoper zou kunnen krijgen het onroerend goed afgeschermd.
Als huizenprijzen dalen, zou hij niet in staat zijn om een ​​lagere aankoopprijs onderhandelen.
Als hij niet de huur op tijd heeft betaald, mag hij het recht om te kopen (samen met alle extra betalingen) te verliezen.
Er kunnen problemen met de eigenschap dat hij niet weet over, totdat hij probeert om het te kopen.

Verkoper
Huizenprijzen zouden dalen, en als de huurder niet te kopen, zou de verkoper beter zijn geweest off simpelweg de verkoop van het pand aan iemand anders.
Hij heeft geen grote lump-sum, die hij nodig heeft om een ​​andere reden te krijgen.
Wanneer de huurder kiest uit het kopen van de woning, moet hij helemaal opnieuw beginnen en een andere koper of huurder.

Dingen om te onthouden
Er is een groot verschil tussen thuis en lease-optie huur-to-own. De laatste geeft de huurder de optie om het huis te kopen. De huurder kan het niet eens om het te kopen, maar als een contract wordt aangeboden, kan hij voor het eerst het recht van gunning hebben. Met andere woorden, moet hij de financiering te produceren en te sluiten op een lening, of plannen om te verhuizen. De eerste is een contract om te kopen met een langere sluitingsdatum. De tijd wordt gebruikt om een ​​aanbetaling op te slaan of om line-up aanvaardbare financiering.
Doe wat achtergrond onderzoek. Ga naar de provincie burgerlijke stand en krijgen een kopie van de titel documenten van de eigenaar dat de werkelijke eigenaar van het pand, en het bedrag van de hypotheken, in voorkomend geval, geregistreerd tegen de titel, zodat je weet dat je te maken hebt met de juiste eigenaar te noemen.
Vraag voor een hypotheek verklaring dat het uitstaande bedrag vermeld op het terrein.
Huur een website inspecteur en het pand grondig te inspecteren. Als het goed is in een vervallen staat, in dat geval moet u mogelijk uitgebreide reparaties uit te voeren, is het niet waard om te kopen.
Registreer de lease-en optie-overeenkomst tegen de titel. Dit zal u beschermen tegen toekomstige transacties door de eigenaar met het pand. Gebruik een advocaat om iedereen die betrokken is bij het doen van de juiste zorgvuldigheid van tevoren te beschermen.
Neem een ​​kijkje op uw credit verslag voor het opruimen van eventuele problemen of om uw credit score te verhogen. Het rapport voor fouten, doublures en verouderde informatie.
Bezoek een hypotheekverstrekker en krijg gekwalificeerd voor een lening. Zelfs als je niet slecht krediet, met een schuldgraad kan een belemmering in het krijgen van uw hypotheek heeft goedgekeurd. Deze vergadering zal tonen het bedrag van de schuld kunt u elke maand behandelen en nog steeds worden goedgekeurd voor een hypotheek. Aanbetalingen en types lening zal worden besproken, waardoor je een goed geïnformeerde toekomst kredietnemer.
Indien de huurder een eerste storting in de richting van de uiteindelijke aankoop betaalt, moet worden gehouden in een trust. Het is niet te worden betaald aan de verhuurder totdat de deal eindigt.
In alle gevallen is het van belang dat de partijen nemen juridisch advies. Sommige overeenkomsten staat dat indien de betaling van de huur te laat is zelfs een keer, de huurder verliest het recht om het huis te kopen. Dit moet worden gewijzigd, zodat zolang de huurder geneest enige tekortkoming in een tijdig, hij / zij heeft niet het recht om te kopen te verliezen. De huurder moet ook de titel gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de rechtmatige eigenaar van het huis is het aanbieden van de optie. Verkopers moeten ervoor zorgen dat de optie betaling wordt behandeld in een afzonderlijke overeenkomst, en is niet opgenomen in de huurovereenkomst. Als het wordt opgenomen in de huurovereenkomst en de huurder in gebreke blijft, kan het moeilijker zijn om de huurder uit de woning te verdrijven. Huiseigenaren of verkopers moeten ook een grondige krediet en achtergrond controleren, om ervoor te zorgen dat de huurder heeft de middelen om alle vereiste betalingen. Dit programma is een zeer goede optie als beide partijen geïnteresseerd en goed voorbereid zijn.