Hoe u het meeste geld terug van uw aangifte

Een van de voornaamste bezorgdheid over geesten belastingbetaler tijdens de belasting seizoen is hoe je het meeste geld terug te krijgen of betalen de minste hoeveelheid van de inkomstenbelasting als ze hun belastingaangifte in te dienen. Helaas zijn veel mensen de neiging om weinig of geen onderzoek te doen naar dit onderwerp, die vaak zorgt ervoor dat ze meer inkomstenbelasting dan ze werkelijk verschuldigd te betalen. Om u te helpen voorkomen dat een dergelijke fout, dit artikel zal ingaan op een aantal van de manieren waarop u het meeste uit uw aangifte te krijgen.

Claim Alle Aftrek

Inhoudingen, in een notendop, zijn gewoon gekwalificeerd kosten die uw belastbaar inkomen te verminderen. De meeste belastingbetalers hebben de neiging zich te richten op de gemeenschappelijke en bekende inhoudingen, maar er zijn verschillende ongewoon aftrekposten kunt u in aanmerking voor. Voorbeelden hiervan zijn: Vergoedingen en contributie aan professionele organisaties: Je zou deze kosten hebben betaald om uw lidmaatschap te behouden voor professionele doeleinden, zoals het behoud van een professionele certificering, het onderhoud van uw lidmaatschap van een maatschappelijke of openbare dienst organisatie of uw lidmaatschap in een bedrijf competitie.
Zoeken naar een baan kosten: U kunt de kosten in verband met werk-zoekopdrachten aftrek – in je huidige beroep, zolang de baan die je zocht is één – zelfs als je niet een baan kregen.
Reiskosten: Als je moest weg van huis reizen op een tijdelijke aanstelling voor het werk, zou je in staat zijn om de reiskosten gerelateerde aftrekken.
Giften: Als u donaties aan charitatieve organisaties als het Leger des Heils, de waarde van de items geschonken is aftrekbaar. Zorg ervoor dat u ontvangstbewijzen voor uw gedoneerde items te houden als de IRS vereist dat u een bevestiging hebt geschreven voor alle donaties. Maar 2014 is het laatste jaar waarin u een uitkering uit uw traditionele IRA te nemen en uitsluiten van de belasting als je het direct te doneren aan een goed doel.

Dit zijn slechts een paar van een lange lijst van artikelen waarvoor de belastingbetaler kan een aftrek claimen als zij in aanmerking komen. Mogelijk moet u speciale eisen voor bepaalde aftrekposten te voldoen, dus zorg ervoor om te controleren en ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor het claimen van een van deze items op uw belastingaangifte.

Claim Credits
Credits zijn veel effectiever dan inhoudingen op het verminderen van uw aanslagbiljet als zij rechtstreeks gesaldeerd met de bedrag van de inkomstenbelasting die u verschuldigd bent in plaats van alleen het bedrag van de inkomsten waarop u belasting verschuldigd bent verminderen. Beschikbare kredieten zijn de volgende: De Earned Income Tax Credit: Dit is voor mensen die minder verdienen dan $ 9078 op het loon, als zelfstandige of landbouw.
Het kind en Afhankelijke Care Credit: Dit is voor de kosten betaald voor de verzorging van uw in aanmerking komende kinderen onder de 13 jaar, of voor een gehandicapte echtgenoot of afhankelijke, terwijl u werkt of op zoek naar werk.
De Child Tax Credit en het aanvullend Child Tax Credit: Deze zijn beschikbaar voor u als u als een gekwalificeerde kinderen, en kan worden aangevraagd, terwijl je het kind en Afhankelijke Care Credit claimen.
Onderwijs heffingskortingen: Deze kunnen helpen om de kosten van het onderwijs te compenseren.

Als u in aanmerking komt voor deze kredieten zijn, kunnen ze aanzienlijk verminderen of zelfs elimineren van het bedrag van de belasting die u verschuldigd bent en dus uw teruggave te verhogen. Zij kunnen u eigenlijk voorzien van een terugbetaling in sommige gevallen zelfs als je had geen fiscale inhouding van uw inkomen van het jaar.

Mocht u Itemize?

Iets dat elke belastingbetaler moet rekening worden gehouden is de vraag of hij of zij aftrek moet itemize. Over het algemeen moet u uw aftrekposten itemize als het resulteert in een lagere belastbaar inkomen dan wanneer u aanspraak maken op de standaard aftrek. Er zijn echter enkele gevallen waar je geen keus hebben. Bijvoorbeeld, als u een gezamenlijke aangifte met uw echtgenoot bestand en je itemize uw aftrekposten, uw echtgenoot moet zo goed doen. Waarin een overzicht van uw aftrekposten wordt aanbevolen als u: substantiële unreimbursed medische en tandheelkundige kosten gemaakt.
Betaalde rente en belastingen op uw huis of andere persoonlijke bezittingen.
Opgelopen aanzienlijke unreimbursed werknemer zakelijke uitgaven.
Had grote unreimbursed ongeval of diefstal verliezen.
Geschonken grote bijdragen van geld of materiële goederen aan een goed doel.

In 2014 is er een bruto-inkomen (AGI) drempel eliminatie schema voor hoger inkomen filers die hun aftrekposten itemize. Volg de instructies voor het indienen van uw aangifte kan u helpen om deze grenzen te bepalen.

Het komt neer op

Er zijn speciale regels die gelden voor claimen aftrekposten en kredieten op uw belastingaangifte. De IRS biedt een schat aan informatie op haar website, met inbegrip van volledige instructies voor het indienen van uw aangifte met alle ondersteunende schema. En als de voorbereiding van uw terugkeer wordt te ingewikkeld, aarzel dan niet om professionele hulp te zoeken. Dit lijkt misschien duur, maar het zal goed besteed geld als dat professional krijgt u een grotere terugbetaling of voorkomt dat uw rendement van wordt geselecteerd voor de controle door de IRS.